Meedenkend, snel en doeltreffend

Na aanvraag online, werd ik gebeld om een afspraak te maken. In dat gesprek werden de gewenste werkzaamheden nogmaals doorgenomen. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en achteraf ook een terugkoppeling met bijzonderheden gekregen. Wij zijn tevreden met het resultaat! Overigens vorig jaar hebben wij ons dakkapel ook door dakkapelreiniging laten reinigen!

Prima en verzorgd

Alles netjes afgewerkt

Dit keer heel goed gereinigd

Maanden na mijn aanvraag werd er eindelijk weer eens contact met mij opgenomen om de afspraak in te plannen. Ik heb mijn dakkapel al meerdere keren laten schoonmaken, maar dit keer is het super goed gedaan. De kwaliteit is dus blijkbaar medewerker afhankelijk

Super goede service

Wat een fijne ervaring was dit zeg! Eelco (de planner) is super vriendelijk en behulpzaam en regelde op hele korte termijn de afspraak. Doordat we twee dakkapellen hebben was het een flinke klus. Thaer kwam uit Ede om de klus te klaren en was eveneens super beleefd en klantvriendelijk. Het resultaat mag er zijn. Ze zien er weer als nieuw uit. Een aanbeveling waard dus!

ziet r weer fantastisch uit

zeer kundige mensen en heel vriendelijk.werken ook heel netjes

Schoon en veilig

Ik ben onder de indruk van de efficiënte en veilige wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Prima resultaat

Goed werk geleverd dakkapellen schoon.

Dakkapel prima schoon

Dakkapel goed schoon, alleen mag deze persoon wel beter leren ramen zemen

Top resultaat

Nu voor de tweede keer tevreden klant. Netjes gewerkt

Gewoon goed

Al jaren klant. Wordt goed werk geleverd, Voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader

Professioneel en met zorg en veiligheid uitgevoerd!

Het resultaat is prachtig!

nette behandeling

goede afspraak, de medewerker was keurig op tijd en heeft zijn werkzaamheden goed verricht.

Prima service, vriendelijk,

Prima werk door keurige medewerker

Van te voren een telefoontje ' ik ben over een half uur bij u' nette verschijning beleefd keurig werk.

Perfecte afhandeling

Goede communicatie, vriendelijke medewerker, werk zag er goed uit.

Professioneel,

op tijd , duidelijke uitleg wat hij ging doen, vriendelijk en zeer vakbekwaam en goed oog voor de veiligheid.

Secuur en vriendelijk

Rustig en veilig gereinigd

Goede reiniging en vriendelijk personeel

Nvt

Zeer zorgvuldig

Wij hebben 2 dakkapellen met rolluiken laten reinigen, waxen etc, maar omdat een ervan inmiddels tussen de zonnepanelen staat, was het niet heel zeker of rondom plek genoeg was om te werken. Ik moet zeggen dat dakkapelreiniging zeer kundig personeel heeft dat vakkundig en zeer voorzichtig hier mee om ging. Onze dakkapellen kunnen er weer 2 jaar tegenaan. Ze zijn weer helemaal schoon en gewaxt.

Superschoon en dat al jarenlang

Een aantal jaren geleden via een simpele zoekopdracht op de site van dakkapelreiniging terecht gekomen. En, ik ben daar blij mee want met min of meer regelmatig onderhoud ziet onze dakkapel er na ruim vijftien jaar nog steeds als nieuw uit.

vlot, netjes,goed resultaat

Op tijd volgens afspraak Vlotte afhandeling Prima resultaat

Goede afspraken en dito reiniging!!!

XX

Zeer tevreden.

Ik had een datum afgesproken. Maar op die dag ging het stormen. Werd keurig de dag van te voren gebeld en gelijk een nieuwe afspraak voor een week later. De dakkapel prima schoongemaakt. Erg tevreden. Dus zeker een aanrader!

Jullie hebben er een vaste klant bij! Helemaal TOP!!!

Mike kwam op de afgesproken tijd. De rolluiken werden aan de binnen- en buitenzijde gereinigd. De dakkapel werd gereinigd en in de was gezet. Dat was bijna 10 jaar geleden voor het laatst gedaan. Het resultaat was verbluffend. Als nieuw!! Kortom: Ik ben heel erg tevreden. Over twee jaar krijg ik bericht en laat ik het wederom door hetzelfde bedrijf uitvoeren. Mike, nogmaals bedankt voor de goede service en voor jou en je gezin fijne feestdagen!!

Snel en goed uitgevoerd

De 1e afspraak kon niet doorgaan omdat het dak glad was door sneeuw. Veiligheid voor alles. Na het klaarzetten van de veiligheidsmiddelen was het schoonmaken snel gedaan, de kant waar geen zon komt was groen geworden van de aanslag. De dakkapel is prachtig schoon geworden. Over 2 jaar krijgen we een mailtje om de schoonmaakbeurt te herhalen,

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?