Vriendelijk, Duurzaam en betaalbaar

Met een goed gevoel overgestapt op Pure Energie. Naast dat wij volledig achter de missie staan is de service ook uitmuntend.

goedkoop en goede service

gewoon gemakelijk hoef niet thuis te zijn krijg aan het eind van het jaar de afrekenlng dus gewoon goed

de verandering van de energie maatschappij is goed verlopen

Gewoon goed

Goede overzichten, nette afhandeling

Maandelijke nette overzichten van gebruik en verschil met voorgaande jaar(jaren).

Afwachten of men na komt wat men zegt .

Ik heb gebruik gemaakt van de 5 jaar aanbieding . Bij mijn vorige leveransier betaalde ik 70 euro per maand . maar bij pure energie werd deze gelijk op 114 euro per maand gezet . Deze heb ik nu verlaagd naar 95 euro . We gaan het zien of alles daadwerkelijk goedkoper is . Vandaar in eerste instantie aanbevelen op nee staat.

iets meer duidelijkheid zou mogen

Soepele overgang

De overgang ging geruisloos. Fijn om te weten waar onze stroom vandaan komt. En dat dit niet duurder is dan de reguliere stroom.

Snel en efficient

Snel en efficient geholpen. Zelf niets hoeven doen. Alles is geregeld!

Vlekkeloos overstap!

Hele goede service en geen wachtrijen aan de telefoon! De klantenservice medewerkers helpen je goed op weg met alle je vragen! 5 sterren service!

Vlekkeloze overstap

Alles goed geregeld, moeiteloze overstap.

Vlotte overstap

Pure energie had een gunstig tarief incl teruglevering. Overstap erg soepel verlopen, vriendelijke klantenservice

Over gestapt in september

Ik kan er nog weinig over zeggen, maar tot nu toe verloopt alles correct. De overstap is ook keurig verlopen.

Blij met de overstap, toch zie ik nog wel een verbeter puntje.

Overstap goed geregeld, alles ging top en ik ben goed geïnformeerd alleen was het nog mooier geweest als ik een pure energie had gekregen ( en heb hem nog steeds niet).

Pure is prima bereikbaar en er komt een echt mens aan de chat.

Omdat ik snel moest aansluiten, was ik afhankelijk van ingrijpen door de accountmanagers. Dat is snel en adequaat uitgevoerd.

overstap probleemloos geregeld

geen toevoeging nodig

Geruisloze overgang van OXXIO naar Pure Energie via Consumentenbond.

Het enige wat ik een beetje miste was dat de datum van overgang aangepast werd, en geen info waarom.

Vloeiende overgang

Vlekkeloze overgang met duidelijk app

Goed geregeld .

Ik heb een hekel aan verplichte velden.

Teruglevertarieven bij afsluiten contract worden niet waargemaakt

Ik ben ooit bij Pure energie terechtgekomen via easyswitch, mede door de interessante teruglevertarieven die toen golden. Bij het opmaken van de eindafrekening werden echter andere, lagere, teruglevertarieven gerekend en wordt er verwezen naar de kleine lettertjes die ik alleen per post heb ontvangen. Waardeloos en voor mij nooit meer Pure energie. Omdat jullie te gierig zijn om die 50,- te betalen zijn jullie weer een klant kwijt, knap hoor!

Lekker makkelijk, alles wordt geregeld!!

Zo makkelijk was t nog nooit GEWELDIG.

Nog weinig ervaring

Ik heb nog weinig ervaring. Wel goed telefonisch bereikbaar

Fijne persoonlijke benadering, 1 contactpersoon, vlotte reacties

Erg tevreden over de contacten met Pure Energie en de overstap. Ik ben overgestapt nadat ik ook voor zonnepanelen van Pure Energie had gekozen. Erg fijne communicatie met de medewerkers, vast aanspreekpunt die snel antwoorden gaf op de vragen. Al met al erg tevreden over. Enige wat ik nog mis is een goede app met elektraverbruik (slimme meter) en opbrengst van de zonnepanelen. Ik wacht af... :)

Goed geregeld

De overstap was goed geregeld en ik ben goed geïnformeerd

Niet tevreden

Niet actueel te volgen hoe energieverbruik en eigen opwekking er voor staat. Dit kon ik bij energiedirect wel.

Helemaal niks gemerkt van de overstap.. is dus prima gegaan.”

Helemaal niks gemerkt van de overstap.. is dus prima gegaan.”

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?