Snelle en klantvriendelijke dienstverlening

Fijne service in het verzetten van de afspraak en heldere persoonlijke uitleg bij het prikken

Vriendelijk en snel

Vriendelijk persoon die me prikte. Afspraken maken en verzetten gaat heel makkelijk.

Goed en snel geregeld.

Er wordt meegedacht en duidelijke info gegeven waarom bepaalde vaccinaties nodig zijn.

Zeer duidelijke uitleg.

Goede vragen en alle tijd voor uitleg .

Goed geregeld

Aankondiging tijdstip dag van te voren, op de dag zelf een sms over tijdstip. Keurige uitleg, netjes geprikt, vriendelijk.

Zeer duidelijke uitleg mbt vaccinatie op de persoon en situatie gericht.

Wantrouwend

Het maken van een afspraak via Thuisvaccinatie.nl verliep zeer gemakkelijk en efficiënt. De online procedure is gebruiksvriendelijk en duidelijk, en het plannen van een afspraak op locatie was goed georganiseerd. Tijdens de vaccinatieafspraak zelf had ik echter een minder positieve ervaring. De arts bleef herhaaldelijk vragen of ik zeker wist dat ik bepaalde vaccinaties eerder had ontvangen. Dit wekte bij mij de indruk dat er twijfel was over mijn eigen verklaring, wat als onprettig en enigszins wantrouwend overkwam. Hoewel ik begrijp dat zorgvuldigheid belangrijk is, zou een meer vertrouwensvolle benadering richting de cliënt wenselijk zijn. Al met al ben ik tevreden over de organisatie en het logistieke proces, maar is er op het gebied van communicatie tijdens het consult nog ruimte voor verbetering.

Duidelijk en kundig

Goede vragen, goede uitleg, ruimte voor vragen. Alles was goed voorbereid en de prik niet gevoeld.

Goede ervaring

Hele aardige arts. Die alles duidelijk had uitgelegd. Goede service van de arts en geen last gehad van het prikken of de vaccinatie.

Fijn geholpen door ervaren artsen

Met het gezin zijn wij in Tilburg geweest voor de vaccinaties voor Thailand. De eerste ronde hadden we een gepensioneerde chirurg. Hij dacht goed mee en adviseerde ons over de reis. De tweede ronde waren we weer in Tilburg bij een jongere arts. Hij was ook adviserend en werkte heel netjes en geordend zodat alles goed gedocu.enteerd werd in het gele boekje. Helaas hebben we de vaccinaties nodig voor de verre reizen. Het is al met al een duur grapje, maar thuisvaccinatie.nl hebben we als heel prettig ervaren.

Dit was Goed

He explained me everything what I need to know

Relaxed.

De arts was heel Relaxed en kundig, ze wist ons “probleem”kind ook heel goed op z’n gemak te stellen en te laten ontspannen,

Duidelijke uitleg en informatie

De uitlgen over de vaccinaties en wat ik allemaal tegen kan komen op mijn vakatie en waar ik op moet letten

Prettige ervaring

Heel prettig persoon die de “prikken zet”, rustig, denkt mee, gaf nog goede tips voor de reis.

Fijne arts

De kosten zijn wat aan de hoge kant maar het was wel prettig dat de kinderen in hun eigen omgeving konden blijven. De arts stelde ze gerust.

Erg behulpzaam, informatief en vlot

Ik kwam snel aan de beurt, en mijn vragen werden allemaal behandeld. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over mijn reis en de gevaren daar, erg prettig.

Niet meer bang voor vaccinaties

Mijn vriend en ik zijn normaal super zenuwachtig voor vaccinaties. Maar die meneer die bij ons thuis kwam legde alles goed uit en was super vriendelijk. Hij zette ook de prikken zonder dat we door hadden dat ze gezet zijn. Super fijn.

Keurig en prettig

Prima Arts leuk gesprek mee gehad.

Correcte dienstverlening

Meneer was op tijd, uiterst correct en duidelijk in de informatie die gegeven moest worden. Had nog handige tips.

Zeer zorgvuldig en op maat informatie

Met tijd en persoonlijke aandacht informatie en advies ontvangen.

In de thuisomgeving met alle rust de vaccinaties gehad.

Heerlijk thuis alle informatie inzake vaccinaties om daarna het gehele gezin te vaccineren. Scheelt een hoop rompslomp om ergens naar toe te gaan.

goede voorlichting

heldere voorlichtinjg, snelle afspraakmogelijkheid

thuisvaccinatie is een uitkomst

Fijne rustige arts

Service gericht zowel aan de telefoon als de arts die aan huis kwam. Kreeg tekst en uitleg van de arts over het wel of niet nemen van een optionele vaccinatie waardoor ik beter een keuze kon maken. Afspraak maken lukte online niet maar medewerker heeft het prima op gelost.

Hele goede ervaring

Het gemak van niet de deur uit moeten en de vakkundige uitleg. Zeer tevreden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp