Kan niet beter.

Een uiterst plezierige medewerker kwam onverwacht snel onze dakkapel cshoonmaken.

Vriendelijk

Vriendelijk en beleefd personeel.

Erg tevreden over de behandeling. Vriendelijke man. Een aanrader, zeker voor plekken die lastig te bereiken zijn.

Goed werk geleverd

Vriendelijke man goed en netjes gewerkt.

Weer als nieuw

De dakkapel is weer zo goed schoongemaakt dat hij lijkt als nieuw. Zelfs zwarte strepen waren er bijna uit. Ik ben erg tevreden en blij.

Keurig gedaan

Vriendelijk en heel professioneel gedaan. Ik had er vooraf een hard hoofd in dat ons dakkapel nog schoon zou worden, maar is echt heel netjes geworden. Er wordt ook veilig gewerkt.

Goede service en alles weer schoon!

Dakkapellen laten schoonmaken incl binnenkant van de rolluiken! Alles snel en goed gedaan. Volgende keer wachten we niet weer 10 jaar om dit te laten doen.

Goed en keurig gedaan

Perfect en heel vriendelijk

Perfecte reiniging van de dakkapellen. Zijn nog nooit zo schoon geweest. De reiniging van de dakkapellen is uitgevoerd door een zeer vriendelijke medewerker.

Professioneel superbedrijf

Vriendelijk en professioneel. Denken met je mee. Onze dakkapel weer als nieuw. Bedrijf aan te raden voor iedereen.

Goed werk en alles schoon achter gelaten

Komst netjes gemeld en was op tijd aanwezig.

Aardige en kundige man!

We hadden een hele aardige man op bezoek en hij heeft alles echt super goed schoon gemaakt!

Vriendelijk en super schoon

Vriendelijke man en hij deed een goede uitleg geven van wat hij ging doen. Hij heeft netjes gewerkt en was goed beveiligd op het dak. Top resultaat

Prima ervaring

Vriendelijke medewerker, werkt netjes. Je kunt goed zien dat de dakkapel is schoongemaakt. De rolluiken hebben we zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant laten reinigen. Helaas kon hij aan de binnenkant niet helemaal tot het einde van de rolluiken komen om het schoon te maken maar hij heeft wel zijn best gedaan het zover mogelijk schoon te krijgen. Voor herhaling vatbaar.

Maken waar wat ze beloven!

Keurig bedrijf! Vriendelijke hardwerkende medewerkers, werken keurig netjes en niks is ze teveel. De dakkapellen zijn weer als nieuw! We zijn erg tevreden!

Helemaal top gedaan!!

Vriendelijke jongeman! Serieus duidelijk en netjes gewerkt!!! Aanrader!! Bedankt! Gr Ruud

Keurig gewerkt, aardige jongen

Zeer tevreden, al jaren blij mee!

Erg netjes gedaan

De jongeman heeft het zeer correct gedaan deed goed zijn werk niets te klagen.

Top service

Super schoon geworden mijn dakkapel en erg behulpzame en vriendelijke medewerker (Maduro)

Vakkundig gereinigd / vriendelijke medewerker

Ik heb zonnepanelen aan een kant van het dakkapel, met een rij pannen ertussen. Medewerker wist dit toch schoon te krijgen. Had dit ook van tevoren aangegeven , daar werd helaas niet van tevoren op gereageerd (enige minpunt)

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de service! Over 2 jaar maken wij weer een afspraak.

Prima prijs kwaliteitverhouding

Door omstandigheden was men een uurtje later dan afgesproken. Maar de geleverde service is prima. Er is netjes gewerkt dus de volgende keer ga ik weer voor dakkapelreiniging.nl

Toppie

Fijn in het contact en werkt netjes

Super schoon dakkapel

Nigel heeft echt top werk afgeleverd. Super vriendelijke man die alles keurig netjes school heeft gemaakt. Beide kapellen glimmen weer als nieuw.

We zijn goede werkzaamheden verricht door een vriendelijke en professionele man.

We zijn erg tevreden door de verrichte werkzaamheden en door de vriendelijke mensen en de heldere manier van communiceren.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?