Laden reviews...
147 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral de grote variëteit en het klantvriendelijke personeel. Klanten voelen zich goed geholpen met advies en duidelijke prijsafspraken. Levering gebeurt meestal op tijd en met goede service, al melden enkele klanten wachttijden of kleine verliezen. Over het geheel genomen zijn de ervaringen zeer positief.
Vriendelijk geholpen en ondersteuning met technische kennis voor het leggen en voegen van de vloer.
H
Groothuis
En de service was ook goed
Ben
zuidbroek
Zeer deskundige voorlichting en heel goed kunnen aanvoelen wat je zoekt. Ze verkopen niet. Ze begeleiden je in de aanschaf. Laden de tegels voor je in de auto en volle verpakkingen mochten we retourneren. En ze haalden deze ook weer uit auto. Chapeau. Vandaar 5 sterren. Ga zo door!
Bert
Winschoten
Extra tegels nodig prima geregeld.
Anne Eggen
Groningen
Zeer vriendelijke mensen met verstand van zaken. Heel mooi aanbod.
Peter
Stadskanaal
Vriendelijk en goede voorlichting en service
Gea
Holwierde
We mochten een aantal verschillende tegels meenemen en konden zo thuis de juiste keuze maken. Nu wachten we op de aflevering van de tegels. Deze worden thuisbezorgd. Wat een klantvriendelijkheid.
Andries Venema
Middelstum
Heel goed geholpen. Twijfelde tussen 2 tegels en toen hebben ze meerdere tegels naast elkaar gelegd zodat ik een goede indruk kreeg. Kwaliteit is ook super. Ruime keus dus kans van slagen is erg groot.
Gerda Veldman
't Zandt
Mooie winkel met ruim aanbod. Uitstekend geholpen met onze keuze/combinatie en benodigde hoeveelheid. Goed contact over de bestelling en vragen achteraf. Alles tijdig geleverd. De tegelzetter was zeer content met de kwaliteit. De vloer is nog mooier geworden dan we op de demo in de winkel konden zien. Bedankt en graag tot een volgende keer!
Jacques
Peize
Geweldig advies komen afspraken na. Zeer klantvriendelijk!
Gea
Zuidlaren
Veel keuze en goede service
H
Emmen
We hadden tegels nodig voor in een gang in een oude boerderij. In Groningen konden we niks vinden. Buj tegelcentrum Siddeburen wisten ze direct wat we bedoelden. Besteld en gratis bezorgd, in overleg. Erg prettig. En een enorm assortiment
Annet Eveleens
Rottum
Luisteren goed naar de wensen van de klant, en komen dan met een goed advies.
Tilman
Harkstede
Ik had in eerste instantie, gezien de website, geen hoge verwachtingen. Echter bij binnenkomst zag ik een enorme keuze aan tegels! Nadat ik had uitgelegd wat ik ongeveer zocht, zijn meerdere opties geboden. Ik heb daarna een keuze kunnen maken, zonder het gevoel dat mij iets is opgedrongen.
Tineke
Zuidbroek
Wij zijn een paar keer geweest omdat de keuze voor ons moelijk was. Wat een geduld hebben ze met ons gehad. Wij zijn erg blij en tevreden. Onze tip. Blijf met alle passie werken met wat jullie doen. Jullie zijn fantastisch......
Trieneke
Paterswolde
Zie boven
Job
Winschoten
Goed verpakt netjes bezorgd en op de juiste datum
Christopher
Vos
Staan je altijd vriendelijk te woord, hebben kennis van de producten die ze verkopen en leveren ook goeie kwaliteit producten
Jeroen
Groningen
Snelle deskundige service, ruim assortiment,
Elisa
Haren
Erg goed
Martin de Wilde
Zuidbroek
Helaas hadden we bij 1 tegel soort een tegenvaller. Hier is heel goed meegedacht aan een oplossing. Deze is ook goed uitgevoerd! Heel erg bedankt! We komen zeker weer! Top centrum!
4 December 2025
Douke
Winsum
Goede service tegen redelijke prijzen
26 October 2025
Johan
Groningen
veel keuze en vlotte levering
25 October 2025
cars