Super geregeld geweldige medewerker

Super nette medewerker. Mooi op tijd. Goed oog voor veiligheid. Net werk geregeld! Mijn dakkapellen zijn brandschoon!

Professionele reiniging

Dakkapellen werden professioneel gereinigd. Ook super vriendelijk te woord gestaan.

Grandioos

Mike gezellige man en heeft onze dakkapellen super gereisd

Netjes en schoon gewerkt. Zeer tevreden.

Goed overleg en opdracht goed uitgevoerd.

Prima communicatie. Fijne mensen. komen hun afspraken na. Zeker een aanrader !

Met recht de specialist voor de reiniging van dakkapellen.

Grote klasse. Mijn 2 dakkapellen zijn weer als nieuw. Ik hoop dat dezelfde man ook in de toekomst met kapellen komt reinigen. Hij vertelde met liefde en passie over het reinigen van dakkapellen en het resultaat was daar ook naar. Een dikke 10 wat mij en mijn vrouw betreft.

Reeds vele jaren maak ik gebruik van Dakkapelreiniging.nl. En zoals elk jaar, ook dit jaar weer met een prima resultaat. De persoon, die komt schoonmaken is altijd vrolijk en beleefd. En uiteindelijk een prima resultaat.

Goed schoon

De dakkapel is keurig schoongemaakt en het rolluik ook. Vriendelijke man die alles ook netjes heeft achtergelaten

Dakkapel prima gereingd, niet alles kon worden gedaan vanwege de bereikbaarheid. Alles in prima overleg, zeer aardige en correcte man. Factuur was keurig op aangepast. De volgende keer laat ik ze weer komen.

Vriendelijk personeel en goede werkzaamheden.

Weer een mooie schone dakkapel

Door de drukte bij dakkapelreiniging kwamen ze later dan gepland maar het resultaat is weer heel goed ook de dakgoot schoon laten maken keurig!

Netjes en goed achter gelaten na het werk

Met een vriendelijk woord ook heel belangrijk

Prima! Geen negatief woord over de service.

Alles ging van een leien dakje!

alles was tip top

Medewerker was netjes op tijd en super vriendelijk. Ook alle verstopte hoekjes worden gedaan. Ik ben heel blij. Volgende keer graag weer.

Super goed

Vriendelijke man. Werkt prima. Heeft onze 2 dakkapellen schoongemaakt en in de was gezet. Rolluiken weer schoon. Een echte aanrader. Het was alleen jammer dat het zo regende. We zien hem weer over 2 jaar.

Uitstekend en prachtig mooi schoon.

Conform veiligheidseisen gewerkt. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Volgende keer weer.

Perfect geregeld

Komt afspraken na en levert kwaliteit

De reiging is correct uitgevoerd. Ziet er weer als nieuw uit. Aan te bevelen

Op een correcte manier is de reiniging uitgevoerd

Super goed

Snel gepland en Profesional gedaan

Professioneel. Vriendelijk. Schoon.

Eenvoudig via de website een aanvraag kunnen indienen. Binnen een aantal dagen werd er contact opgenomen voor het inplannen van een afspraak. Medewerker die de daadwerkelijke reiniging mocht uitvoeren was zeer vriendelijk en bekwaam. Reiniging van dakkapel werd dan ook netjes, secuur en vooral veilig uitgevoerd. Daarnaast was het ook geen probleem om als nog de binnenzijde van rolluik schoon te maken. Wij zijn zeer content met het uitgevoerde resultaat en weer een schone dakkapel en rolluik.

Schoon en veilig

Dakkapelreiniging maakte onze dakkapel weer stralend wit en deed dit op een uitermate veilige manier. Als (voormalig) Safety Officer is veiligheid en kwaliteit voor mij doorslaggevend. De klus en de afhandeling verliep geheel volgens afspraak. Het uitvoerend personeel is beleefd en correct in de omgang. Een compliment is op z'n plaats.

Keurig schoon, vriendelijke schoonmaker.

Onze dakkapel is weer keurig schoon. De schoonmaker is professioneel, en zorgt goed voor zijn eigen veiligheid.

Ondanks de moeilijke bereikbaarheid goed uitgevoerd

Er werd zeer veel aandacht besteed aan veilig werken. Complimenten

schoonmaak werk wordt zorgvuldig uitgevoerd

gewoon GOED !

Een schoon. fris aanzien van het dakkapel.

Het dakkapel met rolluik is aan de buitenzijde schoongemaakt. Het heeft weer een frisse aanblik. Wel een beetje teleurgesteld dat ons rolluik niet aan de binnenkant schoongemaakt kon worden, omdat er te weinig ruimte tussen raam en rolluik zit.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?