Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Door mijn laatste ervaring heeft de medewerker zeker een positief beeld achter gelaten.. Met alle rust, aandacht en deskundigheid t probleem opgelost.
10 June 2020
Monique
Utrecht
Komt gemaakte afspraken na. Reageert adequaat op div storingen, Tilt het netwerk met de daarbij horende software naar een hoger level. Beheerd het Wifi netwerk als geen ander. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.
3 June 2020
John Mater, Geurts Conserven
Dodewaard
Dit is voor de eerste keer dat ik te maken heb met jullie bedrijven ben zeer tevreden over wat de monteur heeft gedaan. Heb nog gevraagd voor een onderhoudscontract maar dat zie ik wel tegemoed. Vriendelijke groet Ton vd Heiden
25 May 2020
Ton
Leusden
Mijn abonnement was afgelopen en ik heb een passend aanbod gekregen voor een nieuw verbeterd abonnement, alsmede voor vervanging van mijn (antieke) telefoon. Deskundig advies ontvangen en vriendelijk behandeld. Aan te bevelen Arti Vocaal Ben Vos
6 June 2019
Ben
Hoogblokland
Heldere kundige service, prettige samenwerking
5 April 2019
Willem
Particulier
snel antwoord en vriendelijke mensen
18 March 2019
Snelle service!! Geduldige medewerkers
14 March 2019
Marielle
Het Juk
Lagarde heeft op veel onderdelen kennis in huis en kan onze organisatie goed onderhouden en adviseren.
6 March 2019
Arno
De Schutse
Lagarde denkt mee, oplossing gericht, geeft advies. Goed benaderbaar, zowel telefonisch als per mail, wordt correct persoonlijk te woord gestaan of per mail. Goed contact met de mannen op de werkvloer. Kortom, duim omhoog.
27 February 2019
F.
Ger. Gem. Scherpenzeel
Fijne deskundige firma, goede service
25 February 2019
Cris
BergProjectPartner
No nonsense benadering, deskundig.
24 February 2019
altijd perfect.
22 February 2019
Hans
autobedrijf Hans Kous
Fijn bedrijf om mee te werken TOP
21 February 2019
H
Optisport
afspraken immer op tijd; gelukkig weinig malheur; prijzen aan de stevige kant
RM
particulier
Lagarde is al jarenlang een stabiele partner mbt onze (brand)veiligheid op diverse locaties. Erg plezierige samenwerking.
Andre
Shelter Hostels
In vergelijking tot andere leveranciers komt Lagarde, in deze drukke tijden, zijn afspraken na en houdt het serviceniveau op peil.
Marjolein
Zorggroep Noorderboog
Alarmering via Lagarde. Positief over gegeven advies en het aanleggen van de installatie.
W
De Bruinehorst Beheer BV
Jarenlange ervaring met betrouwbare partner Lagarde en Entris. Ondanks hun groei blijven de contacten persoonlijk en goed toegankelijk. Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging. is wel zo handig!
Ben
HIH Engineering
prettig behandeld
Laurie
Wij hebben voor onze winkels telefonie, netwerken en beveiliging uitbesteed aan Lagarde naar volle tevredenheid.
Bram
Binnenspecialist
Snelle en deskundige service. Meedenken met de klant en goed advies
Ger
Stichting Paladijn
Lagarde onderhoudt bij ons de alarm installatie. Alles wordt uitvoerig getest zodat het systeem goed werkt. Geweldige setvice
Michaël
All Dent bv