Ongelooflijk hoe Cor dit met zoveel enthousiasme organiseert. Geweldig ontvangst met een super ontbijt. Mooie tourbus en een goede chauffeur . Best Western in Bremen een prima hotel met een dito goed ontbijt. Maar het allermooiste zijn uiteraard de bezoeken aan de Meyer Werf in Papenburg...Mercedes in Bremen en als klapstuk de Airbus fabriek in Finkenwerder bij Hamburg. Dank Cor voor zoveel plezier... het is onvergetelijk. Chapeau!!!!! en ook namens mijn schoonzoon Giovanni.
mijn vrouw en ik hadden twee super dagen VEEL gezien en gelachen Cor was er altijd als het nodig was daarvoor onze complimenten Hij liet ons het mooie centrum van bremen ervaren na er 40 jaar langs gereden te hebben Toppy
Geweldige dagen beleefd met ter land ter zee en in de lucht. Januari 2019
Goede organisatie, leuk en relax programma, met humor gedaan
Ongelooflijk hoe Cor dit op zo een voortreffelijke wijze organiseert. Samen met mijn schoonzoon Giovanni ontzettend van de twee dagen genoten en die ons leidden naar Meyer Werft te Papenburg,Mercedes in Bremen en als klapper de Airbus fabriek...wat een belevenis. We begonnen met een super ontbijt bij van der Valk in Emmen...koffie en thee in de bus en eventueel fris en bier voor gasten die dit wensten. Prima overnachting in het centrum van Bremen bij hotel Best Western City. In de ochtend genoten van een uitgebreid ontbijt. In de ochtend vertrek naar Airbus in Hamburg...wat een beleving. Wat we vooral niet moeten vergeten is South West Tours. Chapeau....en vergeet Danny de chauffeur niet. Cor heeft ons veel plezier en een onvergetelijke reis bezorgd.
Super reis.
Twee fantastische dagen beleeft met 'Te land Ter Zee en in de Lucht'. Met 4 kaartvrienden die allemaal in techniek zijn geïnteresseerd kregen wij een geweldig programma aangeboden. Met Cor als uitstekende gastheer en Danny als top chauffeur konden wij het niet beter treffen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.
leerzaam, gezellig en heel goed verzorgd. 2 heel fijne dagen. zal het zeker aanbevelen. misschien tot een volgende keer.
Helemaal top geregeld het waren 2 geweldige dagen met veel informatie. Bedankt Cor, ook namens de anderen jongens van Texel. Gr. Ed
Goed georganiseerd. Wij hebben 2 leuke dagen gehad. Ook voor dames leuk om te doen.
Goed georganiseerd, goede uitleg, mis weleens wat als het in het Duits gedaan werd. Eten prima! Ook de bus was heel goed. Eten en koffie in de bus, prima. Niets om over te klagen!!!
Interessant en goed georganiseerd 👍
Hele leuke dag gehad. Top geregeld.
Best Cor & Co. Alles top, vervoer uitjes enz enz. Maar...... de lunch mag wel anders. Gewoon wat zachte broodjes me ham of kaas, bekertje sinasappelsap of melk, koffie was aanwezig. Met een nuts en een zakje chips.... blijk ik toch wel erge honger houden... Ook twee rapjes, zijn voor een gezonde kerel zoals ik niet maagvullend. Dus net geen 9.....doe der wat mee. De bus, de groep en jullie waren top. grtjs uit Limburg. Servé Janssen
WE HEBBEN TWEE HEEL INTRESANTEN DAGEN GEHAD EN DE SFEER WAS GEZELLIG WE GAAN ZEKER NOG EEN KEER MEE
Fabrieks uitje ter land ter zee en in de lucht 2 geweldige dagen gehad zeer indrukwekkend en afwisselend
Strak programma, goede maaltijden en een mooie blik achter de schermen van een wereld die we normaal alleen maar kennen van Discovery Channel
Super leuke twee dagen gehad. Dank je wel.
Geweldige trip gehad , prima verzorgt
Geweldige excursies naar de Meyer werf, Mercedes en vooral Airbus. Onze verwachtingen zijn overtroffen.
Ik vond het erg leuk om drie fabrieken te bezoeken (Meyer Werf, Papenburg / Mercedes-Benz fabriek, Bremen / Airbus fabriek, Finkenwerder). Ook voor mensen die niet dagelijks met techniek bezig zijn is dit een aanrader! Alles was tevens uitstekend verzorgd en verliep gesmeerd.
Dokter Stolteweg 46
8025 AX Zwolle
Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teamuitje, familie-uitje, groepsuitje of vrienden- / vriendinnenuitje, bij ons kunt u terecht voor een origineel en leerzaam uitje naar onder andere diverse autofabrieken en bierbrouwerijen. We proberen van ieder uitje een onvergetelijke herinnering te maken, door als een goede gastheer de bezoekers meer te bieden dan ze hadden durven verwachten. Wie kiest voor Fabrieksuitje.nl kiest voor een onbezorgde dag die van begin tot eind in de puntjes geregeld is. Dit geeft u volop de tijd om contacten te leggen, relaties te onderhouden en bovenal te genieten!