Top webshop

Zaterdagavond rond 17.00 uur een douchecabine bestel, en op dinsdag rond 14.00 uur afgeleverd . Goede kwaliteit, en snelle levering. Een echte aanrader, zeker kwa prijs.

• Inrichting winkel N.v.t.
  • Winkel: Den Haag

Doen wat je zegt

Ivm een lekkage hebben wij een nieuwe badkamer moeten aanschaffen. Na een goed adviesgesprek hebben we de badkamer aangeschaft. Begin september is de verbouwing begonnen en 2,5 week later kunnen we heerlijk genieten van onze badkamer. We hebben ervaren dat de afspraken duidelijk zijn en dat het op alle vlakken echte vakmensen zijn.

• Winkel: Zevenaar

Goed advies en service en prima producten

In diverse gesprekken (ze nemen de tijd voor je!) zijn we met Guus tot een verrassend praktische indeling van onze badkamer gekomen. Van een relatief kleine ruimte is zo toch een ruimtelijke indeling gemaakt. Goede productkennis over het gehele assortiment, zoals je mag verwachten van een middenklasse sanitairwinkel. Geen budgetwinkel maar ook niet te duur. Pluspuntjes: enthousiaste medewerkers, goede koffie, tijd voor een praatje. Goede verlichting in de showroom!! Hierdoor kun je een goede keuze maken voor het combineren van tegels, meubels etc. Aandachtspunt is het berekenen van de benodigde tegels. Afhankelijk van het tegelpatroon kan dit wel eens te beperkt worden berekend door het 3D-tekenprogramma. Goed narekenen met de aannemer is wel nodig. Last but not least: Goede service / aftersales. Voor een ontbrekend artikel werd tijdig een goed alternatief gevonden. Kortom: zeer tevreden.

• Winkel: Gouda

Mooi design en goede service

Prachtig ontwerp gemaakt, precies volgens onze input en smaak. Hier en daar wat kleine dingetjes fout gegaan, maar deze werden in overleg (met de aannemer als tussenpersoon) goed opgelost. Prima service! Het montageteam was ontzettend aardig en beleefd, ruimden iedere dag alles netjes op en dachten met ons mee en gaven tips en alle hulp mogelijk. Groot compliment!!

• Winkel: Almere

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

Zeer goede ervaring met Sani4all in Dronten. Verkoper voelde goed aan welk type sfeer we wilden in de badkamer. Afwikkeling en levering zeer correct en op tijd. Alles verliep volgens afspraak. Zou deze zaak zeker aanraden!

• Winkel: Dronten

Vakkundig, behulpzaam, goede service en een prachtige badkamer!

Samen met mijn vriendin verschillende badkamerwinkels bezocht en advies gevraagd inzake een volledig nieuwe badkamer. Het betreft een badkamer van slechts 6 m2 waarbij we zowel een los bad als een ruime douche in gedachten hadden. Een pittige opgave waar veel verkopers zich niet aan durfden te wagen. Het gevoel bij Sani4all Vianen was direct goed. Bas is zeer vakkundig, behulpzaam, neemt daadwerkelijk de tijd voor je en ging de uitdaging wel aan. Op basis van onze wensen heeft hij een badkamer ontworpen waar we erg blij mee zijn. Een los ligbad, ruime douche, toilet, wasmeubel en nog steeds een ruimtelijk gevoel. We zijn ontzettend blij met het resultaat! Het concept van Sani4all is ook erg prettig. Geen verborgen kosten, geen moeizame onderhandelingen en direct weten waar je aan toe bent. Wij raden Sani4all Vianen en Bas van harte aan!

• Winkel: Vianen

levert tegen redelijke prijs en goede kwaliteit

Aardig en bekwaam personeel in Hoogeveen. Niets is teveel en mooi 3d ontwerp. Daarnaast een offerte met een redelijke prijs. Bij aflevering was er helaas een spiegel stukje af. Wordt netjes achteraan gebeld en opnieuw geleverd.

• Winkel: Hoogeveen

Sani4all is heel klantvriendelijk

Nadat we bij verschillende badkamerzaken binnen waren geweest, werden we bij Sani4all direct goed geholpen. Stefan nam alle tijd voor ons, dacht mee en was heel behulpzaam bij het zoeken naar technische oplossingen. Bij de montage ging er soms iets mis maar Stefan wist dit steeds goed op te lossen. De regie is dan erg belangrijk omdat de installatie veelal bij een tweede partij ligt.

