9

Zelfs in de allermoeilijkste prijscategorie toch een huis kunnen huren

Ik raad Rentslam zeer aan! Ik was op zoek naar een woning in Amsterdam voor maximaal €900,00 per maand. Best een onmogelijke opdracht in deze tijd, maar het is mij via Rentslam (en heel veel reageren op alles dat voorbij komt) toch gelukt om dit berichtje vanuit mijn nieuwe zonnige woonkamer te typen. Ik heb iets van 4 maanden ingeschreven gestaan, dus verwacht geen wonderen op dat gebied, en je moet er zelf ook wel echt bovenop blijven zitten. Toch weet ik zeker dat het zonder Rentslam niet gelukt was om binnen deze periode een woning te vinden waar ik zo blij mee ben als deze, dus raad het daarom wel dubbel en dwars aan.

  • Aanbevelen? Ja
10

Extremely easy and exactly what I wanted

Always available and always transparent

  • Would you recommend us? Yes
10

Totale aanrader

Rentslam biedt een ontzettend prachtige service waar veel makelaars en hun hoge fees absoluut niet tegenop kunnen. Ik ben niet gauw jubelend over een digitale service, maar Rentslam biedt echt een uitkomst in de zoektocht naar een passende woning, en dat nog wel een krappe huizenmarkt als die in Amsterdam! Twijfel niet, neem zsm een abonnement van slechts 30 euros per maand en als je snel reageert en niet TE strenge eisen stelt dan vind je binnen 2 maanden gegarandeerd een leuke woning.

  • Aanbevelen? Ja
10

Found me an apartment

Great daily overview

  • Would you recommend us? Yes
7

Geen relevante opties

Hoewel ik wel dagelijks links naar woningen heb ontvangen, waren de meeste bedoeld voor senioren/studenten of vrije sector. Ik zou het fijn gevonden hebben om ook een filter voor leeftijd en inkomenseis in te kunnen stellen. Ik heb wel direct reactie gekregen van Rentslam toen ik dit aangaf. Had ik dit eerder aangegeven hadden ze er samen met mij naar gekeken, en ik heb mijn geld teurggekregen omdat ik er dus helaas niks uit heb kunnen halen. Wel een topservice dus, misschien minder geschikt voor mij op dit moment, maar als de filters erbij komen zeker geschikt voor iedereen!

  • Aanbevelen? Ja
8

Prettige service, goede woningen

Goed in te stellen welke woningen je wil ontvangen en een zeer compleet aanbod. Verder is de service goed, snelle reacties. Ik was verrast dat mijn abonnement doorliep maar het geld is hierna gewoon terug gestort, netjes!

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastic cannot recommend enough

Found great apartment in 1 week really smoothly. Had so many problems in the past and would recommend this service to anyone

  • Would you recommend us? Yes
7

Good

Helpful tool for anyone trying to find an apartment in this crazy market. Be ready to be bombarded with emails though - could use consolidation of matches rather than an alert per match.

  • Would you recommend us? Yes
10

Binnen een maand een nieuwe woning gevonden!:) Werkt fantastisch.

Binnen een maand een nieuwe woning gevonden!:) Rentslam werkt met een fantastisch systeem wat er voor zorgt dat je niet meer uren alle websites in de gaten moet houden maar als eerste een melding krijgt als er iets vrij komt met jouw wensen. Door meteen te reageren op interessante woningen zijn we in een maand voor zeker 7 bezichtigingen uitgenodigd. Ik denk omdat we steeds de eerste waren die reageerden. Ik zou rentslam zeker aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zoektocht geslaagd

Het was een beste rit qua huizen zoeken, maar uiteindelijk hebben we een plek gevonden waar we blij mij zijn. RentSlam geeft fantastische service en daarnaast is het ook nog eens effectief!

  • Aanbevelen? Ja
10

Found house in 10 days

Very useful!

  • Would you recommend us? Yes
10

Binnen drie weken een huis gevonden!

Zelf alle makelaarswebsites in de gaten houden is niet te doen, dus het is heel fijn dat er dagelijks gefilterde opties je mailbox binnenkomen.

  • Aanbevelen? Ja
6

matig

Ik ben dringend opzoek naar een nieuwe woning de eerste 2 weken kreeg ik regelmatig woningen toegestuurd, nu krijg ik bijna niks meer toegestuurd in de mail. Ik vind het een fijne manier om op huizenjacht te gaan via deze site, maar als ik 1 keer per week 1 woning toegestuurd krijg vind ik het zonde van mijn geld.

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

Beste Emanuela, Ik denk dat je even in je SPAM folder moet kijken. We hebben je namelijk al 120 woningen toegestuurd in de 2 weken dat je lid bent. Dat is dus bijna 10 gemiddeld per dag, en dat terwijl je de laagste maximale huur hebt ingevoerd als zoekcriteria in een dure stad als Amsterdam. Zeker geen slechte score denk ik dan :-) Dus het enige dat ik me kan bedenken is dat je het over afgelopen weekend hebt. Dan klopt het idd. Maar dat komt simpelweg omdat er weinig makelaars en andere bedrijven zijn die in het weekend woningen op de markt brengen. Dus in het weekend vinden we er een stuk minder dan doordeweeks. Maar dat is dus logisch, en er is dus niet mis met de dienst. Neem anders contact met me op via support@rentslam.com of 0611119337 als je het wilt bespreken. Mvg, Peter

2

Don't waste your money!

Don't waste your money!

  • Would you recommend us? No

Response from the business owner

Hi Griff, You have emailed us about the fact that we sent you unfurnished houses while you are searching for furnished. Unfortunately, the houses that you referred to did not have any information regarding furnishing. So the algorithms could not know if it was a match or not. In this case, we have decided to send them, instead of not sending them. Better one too many than one too little was our thought. If you don't agree with that strategy and would prefer to continue your search manually, please let us know, and we will refund you immediately. I have tried contacting you several times, but without success, so please reach out to us on support@rentslam.com or 0611119337 Best regards, Peter

10

Fantastisch!

