Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Geweldige schoenen met breedte maat
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling en hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de schoenen en de snelle levering. Geweldig dat de breedte maat zo goed bevalt. Wij wensen u heel veel draagplezier toe met uw nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Prima! 1 min punt is de levering van DHL Leveren vaak, ook deze keer, op het verkeerde adres. Ik moet dan zelf op zoek waar ze het afgeleverd hebben
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de levering door DHL opnieuw niet op het juiste adres is bezorgd en dat u zelf moest uitzoeken waar het pakket was afgeleverd. Dat is natuurlijk niet de service die u mag verwachten. Wij nemen uw melding serieus en zullen dit ook terugkoppelen aan DHL. Hopelijk verloopt een volgende levering weer zoals het hoort. Veel plezier gewenst met uw aankoop! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Schoenen maat 39 waren precies pas, maar in combinatie met mijn steunzolen toch aan de kleine kant. Na overleg met een medewerker werd ook een maat 40 toegestuurd, zodat ik thuis kon uitproberen. Ik koos uiteindelijk toch voor de maat 39 en de schoenen in maat 40 stuurde ik terug. Dit alles gebeurde binnen een week, dus zeer snel. Ik ben erg blij met de prachtige schoenen waar ik al zo lang naar zocht.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de snelle levering. We begrijpen hoe belangrijk het is dat schoenen perfect passen, zeker in combinatie met steunzolen. Daarom zijn we blij dat we u op deze manier hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geweldig dat u uiteindelijk de perfecte schoenen heeft gevonden waar u al zo lang naar zocht. Wij wensen u er heel veel draagplezier mee! Met vriendelijke groet, het Intersko team
De schoenen zijn lekker licht en zacht. Voldoende ruimte, vooral bij de voorvoet. Ze lopen heerlijk
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de schoenen zo licht en zacht aanvoelen en dat de voorvoet voldoende ruimte biedt. Geweldig dat ze zo heerlijk lopen. Veel loop plezier toegewenst! Met vriendelijke groet, het Intersko team
het zijn goede schoenen, lopen lekker. Service is goed. Wel prijzig.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de schoenen goed lopen en dat u tevreden bent over onze service. We begrijpen dat de prijs aan de hoge kant kan zijn, maar we hopen dat de kwaliteit en het comfort dat waard zijn. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik ben hee blij met mijn nieuwe "nette" schoenen. Even wennen in het begin, maar ze lopen lekker, zijn lekker licht, zien er erg leuk uit met die kleurtjes en fijne aanbieding ook.
Best mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dank u wel voor uw leuke reactie. Nieuwe “nette” schoenen moeten soms inderdaad even wennen, maar geweldig dat ze nu zo lekker lopen én lekker licht aanvoelen. En die kleurtjes maken ze extra leuk. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Weer heel tevreden met met de schoenen. Goede kwaliteit, en fijn om deze in aller rust te kunnen passen.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat leuk om te horen dat u opnieuw zo tevreden bent met de schoenen. Fijn dat de kwaliteit goed bevalt en dat u thuis rustig de tijd kunt nemen om te passen. Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Na defecte veter oog binnen garantietermijn schoenen vervangen. Nieuwe paar bleken beide schoenen de “”tongen “ ondanks de “lipjes” sterk naar de zijkanten te schuiven. Zeer irritant. Opnieuw werden de schoenen vervangen. TOP GEWELDIG!!!.
Geen communicatie over latere levering
Jammer genoeg zijn de winkels te ver weg voor mij maar het online bestellen heeft ook zijn voordelen want je kunt de schoenen nu op je gemak uitproberen en zeker weet dat ze goed passen en aangenaam aan de voet voelen. Daarbij komt nog als ze niet bevallen (wat gelukkig niet vaak voorkomt)dat je ze gemakkelijk terug kunt sturen zonder gedoe.Ook het achteraf betalen is hier dan fijn.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat onze winkels voor u wat verder weg zijn, maar fijn om te horen dat het online bestellen zo goed bevalt. Thuis rustig kunnen passen en ervaren of schoenen echt comfortabel zitten, is inderdaad een groot voordeel. Ook prettig dat onze retourservice en de mogelijkheid tot achteraf betalen bijdragen aan een zorgeloze ervaring. Veel draagplezier gewenst en bedankt voor uw vertrouwen in Intersko! Met vriendelijke groet, het Intersko team
De schoenen bevallen prima, ze zijn breed en zacht genoeg voor mijn gevoelige voeten met een hallux valgus. De maatvoering is goed, ik gebruik eigen inlegzolen.
