Meubelen van een zeer hoge kwaliteit!

Wij zijn al ruim 30 jaar klant bij Perida, altijd mooie meubelen van hoge kwaliteit. Daarbij komt bij dat de familie de Ridder buitengewoon plezierige mensen zijn, waarbij je goed geadviseerd wordt. U begrijpt het al, wij blijven fan van Perida.

Prachtige bank en stoelen

Banken en stoelen in moderne stijl die zeer comfortabel zitten en bekleed zijn met prachtige stof.

Topkwaliteit en uitstekende service

Ons perida bankstel is na 25 jaar nog steeds in topconditie. Onlangs heeft Perida op ons verzoek de kussens opnieuw gevuld. Op naar de volgende 25 jaar!

Doen wat ze zeggen

Mooi product en persoonlijk geleverd.

Vriendelijk goed advies, snelle reactie op vragen

Ik heb ivm het hersfofferen van twee banken bij Perida stof besteld die elders moeilijk te vinden is. Eenmaal de showroom bezocht, waar ik vriendelljk en deskundig te woord gestaan werd. De stof werd gratis thuis bezorgd. Ik had al contact met een andere stoffeerder. Nu heb ik wel spijt dat ik het stofferen niet ook door Perida heb laten doen....

Prachtige meubels en goede service

Hele mooie banken gekocht. Snel geleverd en prima, snelle service toen er iets kraakte. Top!

Super blij met onze nieuwe bank

Uitstekende dienstverlening, vanuit een meedenkende houding

Zie boven

Sublieme service en hoge kwaliteit meubels

Ik heb groot vertrouwen in dit bedrijf

Volop begrip en meedenken. Vervolgens ook gewoon doen!

Perfect!

Fantastisch

Deze meubelzaak maakt nog meubels op maat, voor een comfortabele mooie bank . Vriendelijk personeel en een echt Amsterdams bedrijf alhoewel zij nu in Haarlem zitten.

Goed geholpen en geadviseerd. Snel teruggebeld. Kortom. Erg fijn

En resultaat is een prachtige bank. Veel dank

KWAlITEIT

Al onze zitmeubels komen bij Perida vandaan. Mooie diversiteit aan modellen, zit op maat van de klant aangepast, topkwaliteit materialen (zowel zichtbaar als onzichtbaar), vakmanschap (tijdens ontwerp, productie, levering, nazorg) en een hoge mate van klantvriendelijkheid.

Al fan van Perida sinds 1985!

In 1985 onze eerste drie banken bij Perida gekocht, waarvan er één nog steeds in gebruik in een vakantiehuisje. Intussen geniet ik al weer jaren van mijn Storky bank en fauteuil. Het advies bij het kiezen van de stof was uitstekend, net als de uitvoering.

Goede kwaliteit

Mooi bankje gekocht bij Perida. Zit kwaliteit is top. Verkoper erg vriendelijk. After sales kan beter. Heel lang moeten wachten op de juiste kleur poten.

Super goed

Zeer goede service en vlotte behandeling Vriendelijk goede voorlichting

Deskundig

Prettig en deskundig geholpen!

Al 30 jaar genieten van geweldig vakmanschap.

Al ruim 30 jaar zijn we klant. Onlangs een nieuwe bank gekocht. Optimaal geadviseerd met oog voor onze persoonlijke wensen in de winkel in Haarlem door Paul de Ridder en daarna uitstekend op de hoogte gehouden over de vorderingen. Bij aflevering bleek alles 100% in orde. Een bedrijf om trots op te zijn.

Al sinds 1995 klant!

Ben bijzonder tevreden over m'n opnieuw gestoffeerde banken,die er weer als nieuw uitzien en voelen!

Top banken en fantastische service

Onze RIO banken van 30 jaar oud zijn volledig gerenoveerd door Perida. En daar hebben we achteraf geen spijt van. We hebben voor de RIO gekozen omdat de zit heel comfortabel is en de bank tijdloos is. Moesten even wennen aan de nieuwe vullingen maar na een paar weken zitten ze heerlijk. Bij onze bezoeken aan de showroom werd alle tijd voor ons genomen om een juiste keus van de stof en kleur te maken.

Wij zijn supertevreden

Op zoek naar een mooie, duurzame bank en uitgekomen bij dit familiebedrijf. Prima geadviseerd over bank en de bekleding. De bank zit bijzonder comfortabel.

top kwaliteit

prachtige bank gekocht, aangepast naar onze wensen. Bezorging zeer verzorgd.

prettig geholpen en mooi werk afgeleverd

idem

Fantastisch

Vakwerk

Kwaliteit als drijfveer.

Een investering maar nooit spijt van gehad.

Waltmanstraat 85

2136 BB Zwaanshoek