Goed advies voor wandelschoenen

Meting van de voeten waaruit bleek dat er andere zooltjes nodig waren. Hoewel het eind van de dag was werd er alle benodigde tijd gespendeerd voor het aanmeten van nieuwe schoenen.

fijne schoenen

zeer goed geholpen door de mede werker wij hebben zeer goede schoenen gekocht bij u ...

Wederom goed geholpen

Goede service, er wordt geluisterd wat je wil gaan doen met de schoenen. Ik ben geholpen door Carla en erg tevreden. Ik wens haar succes bij haar 1e 4 Daagse.

Prima service en uitstekende producten

Men neemt deel tijd en is eerlijk over het advies. Ook over de oude meegenomen schoenen.

Prima geholpen

Goed geholpen en het nemen van genoeg tijd. Wat ik achteraf wel graag gehoord had was of de schoen die ik gekocht heb (meindl laag) verzoold kan worden aangezien ik aangaf erg veel te lopen

deskundig

Vriendelijke ontvangst, snel begrip wat mijn wens is. Na een week (veel) gelopen te hebben de conclusie kunnen trekken dat de juiste schoenen zijn geadviseerd en gekocht!

Goed advies

Je wordt er goed geholpen en raadgeving met fijne mensen die weten waar ze over praten.

Vriendelijk en deskundig personeel, mooie winkel!

Deskundig en zeer vriendelijk!

Goed en vakkundig

Na een voet analyse vakkundig, goed geholpen. Met zo’n twijfelaar als ik ben ik met veel geduld door de medewerkster geholpen en met een tevreden gevoel en nieuwe schoenen naar huis gegaan.

Professioneel en efficiënt.

Ik zoek wandelschoenen, vertel wat ik wil, er wordt goed geluisterd, mijn voeten worden gescand, er komen drie paar passende schoenen, ik kies en reken af. Zo wil je professioneel en efficiënt behandeld worden als klant. Chapeau WoW.

Wat een persoonlijke aandacht!

Op zoek naar wandelschoenen mocht ik via diverse modellen gaan ervaren welke me het beste bevielen. Albert gaf me hier alle tijd voor en dat was heel aangenaam. Met een gerust hart ben ik dus met een perfect paar naar huis gegaan..òp naar een fijn en comfortabel wandelseizoen!

Prima.

Fijn geholpen en goed geadviseerd.

Uitstekend geholpen aan nieuwe wandelschoenen

Vriendelijk en kundig personeel. Goed geholpen met een paar nieuwe wandelschoenen voor mijn vrouw en mijzelf. Er wordt goed tijd voor je genomen en er is een 3d scan voor je voeten voorhanden. Parkeren is gratis in de straat of iets verder op bij een parkeerplein.

zeer goed

Ik werd erg goed ontvangen ik stond iets te vroeg voor de deur 12.53 uur en werd meteen op een vriendelijke manier geholpen ( inclusief koffie met iets lekkers er bij ) er werd een test gedaan ( opmeten de voetmaat) en dat was gelukt verschillende schoenen geprobeert een van de duurste gekocht maar goedkoop is duurkoop ik heb er vaak wel goedkope gekocht maar waren ook zo stuk of voetproblemen.

Goed en professioneel geholpen

Het was weer tijd voor nieuwe schoenen. Daarvoor ben ik (weer) naar The World of Walking gegaan en opnieuw ook tot volle tevredenheid geholpen. Verschillende paar schoenen uitgeprobeerd en tenslotte met een nieuw paar wandelschoenen de winkel verlaten. Goede adviezen en altijd een luisterend oor! Kortom: tevreden!

Goed geholpen

Goede service, nemen de tijd. En de schoenen die uiteindelijk voor mij goed waren, lopen geweldig. Ik geniet weer van het wandelen en buiten zijn.

Perfect!

Na een aantal pogingen voor goed zittende wandelschoenen uiteindelijk, een paar dagen voor vertrek naar Madeira, DE schoenen bij The world of walking aangeschaft. Spannend of het goed zou verlopen. En het was TOP! Dus superbedankt voor het goede advies en de perfecte schoenen!

Een winkel naar mijn hart

Afgelopen zaterdag naar Made gereden voor nieuwe schoenen. De klantvriendelijkheid spat er vanaf evenals het enthousiasme waar de verkopers (wandelspecialisten) hun kennis delen en adviseren. Er wordt vol de tijd voor je genomen, alternatieven worden aangedragen, kortom, fijne winkel om naar toe te gaan, kan wil eens druk zijn dat wel.. Tevreden met een nieuw paar weer vertrokken en de 1e kilometers er zondag mee gelopen, zonder problemen!

Heel prettig geholpen

Ik ben zeer tevreden over het deskundige advies, en verwacht veel plezier van mijn wandelschoenen te hebben.

Ervaren en kundig

Fijn personeel Ruimschoots de tijd voor je. Vakkundig Gastvrij.

Op een fijne manier vakkundig geholpen!

Niet beginnen met schoenen te passen, maar met te meten en een voetafdruk te maken. Vakmanschap is meesterschap! Uiteindelijk heb ik nu een paar schoenen waar ik uitermate goed over te spreken bent! Dat zal ik iedereen vertellen!!

Heel prettig!

Zeer goed geholpen. Volop tijd uitgetrokken om goede wandelschoenen te vinden. Ben heel blij mijn aankoop!

En (wandel) schoenen winkel waar uitgebreid de tijd wordt genomen om je op de best mogelijke manier

Zeer uitgebreid, met zeer veel kennis

Geweldige service

Men krijg alle aandacht en er werd goed geluisterd om naar de juist passende schoen te komen.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl