Het is alweer effe geleden, in april 2019 zijn mijn maatje en ik naar de VW fabriek in Emden geweest. Mijn eerste ervaring met fabrieksuitje.nl, in 2 woorden Super Geweldig. We begonnen met een heerlijke lunch ( na ja lunch meer een compleet diner ;-) ) daarna naar de VW Fabriek, je komt daar ogen te kort zeer indrukwekkend om te zien en mee te maken. Cor bedankt voor deze onvergetelijke dag en tot snel in November met de volgende “fabrieksuitje” ter land ter zee en in de lucht. Groet Michel uit Utrecht en Hennie uit Vleuten.
Bezoek Meyer Werft en Bourtange. De rondleiding door Anni op de Meyer Werft in Papenburg is door alle deelnemers, zowel vrouwen als mannen, als zeer deskundig ervaren. Iedereen vond dit zeer interessant, voor elk wat wils. Alle facetten, van "start tot de afbouw" kwamen aan bod. De Meyer Werft staat voor kwaliteit en dat stralen ze uit. Chapeau. De kennis en vakmanschap van gids Anni is TOP. Daarna een bezoek en lunch in Bourtange in 's Lands Huys waar we ons zeer welkom voelden. Het is een behoorlijke afstand, maar zeker de moeite waard.
Wij zijn naar de meijerswerf geweest met Cor was echt top. Eerst werden we vriendelijk ontvangen in restaurant met koffie/thee en gebak . Toen de groep compleet was gingen we met de bus naar de werf Hier worden heel grote cruiseboten gebouwd is werelds grootste droogdok de rondleiding duurde ruim 21/2 uur en we hebben ons geen moment verveelt . Met de bus weer terug naar restaurant waar een heerlijk buffet klaar stond zeker een aanrader
De duidelijkheid van de website laat te wensen over. Er blijkt namelijk niet dat je niet op je 'eigen' datum kan gaan. Maar Cor Heek heeft het goed opgelost. Prima ontvangst door de mensen van Mercedes Benz. Leuke test op de baan met de GLC 250 Indrukwekkende presentatie en rondgang door deel van het bedrijf. En een lekkere warme lunch. Moet je zeker een keer proberen.
Gisteren met 25 collega's naar scheepswerf Meyer on Papenburg geweest. Top geregeld door Cor van fabrieksuitje.nl. We hebben genoten can de rondleiding op de werf onder begeleiding vaneen Nederlandse gids. Bedankt Cor namens al mijn collega's.
Vandaag met de gemeente Oldambt naar Volkswagen geweest en een havenrondvaart in Emden gemaakt. Dit alles georganiseerd door Fabrieksuitje in samenwerking met Paulusma Reizen. Het was een prachtige dag uitstekend georganiseerd door Cor en begeleidt door Arnold. Dank mannen!
Goede gids die onze VW club zeer goed heeft begeleid. Behalve Nederlanders waren er Duitsers, Zwitsers, Zweden en zelfs Chilenen aanwezig. Iedereen kreeg in 3 talen alles uitgelegd, geen enkele moeite was teveel. Top!!
Twee geweldige dagen, zeer goed georganeseerd en verzorgd. Ben met de schoonzonen in overleg voor een volgende trip.
Omdat het goed is geregeld en ongedwongen perfect 👍👍👍
prima verzorgde reis en accommodatie, fijne catering onderweg, indrukwekkende bedrijfsbezoeken.
Alles super geregeld. De bezoeken aan de fabrieken. Hele comfortabele bus. Goede verzorging in de bus. Goed hotel. Goed diner aan het eind van de reis. Het kon echt niet beter. Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. (relatief goedkoop voor wat je allemaal krijgt). van mij krijgt Fabrieksuitjes een 10. Ga zeker vaker mee. Cor opent deuren die anders gesloten blijven. Top.
Mijn zoon en ik zijn op 12 en 13 maart naar het "ter land ter zee en in de lucht" evenement geweest en dat is ons erg goed bevallen. Alle drie de rondleidingen waren zeer de moeite waard om te doen en kan ik iedereen aanbevelen. Ook de reis en het verblijf in Bremen was goed georganiseerd waardoor er de gehele tijd een ontspannen en prettige sfeer was. Mijn complimenten aan fabrieksuitje.
