Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een consistente waardering voor vriendelijke medewerkers, snelle levering en heldere communicatie. Klanten noemen regelmatig advies op maat en een professionele aanpak. De service wordt als betrouwbaar en langjarig gewaardeerd met een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Over het algemeen wordt de ervaring als klantgericht en professioneel beschreven.
Op korte termijn een afspraak kunnen maken en goed geholpen met advies en vervangen van onderdelen.
24 August 2026
Fanny
Utrecht
Altijd snelle reactie, er wordt meegedacht en bij het plaatsen van een bestelling ook snel verzonden. Heel tevreden!
18 August 2026
Marije
Maarssen
Goede service en betaalbare huismerk toner cartridges van hoge kwaliteit.
18 August 2026
Thomas Dirks
Etten-Leur
Geen vraag te veel, altijd vriendelijk en correct. Dankuwel
7 July 2026
Stephanie
zandhoven
Al diverse producten afgenomen en naar tevredenheid
6 July 2026
Erik
Helmond
Bestelling is snel geplaatst, goed georganiseerd.
6 July 2026
Dick Peters
Oosterhout Nb
Vriendelijk geholpen en de volgende dag leveren make ze waar.
23 May 2026
Eric
Prinsenbeek
Al jaren goede service en advies
22 May 2026
Marc
Westervoort
Bij aanschaf het juiste kwaliteit/prijs aanbod van type printer voor de situatie. Als er ondanks de controles vooraf, toch iets terugloopt of mis gaat in printkwaliteit dan wordt er meteen op afstand een analyse gedaan en oplossing aangeboden. Zeer snelle verzending van toners! Al jaren een betrouwbare leverancier voor print(er) oplossingen.
20 May 2026
Roy
Aarle-Rixtel
snel, correct, relatief voordelig
20 May 2026
Freek
peters
Beantwoorden snel je vraag en de levering is goed. Zeg maar: Men vraagt en wij draaien.
16 March 2026
Corry
Oudenbosch
snelle service en oplossend denken bij problemen en goede communicatie
12 March 2026
Filiz Onal
Best
Ik heb een mooie, gebruikte printer gekocht bij Refurbished Printer. Weinig prints op de teller. Goede prijs en snelle levering. Daarnaast prettig te woord gestaan en goed geholpen bij installatie van de printer. Aanrader!
9 February 2026
Rogier
Rotterdam
Op de afgesproken tijd volgens afspraak de printers met succes geserviced!
9 February 2026
Peter
Numansdorp
Snelle actie na melding dat machine niet juist functioneert. Probleem snel en adeqaut opgelost
7 February 2026
Rob Backx
Oud gastel
Wij kochten een a3 printer waarmee je ook kunt scannen en copieren. Alles vokgens afspraak en geinstalleerd. Net bedrijf!
6 February 2026
jan de bruin
Drimmelen
klopt allemaal
20 November 2025
Paul
Gouda
Goed bedrijf, wij hebben al 5 jaar een printer van hun en de service is top!
20 November 2025
Marco
Roosendaal
Wij zijn zeer tevreden omtrent de communicatie en het uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan onze printer. We hebben goed uitleg gekregen tav functie's en gebruik van de printer en verder is hetgeen wat noodzakelijk was om te vervangen ruim voldoende toegelicht.
13 November 2025
Marco
Achtmaal
Één keer in de zoveel jaar koop ik hier één of meerdere HP printers. Ik krijg altijd advies op maat ivm specifieke wensen. Dat is super. Ook als er problemen zijn: je wordt zonodig zsm teruggebeld met support. Ik ben een tevreden klant!
26 October 2025
J.
Bussum
De monteur was snel en met de juiste materialen bij ons op locatie.
15 October 2025
Remco
Schiphol
keurig teruggebeld en mijn probleem opgelost
8 October 2025
George
Hoorn
Wordt altijd goed en vakkundig geholpen
8 October 2025
Erik
Klazienaveen
Correct advies, afspraken kloppen en een vlotte response tijd, kortom géén 'dozenschuivers' maar ook in staat om zelfstandig onderhoud en technische service te verlenen.
23 September 2025
Raymond
Ridderkerk
Wij zijn al langere tijd klant en dankzij de goede service zullen wij dat ook blijven. Echt een aanrader.
16 September 2025
Eric