Geweldig zo netjes dat mijn dakkapellen eruit zien.

De dakkappelen zagen er best verweerd. Er werd netjes gebeld over de afspraak wanneer ze kwamen. Dak ook geinspecteerd en ziet er keurig uit .

De dakkapel reiniger ging grondig te werk.

Goed.

Heel tevreden, netjes schoongemaakt!

Vriendelijke man die onze dakkapel naar tevredenheid heeft schoongemaakt.

Correct en snel

Altijd aardige mensen die zeer correct werken.

Heel prettig!

De vriendelijke jonge man heeft onze dakkapel weer mooi schoon gemaakt. Echt top!

Aardige jongen vakbekwaam erg tevreden

Goed gedaan

Het was weer top

Schoon en zeer vriendelijk geholpen

Naast het schoonmaken werd de dakkapel ook even geïnspecteerd. Heel fijn.

Prima werk verricht

Prettige ervaring met de man die de reiniging deed. Werkte snel en naar mijn idee goed. We zijn heel tevreden en maken al een aantal jaren gebruikt van hun diensten.

Al jaren tevreden

Een prettig kontakt met de medewerker en een goed gereinigde dakkapel en gepleegde dakgoot. Samen met 2 buren een mooie korting gekregen.

Klantvriendelijk en professioneel

De persoon houdt goed contact met de klant en werkt netjes. Eventuele op- en aanmerkingen worden gedeeld. Ga zo door!

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Keek tevens de dakkapellen na op mankementen. Zo fijn! Heeft bij ons bijna hele pakket van service diensten uitgevoerd, alleen wassen van binnenkant van de luiken was niet nodig. Dakkapellen waren na zijn bezoek als nieuw!

Prima over tevreden

Prima over tevreden. Medewerker was netjes en beleefd. Werkt goed en veilig. Was goed voorbereidt.

Top!

Dakkapel ziet er weer lekker schoon uit. Dakgoten ook leeg leeggehaald.

Deskundig en netjes!

De persoon van dakkapelreiniging was op tijd en werkte netjes.

Prima schoon, tot over 2 jaar.

Zie hier boven

Vakwerk

Vriendelijk personeel en leveren goed werk af.

Alles weer super en veilig gedaan. Ben zeer te vreden.

Zeer professioneel schoongemaakt

Schoonmaker houd alle veiligheidregels in acht Dus zeker veilig gewerkt Prettige werknemer

Snel en prijskwaliteit prima

Vanaf het aanmelden tot uitvoering heeft lang geduurd. Helaas wel 1 dakgoot vergeten maar de dakkapellen zien er weer top uit!

Goed werk geleverd door goede gast

Netjes gedaan

Top bedrijf

Komen afspraak na . En leveren goed werk

Keurige mensen en perfect uitgevoerd

Resultaat is een visitekaartje voor jullie bedrijf

Communicatie en afspraken nakomen verliep niet soepe

Dakkapellen niet 100% schoon Schoonmaak spons achtergelaten en deze bijna in de dakgoot beland.

Ik heb al meerdere malen mijn dakkapel laten reinigen door jullie en het is gewoon perfect. Volgend jaar weer.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?