Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt professionele chauffeurs, betrouwbaarheid en soepele coördinatie. De communicatie wordt geprezen om helderheid en snelle reacties. Klanten waarderen vriendelijke en behulpzame medewerkers. Over het geheel genomen wordt de dienstverlening als efficiënt, betrouwbaar en goed georganiseerd ervaren.
Het uitje naar het Kerstcircus in Carré met zijn hele gezin, zo'n 21 man (mens), was een feestje. Dat niet in de laatste plaats door de prima service van Van der Laan. Alles op tijd, netjes en een fijne chauffeur, die zich als een ware jongleur door de drukte in Amsterdam bewoog.
Aad
Woerdense Verlaat
We hebben met ons personeelsuitje gebruik gemaakt van een touringcar van vd Laan. Is ons goed bevallen. Communicatie was soepel en een prettige chauffeur.
CO
De Kwakel
Betrof een zakelijk rit. Mooie bus en vriendelijke chauffeur (Jan), die nog even terug kwam omdat er iets in de bus was blijven liggen. Bedankt. Volgende keer kom ik graag weer bij jullie terug.
Jolanda
Rotterdam
Op tijd, aardige chauffeur!
Vincent
Nieuwkoop
Met Martijn is het goed afspraken maken, hij denkt met ons mee.Alle chauffeurs die ons tot heden vervoerd hebben waren ook zeer vriendelijk!! Dat is nou net dat kleine ruggesteuntje dat de mannen kunnen gebruiken voor een wedstrijd!! Geen gemekker of gehannes linea recta naar de plaats van bestemming en weer veilig thuis.
Ap
Aalsmeer
Fijne partij om mee samen te werken en komen op tijd!
Priscilla
De Kwakel
Contracted for a 19 person van for four excursions in the Netherlands. Arrangements were easy from the USA. Drivers arrived on time and quite helpful. The coach was modern and clean. Overall a great experience.
18 October 2024
Richard Newman
Dekalb Illinois
Goede communicatie vanaf het begin , opdracht comform offerte uitgevoerd, Chauffeur Milo nette ,kundige man aanwinst voor het bedrijf ben zeer tevreden voor geleverde dienst
1 October 2024
Ab Blijleven
Benthuizen
Wij hadden voor ons bedrijfsuitje gebruik gemaakt van Van der Laan. Snelle communicatie, duidelijk en fijne chauffeuse! Heen en terug verliepen prima en ook op tijd. Niks op te merken of ter verbetering om door te geven
1 October 2024
Brigitte
Hazerswoude
Zoals aangegeven was het contact met de chauffeur zeer aangenaam. De terugreis begon wat later dan gepland maar dat was buiten zijn schuld om. Kort telefonisch contact gaf ook de juiste informatie hieromtrent.
4 September 2024
Ton van Zijp
Leiden
De bus kwam optijd op verschillende locaties, rustige chauffeur. schone en grote bus. Tot de volgende keer!
11 July 2024
Murata Europe
hoofddorp
Complimenten voor de bustrip van afgelopen zaterdag met een geweldige chauffeur Miso, die wij als heel prettig persoon hebben ervaren! Bedankt en we kijken uit naar augustus voor onze trip naar Stadskanaal.
9 July 2024
Stephanie
Ams
Voor een bruidspaar waren wij last minute op zoek naar een bus om de huwelijksgasten mee te vervoeren naar de trouwlocatie. Er werd vriendelijk en snel gereageerd op de aanvraag en een realistische prijs geoffreerd. De chauffeur belde netjes voor aanvang van de rit en heeft de gasten keurig op tijd op afgesproken plek opgehaald en afgezet. Voor herhaling vatbaar. Dank voor de goede zorgen.
1 July 2024
Anouk
Ter Aar
Zowel onze heen- en terugreis was top! Vriendelijke chauffeurs die ruim op tijd aanwezig waren. Na overleg mochten de kinderen wat snoepen in de bus, waarna wij complimenten kregen over hoe netjes ze de bus hadden achter gelaten: wij blij, kinderen blij en de chauffeur blij!
