Afspraken worden netjes en op tijd nagekomen
Altijd goede service!
Na vele jaren nu klaar met uitkeringen. Bedankt voor de goede zorgen
Rapporyen worden nu tijdig uitgebracht.
Deskundig
Altijd prettig en snel. Kundig advies.
Goed bereikbaar met waar mogelijk direct advies
Altijd een snelle reactie met vaste mensen die van de klant omgeving op de hoogte zijn.
Het zijn werkzaamheden voor mijn stamrecht BV. Alles goed gedaan.
Ik heb het volste vertrouwen in de deskundigheid en veel vragen en verzoeken worden vlot afgehandeld.
Sinds een aantal jaren werk ik met Kroese en Geraerts. Ze behandelen de financiële zaken m.b.t. mijn stamrecht altijd prima, geen klachten. Sinds ik met pensioen ben gegaan, heeft men ook goed uitleg gegeven over de afhandeling van de betalingen en advies gegeven voor mijn specifieke situatie
een uitstekende begeleiding bij het afhandelen en uiteindelijk opheffen van mijn stamrecht BV.
De aangifte inkomstenbelasting is door een vakman razendsnel ingediend.
Ik wordt altijd prima geholpen. Vragen worden correct en op tijd beantwoord.
Ik heb niet echt verstand van fiscale zaken, maar ben wel voldoende ingevoerd in de financiële wereld, om in te kunnen inschatten of een partij echt deskundig is. Dat laatste is hier absoluut het geval. En naarmate de jaren zijn verstreken, is dat ook keer op keer bevestigd, bijvoorbeeld als ik het vergeleek met duurbetaalde adviezen die vrienden en bekenden van zogenaamde ‘experts’ kregen. Deskundig, snel, vriendelijk en dat alles voor een eerlijk tarief. Daarom de maximale 5 sterren!
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.
Zie boven
komen afspraken na
Deskundig en uitgebreid advies. Reacties/antwoord per mail mag soms wel iets vlotter.
Op basis van goede reviews kwam ik bij dit kantoor om mijn stamrecht-BV af te wikkelen. Naast hun expertise hebben hun afspraak = afspraak cultuur, betrouwbaarheid, accuratesse en extra inspanning, zonder kwaliteitsverlies of meerkosten, mij positief verrast. Absoluut een aanrader!
we hebben contact opgenomen met uw bedrijf vanwege het opheffen van een stamrecht b.v. alles in goede orde prettig verlopen.
Duidelijke richtlijnen en professionele afwerking van de administratie
Zeer deskundig advies ontvangen voor een voor ons onbekende fiscale materie. In Jip & Janneke taal toegelicht en na afloop, nog dezelfde dag, een beknopt en duidelijk gespreksverslag ontvangen met daarin ondermeer het te volgen proces met actiepunten aan beide kanten, zeer transparant.
Administratieve werkzaamheden worden zeer vakkundig uitgevoerd. Maandelijkse stukken worden op tijd aangeleverd. Er is wat mij betreft wel een verbeterpunt. Na het insturen van de gegevens voor de jaarstukken komt er geen bevestiging dat alles goed is ontvangen. Hierdoor is het onzeker of alles wel goed is verstuurd.
Beste Elma, Dank voor je review en je aandachtspunt. Helaas is het erg lastig om meteen na het uploaden de volledigheid te toetsen van de aangeleverde administratie. Dat doen we dus feitelijk pas wanneer we de jaarstukken gaan opmaken. Dit is dan ook de reden dat je hier geen bevestiging van krijgt. Alle geuploade administratie kan je wel meteen terugzien in je archief. Dus je kan altijd daar even kijken of de stukken online staan. We zijn wel aan het bekijken hoe we hier meer in kunnen automatiseren. Als je daar meer over wilt weten mag je me altijd bellen. Met vriendelijke groet, Stefan van Berlo Kroese en Geraerts
Zeer goede hulp altijd gehad bij de niet zo makkelijke materie van administratie van het Stamrecht BV
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.