Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De besprekingen zowel telefonisch, WhatsApp als ook via e-mail is prijzenswaardig. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en vooral de aanwezigheid zelf op het "After Dark" jongeren festival in theater de Speeldoos in Baarn is goed gewaardeerd. Bedankt Roy, wellicht een ander keer weer! Met vriendelijke groeten, Shridath Bhola Stichting Sandesh Baarn
6 December 2024
Shridath Bhola
Baarn
We zijn exact geholpen met wat wij voor ons Dorpsfeest zochten. volgend jaar komen we beslist terug.
31 July 2024
Bouke
Beilen
De betrokkenheid van Roy bij ons evenement is in 1 woord geweldig. Hij was persoonlijk aanwezig en liep met ons mee en hielp waar hij kon alsof hij een volwaardig lid van de organisatie was. Nogmaals bedankt.
11 July 2023
Rina
Breezand
Drie muzikanten die weten op welke wijze ze gasten op een feest kunnen verwennen. Ze beschikken daarbij over een uitgebreid repertoire voor elk wat wils. Sfeermakers, mensen die het publiek aanvoelen. Ons feest werd daarmee grandioos.
1 July 2023
Lia Krijnen
Riel
Van 21.00 tm 01.00 uur gewoon feest, geweldige DJ
7 February 2023
Hans
Opmeer
Chris en Arjan hebben café De Snor goed meegekregen in AFAS live. Lekker gevarieerd en vooral veel feest! Geslaagde en succesvolle avond!
27 January 2023
Joost
Amsterdam
Heel toegankelijk en altijd behulpzaam en bereikbaar !
31 May 2022
Pieter
Nieuw-namen / Hulsterloo
Wij werken al jaren samen met dit prachtig bureau. Alles wordt van A-Z verzorgd. Wanneer we op locatie aankomen worden we ontvangen en begeleid. Zelfs het glaasje water op het podium deze jongens hebben oog voor detail voor zowel de opdrachtgever als de artiest. Wij kunnen het alleen maar aanbevelen om met dit bureau samen te werken. Natasja en Edwin
22 October 2021
Natasja en Edwin
Holten
Leuke sfeer / leuke mensen.
18 October 2021
HBT / Cindy Meijer
Ootmarsum
Onze ervaring (bruiloft) aangaande Jord was zeer positief. Hij dacht mee, was flexibel en het belangrijkste een super goede zanger!! Mijn complimenten!! Gr Lambertus
14 September 2021
Lambertus
Leeuwarden
Ons verjaardagsfeestje was één groot succes. Alles was netjes verzorgd. Keurig op tijd en een super optreden.
28 June 2021
Elbert van Zeumeren
Nijkerk
Goede begeleiding en super geregeld!!
16 February 2020
Amanda Visscher
Vollenhove
Wij hebben via Artist Agency een zangaress voor family feest gehuurd. Alles was top geregeld. Fantastisch avond gehad. Hartelijk dank voor goede werk!
25 September 2019
Marina Poot
Scherpenisse
Goed meegedacht tot we de juiste band hadden voor ons festival. Goede persoonlijke aandacht maakt het verschil.
12 August 2019
Weijdepop
Dalen
Iemand ter plaatse aanwezig
12 August 2019
Marian
Ommen
Via Artist agency de Band empire geboekt. Alles is vlot duidelijk en snel geregeld. Er waren geen onduidelijkheden of wat dan ook
18 June 2019
Donovan ter Hors
De krim
Was weer goed voor mekaar. Word alleen tijd voor carnavals kleren voor jullie!🤣🤣
12 February 2019
anoniem
We hebben een fantastische bruiloft gehad! De band die jullie aanbevolen maakte het echt meer dan waar voor ons en onze gasten. Super bedankt en tot over 12,5 jaar!
4 October 2018
Denise
Dedemsvaart
We boeken vanaf de opening al artiesten via Artis Agency goede service persoonlijk contact bij vrijwel elk optreden is er iemand van Artist aanwezig dat kun je van veel collega bedrijven niet zeggen
7 August 2018
Dennis van Dam
Hellendoorn
Het contact, de afspraken, de organisatie en het optreden waren geweldig. Ik kan niets negatiefs bedenken. Rick, Brace en de rest van het team, bedankt!
8 July 2018
Peter Sjabbens
Almelo
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Artist Agency! Erg fijn dat Rick er zelf ook bij was om de artiesten te begeleiden. En super dat Suitz nog even een kwartiertje langer heeft doorgespeeld omdat onze borrel wat uitliep. Kortom, zeker aan te bevelen.
24 May 2018
Lianne Vlieger
Hardenberg
Erg prettig, duidelijk communicatie. Gehele optreden zoals besproken.
1 December 2016
Niek Wouda
Hardenberg
Rasartiest, mooie liedjes, bijzonder leuke podium uitstraling
30 November 2016
Rudi Bults
dedemsvaart
Leuke gasten om mee samen te werken. Ze denken altijd met je mee en komen gemaakte afspraken na.
22 October 2016
Stichting Hollands Talent
Dedemsvaart
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komt afspraken na en is vooraf helder qua afspraken. Achteraf geen verrassingen en tijden van boekingen komen ze na.
19 October 2016
Berrie Lammers