3 June 2024
Sharisse Pang
Krimpen aan den IJssel
Jaren hebben wij schoolreisje met verschillende busmaatschappijen georganiseerd, de een na de ander ging fait. Toen mijn vader ging rijden voor van der Laan ging rijden heb ik bij hun geïnformeerd naar de mogelijkheden. Dit contact was zeer prettig, snel en vriendelijk. De offerte was helaas prettig dus met hun in zee gegaan. Wij hebben nu 2 schooljaren gebruik van van der Laan gemaakt ik kan niet anders zeggen dan dat dit erg goed ging. Super leuke chauffeurs voor de kids, de een gaat liedjes zingen of zet kinder muziek op en de ander houd rekening met de puber leeftijd dat ze dus geen kinderliedjes meer willen. Heel fijn!
23 May 2024
Michelle
Hoofddorp
Met Van der Laan-tours in de week van 13 t/m 18 mei 2024 naar Berlijn geweest. We hadden ons eigen programma opgesteld en dat door Van der Laan laten beoordelen op haalbaarheid. De chauffeur was heel goed op de hoogte van het programma en dat betekende dat we een fantastische week hebben gehad, vooral ook door de hulpvaardige, flexibele en communicatieve houding van deze chauffeur. Hij was altijd op tijd op de afgesproken plek en erg vriendelijke naar de leerlingen en begeleiders toe. Daarnaast was de kwaliteit van de bus top. Kortom een heerlijke ontspannen week gehad!
21 May 2024
Paul (Groene Hart Lyceum)
Alphen aan den Rijn
De chauffeurs zijn vriendelijk en benaderbaar voor de leerlingen. Even de bagage in en uitladen draaien ze hun handen ook niet voor om. Netjes op tijd afgeleverd op de plaats van bestemming.
21 December 2023
Chantal
Uithoorn
My request for booking is answered very promptly and the driver is very friendly and efficient. No waiting time. Keep up the good work.
19 December 2023
MeeLee Thean
Nord Holland
Vriendelijk personeel, stiptheid en meedenkend.
19 December 2023
Lydia van der Neut
Nieuwkoop
Het ophalen keurig op tijd en het ophalen van onze gezin verdeeld over 3 adressen was al direct een feestje, mede door de chauffeur deze was vriendelijk, aardig en behulpzaam en zorgde direct voor het "'we gaan op vakantie gevoel". De chauffeur op de terugweg het zelfde geen haast, ondanks problemen op Schiphol, het duurde allemaal heel lang door problemen met de bagage afhandeling, ondanks dat geen probleem, ook de vriendelijk zelve.
15 December 2023
Pieter
Mijdrecht
Top surves. Vandaar mijn 10
15 December 2023
Ingrid Spierenburg
Alphen aan den Rijn
Op een zeer prettige wijze heb ik overleg gehad met Martijn Vonk om de reservering van het Mispagekoor te regelen voor de reis naar Middelburg op zondag 4 juni 2023. We hadden een gezellige reis met een fantastische en aangename chauffeur die bovendien een prachtige route gekozen had. We vonden het daarom vanzelfsprekend om hem te laten deelnemen aan het diner na afloop van de reis.
29 November 2023
Koos
Alphen aan den Rijn
vanaf de kennismaking met planning / omgang met chauffeurs netjes en bekwaam goede rijstijl /afwikkeling netjes geregeld in een woord goede herinnering aan uw bedrijf Top, voor herhaling zeker vatbaar Dank u namens ons koor
1 November 2023
Ab Blijleven
Benthuizen
Deze review betreft onze schoolreis naar De Kwakel en naar Plaswijckpark. Mooie schone bussen, nette en bekwame chauffeurs. De bussen waren keurig op tijd.
30 October 2023
Mirjam
Voorschoten
Chauffeurs zijn altijd vriendelijk en we kunnen direct communiceren qua aankomsttijden.
30 October 2023
Rini