Beste mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat goed om te horen dat de schoenen zo goed bevallen en prettig zitten bij gevoelige voeten en hallux valgus. Fijn dat de breedte, zachtheid en maatvoering goed aansluiten en dat er ook ruimte is voor uw eigen inlegzolen. Ook bedankt voor uw compliment over onze snelle verzending en service. Veel comfortabel draagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb al eerder online schoenen besteld bij Intersko. Als je net als ik echt brede voeten hebt en ook een schoen met ronde neus nodig hebt en je eigen inlegzool erin wil doen kan je daar goed terecht. Wederom nu een stel sneakers besteld die perfect zitten. Snelle levering, en ooit in het verleden een keer iets teruggestuurd en verliep retourzending ook moeiteloos. Nu loop ik mooi rond met de geleverde sneakers. Mijn tenen hebbende ruimte en de schoen heeft hoed support. Er zijn nog een paar andere merken die ook ook waardeer maar de brede schoenen van ntersko zit zeker in mijn top 3!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat u opnieuw zo goed geslaagd bent bij Intersko. Voor mensen met echt brede voeten en specifieke wensen, zoals ruimte voor eigen inlegzolen en een ronde neus, is een goede pasvorm extra belangrijk. Geweldig dat de sneakers perfect zitten, voldoende teenruimte geven én goede ondersteuning bieden. Ook uw complimenten over de snelle levering en de soepele retourservice waarderen we enorm. Veel plezier met uw nieuwe sneakers en bedankt dat Intersko in uw top 3 staat! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Mooie soepele schoen, geen moeite met aantrekken.
Beste mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat prettig om te horen dat de schoenen soepel zitten en gemakkelijk aan te trekken zijn. Comfort en gebruiksgemak vinden we erg belangrijk. Veel draagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Vlotte Zending en goede pasvorm
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de vlotte verzending en de goede pasvorm van de schoenen. Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens bij Intersko! Met vriendelijke groet, het Intersko team
intersko begrijpt als geen ander hoe belangrijk goede, stevige schoenen zijn. Daarbij verleent dit bedrijf goede service, indien nodig.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u het belang van goed en stevig schoeisel zo waardeert en dat u dit bij Intersko terugvindt. Ook uw compliment over onze service doet ons veel plezier. We wensen u veel comfortabel wandelplezier! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Al eerder schoenen gekocht bij Intersko . Voor brede voeten is er volop keuze nu ook weer prima geslaagd. Je loopt er zo op weg.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u opnieuw goed geslaagd bent en dat er volop keuze is voor brede voeten. Heerlijk dat de schoenen meteen comfortabel lopen. Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Jammer dat de winkel zo ver bij mij uit de buurt is.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de schoenen. We begrijpen dat het jammer is dat onze winkel niet dichterbij is. Gelukkig kunt u ook altijd terecht in onze webshop. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Lekker breed en geen knelling van tenen en knobbel .Dus prima product.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat goed om te horen dat de schoenen lekker breed zitten en geen knelling geven bij de tenen of knobbel. Comfort is erg belangrijk en fijn dat onze modellen daar goed bij passen. Veel draagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Zie boven
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Er is een vlotte en ook goede levering van het bestelde product. Houd wel de concurrentie van anderen in het oog. Uw prijzen zijn zeker niet te laag!
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de vlotte levering en de kwaliteit van onze service. Ook danken we u voor uw opmerking over onze prijzen — feedback zoals deze nemen we zeker mee. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Zeer klant vriendelijk, perfecte service.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat leuk om te horen dat u onze service als perfect en klantvriendelijk ervaart. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, het Intersko team
De schoenen hebben een goede pasvorm en kwaliteit. En de klantenservice is heel behulpzaam bij vragen.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de schoenen goed passen en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Ook waarderen we het enorm dat u onze klantenservice noemt — we helpen u graag bij vragen. Veel draagplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, het Intersko team
ook met een bredere voet kan men bij jullie terecht,wij zijn al klant van toen er nog een winkel was in Eindhoven. één minpuntje: ik heb reeds tweemaal een catalogus aangevraagd en nog steeds niets ontvangen.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u al zo lang klant bij ons bent en tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van onze schoenen, ook voor bredere voeten. Dat waarderen wij enorm. Onze excuses dat u de catalogus nog niet heeft ontvangen, ondanks uw aanvragen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wilt u alstublieft nog even contact met ons opnemen op 078 - 15 67 22 dan kunnen we voor u nakijken of u adresgegevens misschien niet juist staan in ons klanten bestand. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Heb de bestelde artikelen ontvangen. Maar zijn retour gegaan om te ruilen.
Beste mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw bestelling goed is ontvangen. Wij hopen dat de ruiling naar wens verloopt en dat u binnenkort kunt genieten van een passend paar schoenen. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard