q

q

Precies wat ik nodig had

Kon snel terecht, kreeg goed advies en de prikken waren zo gezet. Arts was ook zeer sympathiek en goed geïnformeerd.

heel prettig

Hele rustige arts die alles duidelijk heeft uitgelegd en advies heeft gegeven

Onze ervaring; ontzettend prettig.

De arts stelt je op je gemak, verteld wat er nodig is voor vaccinaties, en nog meer. Wij hebben dit ontzettend prettig ervaren en het prikken ging in een ontspannen sfeer.

Goede service en info

Ben goed geïnformeerd over het land wat ik beter wel en niet kan doen kwa gezondheid enzovoort

Prima deskundige service.

Prima geholpen en heerlijk aan huis.

Goed uitleg, vriendelijk en duidelijk

Fijne ontvangst, duidelijke uitleg. Vriendelijke man

Kan altijd snel terecht en aardige mensen

Duidelijke uitleg

Vriendelijk en goede uitleg over alles

Wel zo prettig Gewoon aan huis wanneer het mij uitkomt. Deskundig! Gewoon prima!

Vaccinatie ging goed

Het was een snelle afspraak. De vaccinatie werd snel gezet en ik kreeg nog extra informatie over mogelijke ziektes dat kan voorkomen in Vietnam.

Vakkundig

Vriendelijke arts die niet alleen uitstekend vaccineerde, maar ook uitgebreide voorlichting gaf over onze reisbestemming.

Prettige mensen, makkelijk om afpraak te maken, goede advisering en snel klaar!

Goed geregeld. Goed advies

Afspraak maken was eenvoudig. Daarna vragenlijst invullen. Herinnering gekregen voor de oproep. Afspraak werd keurig en netjes afgehandeld. Gekregen informatie over de vaccinatie was duidelijk.

Fijne arts en perfect geregeld.

De arts komt en gaat regelmatig naar het land van onze vakantiebestemming. Ondertussen even wat vragen mogen stellen over de medische wereld daar. Het maken van de afspraak ging heel gemakkelijk en in het tijdvak kreeg ik netjes een sms met een exactere tijd. Hele fijne ervaring! Enige puntje van kritiek is misschien de communicatie over de kosten. Digitaal alleen een melding over de kosten van de arts. Niets over de kosten van de vaccinatie. Dat loopt aardig op als je voor je gezondheid kiest. Dat kan beter!

Half werk

Normaal geeft het geen probleem als ze langs komen maar nu zelf bezocht voor vaccinatie . Echter niet de juiste stempels en alleen kinderpleisters.

Professioneel, geïnteresseerd

alles verliep prima, alleen een ding was jammer

vorige keer kreeg ik een vergoeding van mijn verzekering. jammer dat jullie daar geen contract meer mee hebben, ik ging er vanuit dat dat wel zo was. Dus dit was de laatste keer dat ik gebruik hebt gemaakt van jullie diensten. M.v.E.

Het is voor iedereen aan te raden zéker als je kleine kinderen hebt

Het was heel fijn om thuis in een vertrouwde omgeving te kunnen laten vaccineren. Met drie kleine kinderen echt een uitkomst. Ook heel kundig over alles wat in het land speelt waar we naartoe gaan op vakantie.

Goed advies, heldere uitleg

Het gesprek, waarin alle tijd genomen werd is uitgebreid gevraagd wat het reisdoel is, maar ook wat toekomstige plannen zijn. Op basis hiervan is een advies gegeven. Maar ook om een bepaalde inenting niet te doen. Omdat het niet nodig is. Naast het gesprek is ook aanvullende informatie meegegeven over landen met specifieke aandachtspunten.

snel en deskundig geholpen

We zijn snel geholpen door een deskundige arts die al onze vragen kon beantwoorden. Goed advies gekregen

Persoonlijke en erg prettige service

Het was een duidelijke uitleg over wat te verwachten qua risico's tijdens de reis, maar ook een persoonlijke benadering voor de vaccinaties. Als erg prettig ervaren.

Heel duidelijk en goed geholpen.

Fijne ervaring,kom weet snel terug als het nodig is. Gelijk een afspraak kunnen maken voor de 2e vaccinatie.

Professioneel en vriendelijk

Uitstekenden communicatie en advies!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp