overstap probleemloos geregeld

geen toevoeging nodig

Geruisloze overgang van OXXIO naar Pure Energie via Consumentenbond.

Het enige wat ik een beetje miste was dat de datum van overgang aangepast werd, en geen info waarom.

Vloeiende overgang

Vlekkeloze overgang met duidelijk app

Goed geregeld .

Ik heb een hekel aan verplichte velden.

Teruglevertarieven bij afsluiten contract worden niet waargemaakt

Ik ben ooit bij Pure energie terechtgekomen via easyswitch, mede door de interessante teruglevertarieven die toen golden. Bij het opmaken van de eindafrekening werden echter andere, lagere, teruglevertarieven gerekend en wordt er verwezen naar de kleine lettertjes die ik alleen per post heb ontvangen. Waardeloos en voor mij nooit meer Pure energie. Omdat jullie te gierig zijn om die 50,- te betalen zijn jullie weer een klant kwijt, knap hoor!

Lekker makkelijk, alles wordt geregeld!!

Zo makkelijk was t nog nooit GEWELDIG.

Nog weinig ervaring

Ik heb nog weinig ervaring. Wel goed telefonisch bereikbaar

Fijne persoonlijke benadering, 1 contactpersoon, vlotte reacties

Erg tevreden over de contacten met Pure Energie en de overstap. Ik ben overgestapt nadat ik ook voor zonnepanelen van Pure Energie had gekozen. Erg fijne communicatie met de medewerkers, vast aanspreekpunt die snel antwoorden gaf op de vragen. Al met al erg tevreden over. Enige wat ik nog mis is een goede app met elektraverbruik (slimme meter) en opbrengst van de zonnepanelen. Ik wacht af... :)

Goed geregeld

De overstap was goed geregeld en ik ben goed geïnformeerd

Niet tevreden

Niet actueel te volgen hoe energieverbruik en eigen opwekking er voor staat. Dit kon ik bij energiedirect wel.

Helemaal niks gemerkt van de overstap.. is dus prima gegaan.”

Helemaal niks gemerkt van de overstap.. is dus prima gegaan.”

Helemaal goed

Zeer prettig en duidelijk contact.

De overstap ging niet geheel probleemloos.

De overstap heb ik per internet via jullie eigen website geregeld. Het bij mijn verbruik berekende maandbedrag kwam niet overeen met het voorstel in de bevestiging. Na telefonisch overleg werd dit alsnog naar beneden aangepast.

Makkelijke overstap, duidelijke communicatie en belangrijkste is 100% Nederlands Groen.

gemak

Afgelopen maand overgestapt en tot op nu geen spijt. Het ging makkelijk en zonder problemen.

Start is prima gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Goed tot nu toe. Sinds 1 september bij Pure. Kan nog niet veel zeggen.

Aanvraag via internet. Alles is soepel verlopen qua contract en overzetting.

Ik heb mij digitaal aangemeld via een tussenpartij. Maar dat gaat altijd goed. Nu is het ook goed gegaan. Met Afmelden en aanmelden. Dus beoordeling is goed

De beste tarieven in groen en voor groen

Weten dat je de beste tarieven voor terug leveren hebt is heel fijn. ook het verdere verbruikstarief is heel goed.

Probleemloze overstap

Het overstappen van greenchoise naar pure energie is probleemloos verlopen. Verder nog geen ervaringen te melden. Tot nu toe zeer tevreden

klinkt te mooi om waar te zijn!

Jullie verkopen niet meer als dat jullie opwekken. Dat kan twee dingen betekenen: jullie kunnen exact inschatten wat jullie klanten gaan afnemen, of de wasmachine stropt er mee als de aan te leveren energie op is .... Mogelijk lees ik het verkeerd of staat er iets anders als dat ik lees.

Groene energie voor een prima prijs

Ben zonder enige moeite overgestapt richting pure energie. Waarom? Omdat ze het net even iets anders doen dan andere energieleveranciers. Ze investeren net even iets meer in groenere energie en dat voelt toch net even iets fijner als consument. Wij hebben tevens zonnepanelen en zij bieden eigenlijk als enige een goed tarief voor teveel opgewekte stroom. Waarom dan toch niet 5 sterren? De techniek (website en app) voor de consument is niet zo goed als andere energieleveranciers. Als eigenaar van zonnepanelen is het soms wel leuk om even in de app te checken hoe je ervoor staat. Dit is niet mogelijk. Nou, tenzij je een extra apparaat aankoopt via pure energie. Vind ik zeker geen pluspunt. Maar verder een fijne enrgieleverancier.

pirma overstap

Nieuwe klant geworden, snel geholpen, overzichtelijke site met verbruiksoverzichten!

razendsnel

overstap zonder probleem.Duidelijke info tussendoor.

Tot nu toe goed

Ik ben nog maar net nieuwe klant. Mijn eerste indruk is goed. Mijn vraag die ik gesteld heb is vlot en duidelijk beantwoord.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?