Zelfs zonder persoonlijk contact prachtig schoon

Door omstandigheden was ik zelf meerdere keren niet thuis op de aangeboden momenten, waardoor ik de keuze heb gemaakt te vertrouwen op hun goede reputatie en het schoonmaken te laten gebeuren op een moment dat ik niet thuis was (mijn dakkapel is vrij bereikbaar). Alles was prachtig schoon, dus kan niet anders dan 5 sterren geven.

Netjes schoon, goede service

Netjes schoongemaakt, mee denkend, en goede service!

Prima en secuur werk verricht!

Dakkapelreiniging heeft mijn dakkapel (die echt vies was!) als nieuw gemaakt. Daarnaast hebben ze de dakgoten schoon gemaakt. Ik was zelf afwezig maar dat was geen enkel probleem. Zeer tevreden!

Gewoon goed

Snel en goed!

Deskundig, netjes en veilig

Met professionele apparatuur werd de dakkapel deskundig schoongemaakt ; inclusief de rolluiken de ramen en alles in de wax gezet

Goed schoonmaakwerk en het contact verliep prettig.

Prima bedrijf, keurig gereinigd

Zonder meer tevrede

Communicatie is fijn en duidelijk. Uitvoering ook zeer tevreden.

Goed schoon gemaakt.

Jammer dat er alleen dakkapellen worden schoongemaakt.

top bedrijf

De dakkapel is keurig gereinigd. Ze houden zich aan afapraken, echt aan te bevelen

Prima gedaan!

Duidelijke afspraken, vriendelijke reiniger, en dakkapel ziet er weer als nieuw uit.

Zorgvuldig schoongemaakt

zie hierboven

Welkom is een Vakman

Vakman Eelco

Top bedrijf

Werken veilig en alles weer super schoon !

Teleurgesteld

Vriendelijk personeel, werken veilig. Helaas is het niet helemaal gegaan als verwacht. Er zit nog veel schimmel aan de binnenkant welke heel makkelijk verwijderd kan worden. Er wordt niet gereageerd op mail, maar met de factuur is meneer er vlot. Er kunnen fouten gemaakt worden maar die zijn op te lossen als je tenminste contact krijg. Vreemd dat er 1 meneer werkt NOM Cleaning. Dat de Ruiter Dakkapellen zijn naam hier aan verbind. Het gaat niet om het geld. Ik hoop dat ze er gelukkig mee worden. En ja ik ben er ook van overtuigd dat er goed werk geleverd wordt. Alleen als er iets een keer niet goed gaat moet je ook je service verlenen, met een oplossing komen en accepteren dat dit soort dingen gebeuren. Jammer dat ik geen foto’s kan uploaden om te laten zien. We hebben een goed rechtssysteem waar we als consument gebruik van kunnen maken. Jammer al die negatieve energie die je er in moet steken om tot een oplossing te kunnen komen. Ik had graag de algemene voorwaarden willen lezen, maar die zijn niet te vinden op de site. Maar ik heb geduld. Nu maar zien of de recensie blijft staan. Wordt vervolgd

Goed werk geleverd en vriendelijk persoon! Keurig!

Kwaliteit in schoonmaak

Werk keurig uitgevoerd door vriendelijke medewerker

Keurig

Super nette aardige jongeman werkt keurig

Goed geregeld en zeer goed resultaat!

Prima resultaat en vriendelijk personeel

Dakkapel zag er weer netjes uit. De schoonmaker zag een gespleten dakpan en vroeg meteen of ik een andere had zodat hij hem meteen kon vervangen. Echt service vind ik dat.

zeer tevreden

Dakkapel en twee rolluiken van buiten en binnen schoongemaakt. het ziet er weer mooi en schoon uit ook met veel aandacht voor veiligheid tijdens de werkzaamheden.

Iiterst tevreden!

De dakkapel was na 2 jaar inwerking van de weersinvloeden aan verschoning toe. En dat is perfect gedaan. Dus tot over 2 jaar, man!

Heel goed

Alle tijd om zich goed te zekeren. Heel vriendelijke en rustige werknemer. Buitengewoon acceptabele prijs.

goed gedaan

PRIMA GEDAAN, AARDIGE MAN DIE YESSER BREED, FIJN GEREGELD EN OOK NOG ENTHOUSIAST GEWERKT, WE ZIJN ER BLIJ MEE. EN "LAST BUT NOT LEAST" ER OOK VERSTAND VAN HEBBEN!! MET VRIENDELIJKE GROET, PIERRE

Toppers

Fijne mensen en werken veilig

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?