Top. Prima geholpen. Niets op aan te merken.

Top. Prima geholpen. Niets op aan te merken.

Heel makkelijk te verwerken.

Handzame, goed draagbare rollen. De isolatie is gemakkelijk op maat te snijden en irriteert absoluut niet. En nu maar afwachten of we de (extra) isolatie gaan merken.

Goede ervaring! Super snel geleverd.

Ik had online besteld, was snel binnen, geweldige track and trace. Dit soort bedrijven en transporteurs heb je wat aan!

perfect verwerkbaar

Makkelijk aan te brengen, erg weinig last van stof, doet zijn werk goed en dat voor een zeer aangename prijs

Snel en goed geholpen

Valt weinig aan toe te voegen

Alles geleverd zoals afgesproken.

Goed, alles netjes optijd zoals afgesproken

Super goede service

Ik werd gebeld omdat ze een goedkopere wijze van bezorging konden aanbieden. Hier heb ik geen gebruik van gemaakt omdat de levering dan niet binnen een dag gegarandeerd zou zijn. De service is echter TOP!

Voldoet aan de verwachting.

Bezorging prima, op tijd en nette, vriendelijke bezorgers.

Top service

Pallet netjes voor de deur geleverd, heldere communicatie over levering. Materiaal is ook top, goed ingepakt. Helemaal blij, kan het elke doe-het-zelver aanbevelen.

Redelijk

Bestelling geplaatst , dag voor levering mail over levertijd. Gaf geen tijd aan alleen datum. Ook de bewuste dag in de ochtend nog geen tijd , later in ochtend wel. Tijdsincatie was voorbij , werd tijdsincatie aangepast naar 2 uur later. Einde dag werd ik gebeld , chauffeur gaat het niet halen dus volgende dag ochtend. 1 pak met isolatie best wel nat door regen , niet geweldig ingepakt

Goede service transport uitstekend

Zeer goede service vandaag besteld en 2 dagen geleverd Transporteur was een hele vriendelijke man

Super snelle service!

Na overleg toch nog mogelijk om de volgende dag te bezorgen. In de avond een berichtje met het verwachtte bezorg-window (blok van 2 uur) en de chauffeur was er op de eerste minuut, dus hoefde niet lang te wachten. Spullen netjes dus ben tevreden.

Erg tevreden

Makkelijke website, snelle levering van het eerste pakket- tweede pakket tijdelijk kwijt door PostNL en goedkoopisolatiemateriaal.nl was goed bereikbaar en hielp bekwaam. Gekozen materiaal is makkelijk te verwerken en lijkt beter te isoleren zowel qua temperatuur als geluid dan Isover van dezelfde dikte. Erg tevreden!

Super snel geleverd

Zoals het hoort.

Snel geleverd

Het bestelproces is makkelijk, de prijzen zijn het laagste en er wordt netjes geleverd.

Prima service en materiaal

Snelle levering van dubbel alu pir platen. Platen zien er prima uit, netjes voor de deur geleverd.

Snel en goed vriendelijk geholpen

Alleen maar positieve ervaring met mijn bestelling gehad

Snelle duidelijke en vriendelijke service

Na mijn mail contact vrij snel en eenvoudig kunnen bijbestellen en betalen. Levering na betaling was super snel! Alles netjes verpakt in huis. Top!

Vlot geleverd.

Snelle levering en gemakkelijk ingepakt.

Snelle service en verzending

Aanrader!

Top!!

Snelle levering aan een correcte prijs

Goedkoper dan de rest en perfect op tijd bezorgd

De 100 procent originele Knauff glaswol platen. De 6 cm dikte die we nodig hadden was bij veel anderen niet te krijgen maar hier wel. Was ook nog goedkoper dan bij anderen en de verzendkosten zijn ook lager. Precies volgens afspraak geleverd, dus een dikke 10!

Supersnel geleverd, prima service.

s'Middags besteld, de volgende ochtend netjes geleverd.

Snel en goed geleverd, fijn materiaal om mee te werken.

Goede kwaliteit isolatiemateriaal. Verwerkt ook heel fijn want het jeukt niet.

Drentse Poort 3

9521 JA Nieuw-Buinen

+31 88 696 4191

Over GoedkoopIsolatieMateriaal.nl

Goedkoopisolatiemateriaal.nl is opgericht in 2015 nadat we contact kregen met fabrikanten van isolatiematerialen. Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen lukte het om de isolatiematerialen goedkoper op de markt te brengen dan andere aanbieders. Eerst via Marktplaats, en vanaf 2016 ook via onze eigen webshop. Door onze inkoopvoordelen door te vertalen naar onze klanten groeiden we snel waardoor ook ons team zich langzaam uitbreidde. Wij zijn trots op de weg die we hebben afgelegd; van een bescheiden begin tot de bloeiende onderneming die we vandaag de dag zijn. Door onze unieke aanpak kunnen we topkwaliteit isolatiematerialen rechtstreeks in bulk bij fabrikanten inkopen. Dit stelt ons in staat om deze hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden, zonder in te leveren op de persoonlijke en toegewijde service die ons kenmerkt. Ons verhaal is een reis van constante service en groei. Vanaf onze bescheiden start tot aan onze huidige status als een gevestigde naam in de isolatiebranche, hebben we altijd gestreefd naar vooruitgang zonder onze waarden te vergeten. Wij zijn vastberaden om onze missie voort te zetten: het aanbieden van de beste isolatiematerialen tegen de scherpste prijzen, voor iedereen.