We hadden 6 verschillende soorten vlees uit het basispakket en alles was heerlijk. De service was perfect en ikzelf vond de Zeeuwse procureurlappen super super lekker. Alle lof!!!
Vlees, salades en service PRIMA
Hamburgers vond ik tegen vallen, lijkt nepvlees. Ook hamschijf zal ik volgende keer niet meer kiezen. Biefstuk te dik voor bbq
Prima ervaring. Ik geef geen 5 sterren zodat de uitdaging om op gelijke hoogte te blijven of te verbeteren aanwezig blijft
Alles was heel goed!! Echt heel relaxed om op deze manier te barbecueën
Afspraken goed nagekomen. vlees goede kwaliteit, ideaal dat het tussen 6-8 minuten gaar is. Alle mee-eters ruim tevreden.
prima vlees, service erg goed.
Dit was de eerste keer dat ik zelf een bestelling geplaatst heb bij Maros. Eerder wel ervaring gehad met de producten, door bbq's die voor het werk georganiseerd waren. Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!
Heerlijk BBQ vlees maar de levering was wel erg laat vanwege drukte
Netjes geregeld met goede service
Veel keuze, ook salades. Voor onze smaak was het vlees aan de zoute kant.
Ruime keuze vlees en vis Goede kwaliteit All-in pakket = voor 2 euro pp meer geen zorgen om borden, bestek en afwas Fijn dat we 2 bbq toegewezen kregen Bezorgen en ophalen was goed geregeld Prima prijs kwaliteit verhouding Wij gaan zeker ons volgende feest weer laten verzorgen door Maros!
Kom regelmatig vlees halen tot nu toe nog nooit tegen gevallen . Zo beveel Ik heel veel mensen op de camping waar wij staan( Baarland ) jullie aan , en daar maken ze ook allemaal gebruik van
Ideaal voor een feestje op partij
Dag van tevoren bestellen stond netjes klaar
Goed en alles erop en er aan
Gaan we zeker weer doen wanneer we een weekend in Zeeland zijn.
Fijn om ontzielt te worden in het regelen van een bbq voor een wat grotere groep.
Onze ervaring was prima zoals altijd al het vlees was prima , bezorging netjes op tijd en vriendelijk ! Alleen was de biefstuk erg taai en vreemd van smaak .
Wij hadden alleen het vlees en dat was zeer goed.Mooi op tijd
Erg lekker altijd, alleen de saté zou wat groter gesneden mogen worden . Ze verbranden nu snel omdat ze zo klein zijn en dat is jammer voor de rest altijd top!!
alles was vers en lekker.
Al verschillende keren gebruik gemaakt van de Maros m.b.t. de bbq pakketten. Altijd uitstekend verzorgd door Maros. Bezorger is altijd goed op tijd. Ook telefonisch contact naar aanleiding van een vraag word prima afgehandeld. Bijzonder aardig en klantvriendelijk personeel. Volgend jaar bestel ik gewoon weer via Maros.
Op tijd geleverd keurig in bakken
Erg lekker en goed geregeld. Mooi en Makkelijk verpakt!
Kamperfoeliestraat 85
4461VM Goes