Heb 2 mooie gezellige en informatieve dagen gehad naar 3 prachtige bedrijven! Cor ga zo door en bedankt!
het was een heel leuk gezellig interessant en goed verzorgd uitje
Op 12 en 13 maart twee geweldige dagen gehad met het uitje ter land, ter zee en in de lucht. Het was indrukwekkend wat men ons in de drie bezochte fabrieken heeft laten zien met Cor als prima gastheer en Matthijs als chauffeur en alles was van begin tot het einde zeer goed en tot in de puntjes georganiseerd. Al met al een echte aanrader. Cor en Matthijs hartelijk dank voor deze geweldige twee dagen.
het was allemaal top geregeld. en daar door hebben we twee mooie dagen gehad veel gezien echt een aanrader
Zeer goed verzorgde en vooral intressante reis. Reisbegeleiding en vervoer was uitstekend.
Geweldige ervaring tijdens ter land, ter zee en in de lucht uitje. Heel mooi om de fabrieken en hun producten van zo dicht bij te kunnen bekijken. Het Best Western hotel was wat gedateerd maar schoon en dat is belangrijker. Aanrader om aan dit uitje deel te nemen. Cor bedankt voor de prima organisatie.
Niets op aan te merken , allemaal top geregeld en een prima gastheer ! Wij hebben het heel leuk gehad.
12 en 13 maart waren twee geweldige dagen naar de Meyer werf in Papenborg, Mercedes Benz in Bremen en Airbus-Aerospace in Hamburg. Cor en Matthijs hebben ons naar drie prachtige bedrijven gebracht die hun weerga niet kennen. Wat is de techniek op het land, water en in de lucht geweldig interessant, zelfs als je al denkt er veel van te weten. Je valt van de ene verbazing in de andere. In elk bedrijf hadden we een rondgang onder deskundige begeleiding van ruim twee en een half uur. Voldoende om wat te weten te komen maar veel te kort om op dingen in te gaan. Kortom steeds weer die verbazing in elk bedrijf. Meyer nog steeds familiebedrijf sinds 1790. Honderden jaren oud en nog steeds up to date en wereldleider. Alle 50 mensen hebben het met eigen ogen gezien. Cor en Matthijs,jammer dat we elkaar niet beter hebben kunnen leren kennen, maar heb jullie ervaren als goede reisleiders met een rustige en geduldige inslag ervaren. Prima gastheren. Ik ga graag nog een keer met jullie mee naar een ander bedrijf.
We waren op zoek naar een bijzondere teamactiviteit en dat is het geworden dankzij fabrieksuitje.nl. Een bezoek aan de Meyer Werf in Papenburg heeft veel indruk op ons gemaakt. De manier waarop mensen daar samenwerken om zulke grote projecten van de grond te krijgen en het aanpassingsvermogen van het bedrijf. Super om te zien. De organisatie is ons uit handen genomen en het uitje verliep vlekkeloos. Dankjewel Cor.
Rondleiders waren bijzonder open over wat er goed was en vooral ook waar nog aan gewerkt moet worden.
Heb perfect georganiseerde en begeleide excursies mogen ervaren.
Leuke 2 dagen gehad. 1e dag prima verdeling van activiteiten. 2e dag relatief veel tijd in de bus. Wellicht combineren met een ander uitje.
Dokter Stolteweg 46
8025 AX Zwolle
Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teamuitje, familie-uitje, groepsuitje of vrienden- / vriendinnenuitje, bij ons kunt u terecht voor een origineel en leerzaam uitje naar onder andere diverse autofabrieken en bierbrouwerijen. We proberen van ieder uitje een onvergetelijke herinnering te maken, door als een goede gastheer de bezoekers meer te bieden dan ze hadden durven verwachten. Wie kiest voor Fabrieksuitje.nl kiest voor een onbezorgde dag die van begin tot eind in de puntjes geregeld is. Dit geeft u volop de tijd om contacten te leggen, relaties te onderhouden en bovenal te genieten!