• Winkel: Barneveld

Van het begin tot het einde: zeer tevreden

Ik kwam alleen 'even' oriënteren. Het was de eerste zaak die ik binnenliep. Behalve dat Guus, van Sani4all Barendrecht, zeer vriendelijk en gastvrij was. Was hij ook bekwaam, flexibel, open en transparant. Met een geweldig en bijzonder ontwerp als resultaat. Ik wilde anders dan anders en dat is het zeker geworden. Ook met dank aan de mannen van aannemer Ad van Westbroek BV. Vriendelijke, gezellige en hardwerkende mannen die alles ook netjes achterlieten iedere dag. Binnen een week was mijn nieuwe badkamer klaar. Ik zag er echt heel erg tegenop, maar het is mij achteraf echt zo meegevallen. En het resultaat is echt bovenverwachting.

• Winkel: Barendrecht

Prettig geholpen, goeie adviezen

Badkamer uitgezocht. Eerste keer zonder afspraak langs gegaan. Toen keurig en vriendelijk geholpen en al het een en ander besproken... Om in te gaan op wensen en details een vervolgafspraak gemaakt. Prettig geholpen door Harrold...Luisterde goed naar onze wensen, gaf goede adviezen. Nam de tijd voor ons! Een prettige ervaring met sani4all!

Uitmuntend

Vriendelijke en professioneel personeel. Ze kijken met je mee en geven goed advies. Alles word netjes thuis afgeleverd en ook samen bekeken over eventuele fouten. Ook makkelijk bereikbaar telefonisch als ook persoonlijk. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer van Sani4all

• Winkel: Hoogeveen

Service with a smile

Goede ervaring met Sani4all reageren snel. En denken in oplossingen. Zal ze zeker aanbevelen. Met dank aan Niels en Guus jullie zijn toppertjes.

• Inrichting winkel N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop) N.v.t.
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Winkel: Gouda

Super service en enorm goed meegedacht met het ontwerpen van onze nieuwe badkamer

Na bij meerdere zaken geweest te zijn was het bij Sani4all meteen goed. Men had veel tijd en aandacht voor onze wensen en er werd goed meegedacht om het beste uit onze ruimte te halen. Van ontwerp tot levering en nazorg alles was perfect geregeld.

• Winkel: Genemuiden

Betrouwbare en excellent service

Toen we een oude douchecabine wilden vervangen en een nieuw toilet in de badkamer wilden plaatsen viel onze keuze op Sani4all in Den Haag. De eerste keer dat we de showroom bezochten werden we hartelijk ontvangen door Roger. Aangezien we nog geen aannemer hadden werden we geadviseerd om eerst contact op te nemen met de aannemer Harteveld waarmee Sani4all samenwerkt. Tijdens ons tweede bezoek werden we begroet door Roger en zijn vrouw Ashley. Ze zijn erg vriendelijk en onze eerste indruk was dat ze eerlijk en betrouwbaar zijn. Met Roger hebben we een nieuwe douchecabine, tegels en toilet uitgezocht. We werden op een heel prettige wijze en op een deskundige manier geholpen. De levering werd geweldig uitgevoerd en verliep zoals afspraak. Roger heeft ook meegeholpen om de materialen naar de lift te brengen. De installatiemonteurs hebben prima werk afgeleverd en de tegelzetter was een echte vakman. Al met al hadden we een zeer prettige ervaring vanaf het eerste bezoek aan de showroom totdat de renovatie klaar was. We zijn ontzettend gelukkig met onze nieuwe badkamer en toilet. Ik zou zeker Sani4all Den Haag aan iedereen willen aanbevelen.

• Winkel: Den Haag

prima service en uitstekend vakwerk afgeleverd

Met adviseur Mart in Beuningen een nieuwe badkamer en toilet uitgezocht en samen een zeer prettige samenwerking gehad. niks was te veel en konden en na de eerste offerte toch nog een aanpassing doen met andere wandtegels. installatie monteurs hebben prima werk afgeleverd en de tegelzetters waren echte vakmensen. prima service en vakwerk afgeleverd.

• Winkel: Beuningen

Contact met verkoper Guus en aftersales manager Niels is goed.

Guus gaf ons een duidelijk en eerlijk verhaal over producten en mogelijkheden, hetgeen direct vertrouwen wekte. Tevens nam het bedrijf tegen een meerprijs de verantwoordelijkheid Voor de montage. De aangestelde aannemer Ad van Westbroek B.V. Plaatste de badkamer en aparte toilet in vijf werkdagen. Hetgeen op een appartement(maar 1 toilet) erg prettig is. Wij zijn met de kwaliteit van montage dik tevreden. Toch waren er twee kleine verbeteringen nodig. Niels (aftersales) reageerde bijna direct op onze mailtjes en zocht direct naar oplossingen. Het bestellen van het benodigde materiaal en plaatsen daarvan heeft ruim een week geduurd. Al met al was onze badkamer na 5 werkdagen gebruiksklaar.

