Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Algemene feedback laat zien dat het team duidelijke informatie geeft en vriendelijk is. Verschillende reviews prijzen de professionaliteit en de vlotte uitvoering van de vaccinaties. Enkele ervaringen noemen communicatieproblemen en kosten, wat de behoefte aan transparante prijzen benadrukt. De algehele indruk is positief met aandachtspunten voor consistentie.
Keurig op afgesproken tijd de PCR test gehad, afgenomen door een vriendelijke dame. Her was zo gepiept. En de uitslag kwam ook ruim op tijd. Echt heel fijn!
30 August 2020
Alexandra
Amsterdam
Onze ervaring was zeer goed!
29 August 2020
Jacobus
Waddinxveen
Kan niets anders zeggen, wat ze beloven, dat komen ze na! 48 uur na test hadden wij de uitslag! Dus met een gerust hart naar Schiphol. Dank jullie wel.
Ingrid
Velsen
Coronatest mooi op tijd.
Robert
Naaldwijk
ik ben goed geholpen geen enkele problemen geweest,
Ibrahim
Snel en doeltreffend geholpen
M
Vriendelijk personeel
Nancy
Zuidhorn
genoeg plek te parkeren. Vriendelijk informatieve gesprek. Geen pijnlijke prik en na 2 dagen krijg je de rekening..
zB
Hengelo
Deskundig, vriendelijk en snel geholpen. Moest wel een eindje rijden.
Heleen
Rotterdam
Fijne communicatie. Uitslag duurde wat langer dan 48u, maar gelukkig wel op tijd.
Bjorn
Rotterdam
Vriendelijke arts en gad mijn resultaten heel snel binnen
Vanessa Mac donald -Wip
Rotterdam
Positieve ervaring. Resultaat vd test was optijd binnen zoals gegarandeerd.
25 August 2020
L. Sariman
's-Gravenhage
Behulpzaam, snelle reacties op vragen, test was ondanks spannend goed en rustig verlopen, snelle uitslag
25 August 2020
Goed uitgelegd en vriendelijk
23 August 2020
Paraskevi
Delft
De paniek rondom het plotseling invoeren van een verplichte non COVID verklaring om naar Griekenland te reizen was groot. Waar te laten testen, wanneer, wat kost dat wel niet... Vaccinaties op reis is niet de goedkoopste maar winnen voor mij wegens prijs - kwaliteitsverhouding. Niet aansluiten in een rij maar afspraak op de door mij gewenste tijd. Geen betaling vooraf maar keurig na het ontvangen van de uitslag. Professionele en vriendelijke medewerkster die de test afnam. Geen loze beloften over het tijdstip van de uitslag maar een eerlijk antwoord. De uitslag kwam ruim binnen de tijd en de verklaring voldeed aan alle eisen. Ik ben blij dat uw organisatie het hoofd koel weet te houden in deze paniekvolle periode. Ik zit nu heerlijk te genieten op Zakynthos!
22 August 2020
Helga
Amsterdam
Helaas is het verkeerd gegaan bij mij. Kreeg een half uur voor de vlucht de uitslag. Je begrijp dan, dat de incheck Bali al was gesloten. Balen dus. Eerst wordt ik als leugenaar gezien door eenmedewerker. Als je zegt dat je vertrektijd 10 uur is dan kunnen ze dat zien als dat je 10 uur de deur uitgaat, dus let wel op. Je kunt beter vertrektijd van 4 uur Eerder zeggen. Later wel Excuse gekregen van de arts die mij had onderzocht in delf. Succes
Beveelt niet aan
Ursila
Don
Groningen
zeer fijn en deskundig
jos Van Van de Wetering
Eexterveenschekanaal
Ik was te vroeg, maar zodra men mij zag kon ik gelijk geholpen worden. Top ook de herinneringsmsils , gijn om te krijgen
Hitje Meijer
Terschelling
Professioneel, snel en vriendelijk
19 August 2020
Touhami Kanzari
Haarlem
4 uur voor de afspraak kregen we te horen dat de uitslag misschien niet voor ons vertrek bekend zou zijn.. We kregen de uitslag 3 uur voor ons vertrek. Het document was geen probleem om Costa Rica binnen te komen. Bij de grens van Nicaragua was dit een ander verhaal. Die wilde een stempel zien en welke testmethode was toegepast. De nicaraguaanse regering laat soms, mensen met de nica nationaliteit niet binnen.
18 August 2020
Johannes
Managua
Een goed, professioneel en funktioneel consult en onderzoek. Duidelijke informatie.
17 August 2020
Yvonne
Rotterdam
Test gedaan bij 3 personen tegelijkertijd. Zaten met zijn allen in 1 ruimte terwijl dit gebeurde. Toch worden er dan 3x consultatiekosten gerekend a 20 euro pp. Echt belachelijk. Totale kosten kwamen uit op 139 euro per persoon. Afnemen test en afhandeling prima, uitslagen op tijd o en heel goed telefonisch geholpen toen de link met uitslagen het werkte.door het ontbreken van een tijdstip ( datum was wel gedaan) nog heel veel gedoe gehad op het vliegveld, kon gelukkig bevestiging van afspraak testafname terugvinden in de mail maar het tijdstip moest eigenlijk in het certificaat staan. Jammer toch veel gedoe terwijl ik er genoeg voor betaald had.
Beveelt niet aan
16 August 2020
Martha
Delft
Snel geregeld online zelfs herinneringen en schappelijke prijs. Jammer dat de Fit to Fly niet geregeld kan worden want is vaak combinatie. En het certificaat voldeed niet voor mijn bestemming. Echter geen probleem binnen 10 min hersteld. Dat is service.
16 August 2020
Jan Theunissen