Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een goed advies, hulp gekregen van de notaris bij het verhogen van mijn hypotheek. Door de goede service in het verleden heb ik daarom wederom voor Tripp gekozen
30 August 2022
Danny
Almere
Bedankt voor de goede uitleg bij opmaken testament.
30 August 2022
Peter
Almere
Bij binnenkomst eerst kopje koffie gedronken. De notaris kwam ons halen en legde in gewone taal de akte uit. Met een tevreden gevoel getekend.
29 August 2022
Dirk
Almere
Prettige sfeer. Vriendelijke en attente medewerkers, vanaf binnenkomst tot vertrek. Er werd de tijd genomen om de akte rustig door te nemen.
26 August 2022
Didi
Almere
Prima dienstverlening in prettige atmosfeer
24 August 2022
Eugène
Almere
Wij zijn 2 keer in een korte tijd voor notariële stukken geweest bij TRIP Notarissen en wel bij de heer Schaafsma (Dennis). Ook zijn wij een keer voor consult bij Cassandra Timmermans op gesprek langsgeweest. Zeer prettige gesprekken, waarbij de aanpak professioneel is, maar tegelijkertijd ook alles in begrijpend Nederlands wordt uitgelegd. Daarnaast wordt er ook meegedacht over wat eventuele valkuilen zijn, maar daarbij wel gelijk het advies hoe dat voor de toekomst goed vast te laten leggen. Al met al kan ik TRIP Notarissen zeer aanbevelen voor bijvoorbeeld je hypotheekakte, partnerschapsvoorwaardenakte, testament et cetera.
24 August 2022
Jelle
Almere
Zeer kundig maar vooral duidelijke informatie die je vooraf krijgt bij levering. Parkeren makkelijk voor de deur.
19 August 2022
Ashief
Vriendelijk en duidelijk. Uitstekende service
19 August 2022
Harriette Manu
Almere
Niets om op of aan te meten.Vriendelijk en duidelijke uitleg.
29 July 2022
Ilse
Almere
Prettig contact, waardevolle tips niet alleen m.b.t. tot het aanpassen van onze wensen m.b.t. tot onze testamenten, maar ook m.b.t. onze woningwensen.
25 July 2022
Rob
Almere
Prettig, goed ontvangen. Stukken goed uitgelegd. Aardig personeel.
25 July 2022
Robert
Amsterdam
Ik ben tevreden.
23 July 2022
Paul
Almere
Al mijn vragen werden goed beantwoord. Er werd alle tijd voor gekomen.
11 July 2022
Joke
Almere
Ook het achteraf bellen door de notaris over het pantoffelheld artikel vond ik getuigen van klasse.
9 July 2022
R o y Nicolaas Ponder
Almere
We hadden meerdere notariele klusjes. Voorbereiding door collega was super zorgvuldig. Dag van tekenen liet even op zich wachten, ze hebben het druk. Maar wel alles geheel volgens afspraak en goed verzorgt.
7 July 2022
Bram
Almere
geen op of aanmerkingen alles was prima geregeld
7 July 2022
Claudia
Almere
Snelle afhandeling prettige notaris komisch en direct
5 July 2022
Ronald Erwin
Prettig
4 July 2022
Sandy
Almere
Heel prettig en ontspannen. Tevens goed uitgelegd waar de fijne kneepjes waren in de akte en de lening
1 July 2022
Ed
ALMERE
Werden goed geholpen, met een duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Dit resulteerde een nieuw tesrament wat weer past in de tujd en bij onze wensen
27 June 2022
Willem
Almere
Goed bereikbaar en goed geholpen
24 June 2022
Petrus Nicolaas
Amersfoort
Hele prettig geholpen een luisterend oor dat begrepen werd. daarom ook volgende afspraak gemaakt en Trip Notarissen bij vrienden aangeraden.
16 June 2022
Pieter Gerrit Jacobus
Almere
Er werd duidelijk uitgelegd wat onze mogelijkheden waren in ‘menselijke’ taal. Ook na de voorlopige documenten zeer makkelijk te bereiken. De notaris kwam zelf met zaken en ideeeen waar je zelf nooit op zou komen.
14 June 2022
M.W.A.
Van Gool
Mijn ervaring is heel positief, vooral omdat er direct in oplossingen werd gedacht toen gesprekken/afspraken dreigden uit te lopen. Er werd een prima oplossing gevonden om zowel ons (klant) als personeel (notaris) weer in het spoor van de agenda te krijgen. Verder een heel heldere uitleg bij de akte, op een prettige manier en toon. Er is ons drie keer gevraagd of we nog vragen hadden, dus er waren genoeg mogelijkheden om onduidelijkheden weg te nemen.
13 June 2022
Martine Edith Maria