Goede service, prima assortiment.
Ik geef het allemaal door aan kennissen, het was namelijk geweldig. Zoals gezegd zeer goede kwaiteit vlees, prima service heel vriendelijke medewerkers. Ik kom zeker bij jullie terug!!!!
Wij hebben een compleet BBQ pakket besteld. De hoeveelheid vlees was echt voldoende, evenals de salades en het fruit. Ook de kwaliteit van al het voorgenoemde was goed! Het extra bestelde stokbrood was niet geleverd maar dit is prima afgehandeld. Goed, heerlijk en zeker aan te raden voor een BBQ!
Vriendelijk en goede prijs kwaliteit
Nu al een aantal keer gebruik gemaakt van het compleet pakket Alles vers alles voldoende
Gewoon super service
Bezorging keurig optijd eten allemaal vers en goed gekoeld Top.
We hebben lekker gegeten
Netjes verpakt, voldoende vlees en vis en bezorging ruim op tijd. SUPER en WCHTE AANRADER!
Het was ontzettend goed verzorgt en erg lekker We waren wel even gespannen omdat het zaterdag werd gebracht en zondag nodig was Maar de speciale boxen waren geweldig. Helemaal top geen enkel negatief punt
Prima geregeld. Alles was goed georganiseerd en heerlijk vlees en andere gerechten.
Snel via site besteld en op datum en tijd thuis geleverd! Super kwaliteit! Al jaren zo een geslaagde Familie bbq! Toppie!
verschillende keren vlees opgehaald en maros ook laten bakken. beide een aanrader
Verbeterpunten *) Stokbrood alleen wit... mag ook meergranen bij *) sausjes ..zelf maken ?? Kleinigheidjes dus
Top! Lekker bbq vlees en vis, heerlijke salades, en heel fijn dat alles op tijd werd gebracht én de volgende dag alles weer opgehaald. Gaan zeker nog een keer bestellen. Een aanrader!
Ruime keuze en het is altijd van erg goede kwaliteit. Voor ons vaste prik om hier te bestellen.
Onze ervaring is dat je hier een bedrijf hebt die voor haar produkt staat. Op tijd geleverd - met hetgeen was afgesproken dan wel besproken en ook alles is weer netjes opgehaald. Website is duidelijk Persoon die komt brengen en halen is netjes, serieus en vriendelijk Ik weet niet wat ik nog meer kan vertellen. Misschien een ding, bedrijven die ook een dergelijk klanten review moeten een kijken hoe dit bedrijf dit voor elkaar krijgt. Je moet als bedrijf er hard voor werken maar dan heb je ook iets te bieden
Lekker vlees en alles op het afgesproken tijdstip afgeleverd.
Helemaal blij, besteld en nog wat extra en werd keurig thuis afgeleverd, wat een luxe, mooi vlees, prima verzorgt en dan nog thuis bezorgd voor 20 personen.
BBQ prima alles was goed en lekker, perfect geregeld.
Goed vlees Goede service
Vanaf boeken tot ophalen vuile vaat en BBQ was alles perfect!
Keurig op tijd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Uitstekend vlees. Kortom, ik zou iedereen Maros van harte aanbevelen.
eenvoudig te bestellen stipte en behulpzame bezorging prima vlees en ruim voldoende toebehoren
Voor een verjaardagsfeest voor 50 personen, het vlees en de vis was super, van alles was er voldoende. En geen afwas, alles kon vuil mee terug. Voor herhaling vatbaar.
Kamperfoeliestraat 85
4461VM Goes