Leuke park en speeltuin mijn zoontje wou nog blijven

Leuke park en vriendelijk personeel

Een leuk park

Een leuk park. Wij waren nog net voor de zomeropening geweest afgelopen weekend. De medewerkers doen allemaal hun best en er lopen ook wat deskundigen die enorm veel kunnen en willen vertellen over de dieren en dat is erg leuk. In de tropenhal een mini schooltje en die oudere man is echt GEWELDIG, nam echt uitgebreid de tijd voor ons en legde alles heel leuk uit aan onze dochter van 7. De routebegeleiding kan beter, je moet TEVEEL zoeken. Bij de koffiebar buiten stond een enorme sacho voor de verkoop, de prijzen op het prijzenbord waren zogenaamd nog niet gewijzigd en we waren veel duurder uit...erg vreemd. Wc's staan slecht aangegeven maar wel schoon! Apen waren leuk met voedertijd, echt iets om naartoe te gaan. Vogeltjes voeren MOET je doen met kids, zelfs ik als volwassene heb daar enorm van genoten dat ze allemaal op je schouders armen en hoofd gaan zitten :-)....

Super leuk

Super leuk. Met 2 kinderen van 9 jaar en 1 kind van 3 jaar. Lori landing vinden ze allemaal geweldig, de speeltuin ook. Ze vinden het jammer dat t elektrische gedeelte en water dicht was maar dat is over 3 weken weer open gelukkig. Ze vermaken zich goed een uur of 4. En daarna nog lekker in de speeltuin.

Het was erg leuk!

Grote vogels, kleine apen! Heel mooi om te zien hoeveel vogels er allemaal bestaan.

• 1 of meer Voederpresentaties N.v.t.

Het park overtrof mijn verwachtingen, erg mooi park.

Het park was groter en uitgebreider dan we verwacht hadden. De dieren hebben ruime verblijven, de informatie borden bij de verblijven zijn leuk geschreven en educatief. We hebben een prachtige dag uit gehad. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed.

• 1 of meer Voederpresentaties N.v.t.

heerlijke dag met de kleinkinderen

heerlijke dag met de kleinkinderen. Gelukkig mooi weer. zeer toegankelijk voor de kleinkinderen van 3, 5 en 7 . vonden het prachtig. vogels en andere dieren waren goed te zien en speeltuin was natuurlijk ook belangrijk voor herhaling vatbaar. vriendelijke groet Jan en Catja Rensink, en Dean , Jake en Mike

Leuk en gezellig

Het is een overzichtelijk park, met duidelijke routes. In de winter is maar een plek om naar het toilet te gaan. Dat is voor kinderen die net zindelijk zijn soms wat lastig. Vriendelijke en behulpzame medewerkers

• 1 of meer Voederpresentaties

Leuk uitje voor de kleintjes

De combinatie van dieren en een grote speelgelegenheid maakt het leuk om met kleine kinderen naar Avifauna te gaan. Zeker met zonnig weer kan je je daar prima een dagdeel vermaken!

• 1 of meer Voederpresentaties N.v.t.

Genoten van veel mooie vogels

Na een lange tijd werd het wel weer tijd om Avifauna weer eens te bezoeken. Wat een prachtige vogels in een “ no-nonsense” park. Betaalbare prijzen en vrijblijvend om extra te doneren. We komen zeker terug dit jaar en dan in de zomer.

• 1 of meer Voederpresentaties

Leuk uitje met de kleinkinderen.

Park was duidelijk nog in de winterstand want veel dieren zaten nog binnen wat begrijpelijk was. Kregen een kortingsbon om nog een keer terug te komen in het voorjaar. Heel netjes! Het restaurant in de speeltuin gelukkig wel open in de voorjaarsvakantie. Doet wel wat ongezellig aan. Lijkt wel een bedrijfskantine.

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.

Geweldige dag met onze 2 kleinkinderen gehad

Heerlijk weer en de glijbaan was weer open dat was een feestje opzich

Blijft een leuk park!

Was weer een leuke dag! We vonden het wel jammer dat de maki’s en de rode panda’s zich niet hebben laten zien.. Daar kwamen we eigenlijk het meeste voor!

Leuk park

Leuk park en mooie vogels

• 1 of meer Voederpresentaties

Super leuk om dagje tussen de dieren te verblijven

Mooie vogels, apen en rode panda’s. Kinderboerderij en grote speeltuin.

Leuk dagje uit

Mooi park met een grote diversiteit aan vogels

Heel prima

Wij vinden het altijd leuk om hier een dag(deel) door te bregen. Zeker met kinderen van 3-10 is het er ook in de speeltuin top. In de zomermaanden wel completer dan in de winter, maar daarom betaal je in de winter ook maar de helft. Waar vind je nog een entree prijs onder de EUR 10,-? :) Wel was het water bij de pinguins en in de hal binnen extreem troebel. Dit zou beter moeten worden onderhouden.

Positief verrast

Ontzettend veel vogels en dieren gezien. Personeel had en nam uitgebreid de tijd voor ons en vertelde interessante feitjes.

• 1 of meer Voederpresentaties N.v.t.

Leuk voor wat kleinere kinderen

Het was best leuk. Niet alle dieren waren er en park kan wel iets vernieuwing gebruiken. Maar voor de prijs is het leuk en hebben we een leuke dag gehad.

• 1 of meer Voederpresentaties N.v.t.

Door de winter periode rustig maar toch de moeite waard.

Het was lekker rustig in het park door de winterperiode. Hierdoor lekker de ruimte in de diverse overdekte verblijven. Nadeel dan wel dat diverse voorzieningen gesloten waren. Het park is wel goed bezig met diverse vernieuwingen van verblijven.

Ontzettend leuk en divers

Het is een leuk middagje weg van alle drukte van de dagelijkse sleur. De medewerkers zijn vriendelijk en groeten je vrolijk. Voor die kleine van mij was het een mooie ervaring en wij hebben ook een leuke middag gehad en leuke herinneringen opgedaan. En de prijs is van het park is gewoon goed.

Zeker aan te raden

Ik en mijn zoon hebben afgelopen weekend overnacht in het van der valk hotel avifauna. Hierbij zaten ook de kaartjes voor het park. Wat een onwijs leuk park, ongelooflijk veel verschillende vogels bekeken, super lief personeel dat altijd klaar staat te vertellen over de vogels. Mijn zoon was daarnaast niet uit het speeltuintje te slaan.. Kortom, top! Zeker een aanrader.

Tons of fun!

My friends and I loved seeing all the different kinds of birds at Avifauna. I just wish it was a bit warmer when we visited so we could see them all!

Leuke speeltuin

De speeltuin is top en zeker in de Winter ook nog de moeite waard (als het niet regent). De vogels ook leuk, we gaan in de lente zeker terug.

• 1 of meer Voederpresentaties N.v.t.

Een fijne dag, ondanks de kou!

We hebben een heerlijke dag gehad in Avifauna. Ondanks de bittere kou erg genoten van de prachtige vogels. We komen graag nog eens terug in de lente of zomer, want we kunnen ons voorstellen dat het park groen helemaal magisch is.

Vergane glorie

De vogels zijn leuk en mooi. Verzorgers zijn betrokken. Helaas geeft het park een grondige opknapbeurt nodig: - Oude hokken - Verrotte planten - Modderige paden - Achterstallig schilderwerk

Over Vogelpark Avifauna

Ontdek ZOOveel in Avifauna