Na heel lang op zoek te zijn geweest naar een huis in Amsterdam (zoals zovelen) hebben wij nu eindelijk een geweldig huis gevonden en ook nog eens dichtbij het centrum! Bedankt Rentslam!

  • Aanbevelen? Ja
10

Effective

I am very happy with the experience. I was able to quickly contact the agency just when they published the apartment where I am living. The only suggestion I would do (thinking in improving to have an astonishing service) is having a search option by "neighborhood", not only for Zones. So, in my case, I was looking for an apartment in De Pijp and I had to look the entire "Zuid zone". I know there might be some complications to do this (regarding the programming engine behind the website), but it would be super-efficient in cases like mine. Anyway, my rate is 9.99 out of 10. Thank you very much and keep going! You are legends! Yuri

  • Would you recommend us? Yes
9

Doet wat het moet doen: huizen aggregeren.

Ik kreeg genoeg beschikbare huizen in mijn mail om binnen 2-3 maanden een huisje te vinden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Binnen no-time aan een paleis geholpen door RentSlam.com

In oververhitte woningmarkt en met weinig tijd om woningsites af te struinen is RentSlam een prettig hulpmiddel om snel aan een woning te komen!

  • Aanbevelen? Ja
7

Too many emails, should consolidate a bit more.

Liked overall, but could be a little more consolidated and avoid the number of daily emails.

  • Would you recommend us? Yes
10

Top

Precies wat ik zocht

  • Aanbevelen? Ja
10

Essential service when looking for an apartment in Amsterdam

We had 1 month to move out of our apartment and we were desperate. A couple of friends told us about Rentslam and, since we had time running agains us, we skeptically decided to spend a little bit of money signing up for it. We started getting e-mails with apartments within minutes after signing up, and everyday we would get more and more. It made the whole experience of looking for an apartment suck a little bit less since we didn't have to keep refreshing several tabs and clicking on things that didn't matter to us. We visited 5 apartments and applied for all of them. It took us exactly 10 days from signing up with Rentslam to signing the contract of the apartment we wanted the most.

  • Would you recommend us? Yes
10

Happy ot has helpem me to find the nice apartment

I am pretty happy the site is doing the job for me to parse the ads on dozens of websites, I have not used all the mails, but in general there were nice apartments. Not every website has proper filters, and unfortunately Rentslam also has some limitations in what to offer, but that is fairly enough for the affordable price.

  • Would you recommend us? Yes
10

Very efficient and great housing options

Very efficient and great housing options sent almost hourly. The search for housing can be a daunting task for anyone, but RENTSLAM was the best use of my time and their daily overviews provided great options and I quickly found an amazing apartment with limited stress.

  • Would you recommend us? Yes
10

good stuff , fast house, normal price

great !!!

  • Would you recommend us? Yes
1

Volgespamd met mailtjes; woningen voldoen niet aan zoekcriteria

Mijn e-mail wordt helemaal volgespamd met mailtjes. Het zou niet erg zijn, als ze ten minste aan de zoekcriteria voldoen. Ik heb duidelijk gezegd dat ik op zoek ben naar VIER slaapkamers binnen de ring van Amsterdam. Krijg ik mailtjes waar zelfs de woningen buiten de ring van Amsterdam zitten en woningen minder dan vier kamers. Ik krijg mails waar het volgende staat: "aantal kamers: ? " Rentslam, doe gewoon je werk en zoek uit hoeveel kamers er zijn in een woning en of het binnen/buiten de ring is! Betaal niet aan deze mensen want je krijgt niets voor terug. Je kan zelf een beetje op websites zoals funda zoeken en je vindt vanzelf iets. Je bent alleen maar geld kwijt aan dit bedrijf!

  • Aanbevelen? Nee

Response from the business owner

Hoi Aylin, Dank voor je reactie. Ik heb naar je instellingen gekeken, maar je hebt niet aangegeven dat je 4 slaapkamers wilt, maar 3+. Dus daarom krijg je ook woningen met 3 slaapkamers toegestuurd. Het gebeurd idd heel af en toe dat we geen aantal slaapkamers kunnen detecteren, en dan staat er een ?. De meeste mensen willen ze namelijk liever wel ontvangen dan niet. Het feit dat je volgespamd word met mailtjes is alleen maar goed, dat betekend dat we heel veel woningen vinden, en dat klopt, we vinden namelijk bijna elke woning die legaal op de markt komt. Je moet alleen gerichter gaan zoeken door je zoekcriteria aan te passen en dan alleen maar goed passende woningen ontvangen. Er was ook maar een klein gedeelte van deze woningen beschikbaar via Funda, dus je opmerking is niet juist. Ik vind het jammer dat je geen contact met ons opgenomen hebt, en ook de telefoon niet opneemt wanneer ik bel. Dan hadden we je namelijk kunnen helpen met het beter afstemmen van je zoekcriteria zodat je minder woningen krijgt, maar die wel allemaal goed passen. Het kan alsnog, neem contact met ons op. Zo niet, je kunt je altijd uitschrijven en je geld terug krijgen. Ik hoor graag van je hoe we je het beste kunnen helpen. Mvg, Peter

About RentSlam.com

Wij maken het vinden van een woning veel makkelijker. We make finding a house for rent much easier.

Klantenvertellen Reviews

• All customers are allowed to review
• Reviews must meet the review terms and conditions and the privacy policy
• Checks to prevent fake reviews as much as possible: Read more
• Reviews with a score below 6 are visible 7 days after they have been submitted