• Winkel: Gouda

Super service zowel voor, tijdens als na

Zeer prettige ervaring, al vanaf het eerste spontane bezoek aan de showroom als ook daarna bij het 1ste gesprek. Erg fijn dat men duidelijk is over wat wel en niet kan met een bepaald budget en ook alternatieven kan bieden. Top!

• Winkel: Gouda

Goede service en een uitstekende badkamer

Bij Sani4All een nieuwe badkamer + wc gekocht. Werd goed geholpen door de vriendelijke verkoper. Ik voelde mij op mijn gemak. Bij het leveren waren er een aantal tegels kapot, gelukkig kon ik de tegels dezelfde dag nog ophalen. Hetzelfde was bij het omwisselen van een verwarmingselement. Al met al een plezierige ervaring aan over gehouden. Ik raad Sani4All aan!

• Winkel: Dronten

Snelle prima service

Alles netjes verpakt. Een onderdeel ontbrak ( was beschadigd aangekomen bij Sani4all) wordt zsm nageleverd (gelukkig niet essentieel voor start verbouwing badkamer. Helaas door menselijke fout een licht beschadiging aan deur vrieskast. Opgezocht om te vervangen. Kosten door Sani4all binnen half uur vergoed en overgemaakt naar mijn rekening. Levering verder overzichtelijk en prima verpakt.

Overweldigend!

Ons huis heeft een wat ongewone vorm en daar leed de badkamer zwaar onder: het was een donker, verouderd en inefficiënt ingericht hok. Functioneel, maar daar was ook alles mee gezegd. Wij zijn bij verschillende partijen langs geweest om de badkamer drastisch aan te laten pakken, maar dat viel zwaar tegen: er werd gepusht naar deals, na 2 uur praten had de badkamer verkoper op papier de ruwe plattegrond uitgetekend die wij hem digitaal aan het begin van het gesprek al hadden laten zien en ga zo maar door. Geen erg inspirerende gang van zaken. Wat was het gesprek bij Stefan een verfrissend alternatief. Na nog geen drie kwartier hadden we een 3D ontwerp waar we naar konden kijken en na nog eens drie kwartier hadden we meubels uitgezocht en een betaalbare offerte in handen. Geen gepush, geen gelikte verkooptrucs en direct inzicht in waar je mee bezig bent. Zo kan het dus ook. Wat kleine wijzigingen na het eerste bezoek van de aannemer waren geen enkel probleem en nu, een paar maanden later, genieten wij iedere dag van onze nieuwe badkamer. We zijn van A tot Z goed geholpen en ook toen er tijdens de bezorging wat tegels kapot vielen is dit netjes opgelost. Als wij ooit weer onze badkamer aanpakken, weten we sani4all zeker weer te vinden!

• Winkel: Barneveld

Vakwerk !!!

Sani4all en The Craftman, heel veel dank voor de mooie badkamer. Prachtige materialen en goede service ! Ook een extra wasmachine-aansluiting gemaakt door The Craftman, vakkundig en goed. We zijn er heel blij mee !

Goed advies en service!

Wij hebben begin dit jaar een badkamer gekocht bij Sani4all Zwolle. Hier zijn wij erg fijn geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee. Ook vonden we de prijs van de offerte meevallen. De levering ging ook zoals van te voren beloofd. Kortom ik raad iedereen Sani4all aan.

Top !!

Netjes geholpen door niels in barendrecht, ruime keuze, mooie 3D foto’s en de aannemer.. wat een vakmensen in 1 week badkamer en toilet van slopen, afvoeren en weer opbouwen....top geregeld !!

• Winkel: Barendrecht

Goede en eerlijke service.

Bij mijn nieuwbouwwoning gekozen voor een casco oplevering van het toilet en de badkamer. Na meerdere winkels langs te zijn geweest, het juiste gevoel en de goede service gevonden en gekregen van Carrie Graus. Ondanks wat lastige omstandigheden door Corona, toch alles goed kunnen plannen en op tijd geleverd gekregen. Nabestelling ook prima verlopen. Gehele traject naar mijn gevoel prettig verlopen en zeer tevreden met de kwaliteit en het eindresultaat.

Slechte service

Nadat de badkamerspullen waren besteld, geen service meer. Van alle materialen bleken te korten berekend te zijn. Geen waterdichte spots geleverd. Nota’s en herinneringen al gestuurd voordat spullen geleverd zijn. Klacht ingediend, waarop niet gereageerd is! Ik kan nog wel even doorgaan. Kortom zeer teleurstellend over Sani4all.

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem