Tevreden van de snelle service: voor- en na verkoop!

Materiaal snel geleverd. Helaas het foute artikel maar binnen de 24h was alles geregeld en omgeruild. Ook in België Goede en duidelijke communicatie. Tevreden van de snelle service: voor- en na verkoop!

Producten correct geleverd en contact met het bedrijf is goed

De producten zijn cf. afspraak geleverd. Het contact met de klantenservice was goed, nadat zij aangaven dat de producten een dag later geleverd zouden worden.

Vriendelijk personeel.

Goede prijs/ service

Prima prijs, bezorging en contact ging soepel

Snelle maar geen levering zoals gevraagd

Spullen werden niet op de plek neergezet waar werd gevraagd. Maar bij de buren en die waren niet blij.

Duidelijke site snelle levering

Fijne firma. Goede communicatie

Levering op het tijdstip zoals voorzien Vriendelijke chauffeur Onmiddelijk antwoord bij vragen Ik ben zeer tevreden

Gewoon goed en goedkoop

Bij het afhalen word je vriendelijk benaderd door een medewerker in de loods. Ze hebben alles op de lijst staan en al snel wordt de isolatie geleverd.

Snelle levering, alles volgens afspraak

Tevreden klant

Top service

Duidelijke communicatie, Vriendelijk personeel, Snelle en goede levering.

Goede persoonlijke service

Zeer vriendelijk te woord gestaan ook al ging het maar om 2 pakken isolatie platen. De volgende dag lag het al klaar en kon ik het ophalen. Ter plekke werd het ook nog naast mijn auto gezet! Enige nadeeltje, voor mij, is dat je voor 16:00 moet ophalen. Dat is eigenlijk net te vroeg om te combineren met mijn eigen werk.

goed en mooi bedrijf

Snel en goed geregeld

Prima website. Laagste prijzen en goed geregeld met transport en bereikbaarheid chauffeur

Alles verliep prima

Na online niet meteen te vinden wat ik moest hebben had ik een mail gestuurd waarop ik vrij meteen antwoord had en de oplossing werd me toen ook meteen bezorgd. Heel tevreden en vlotte service ! 10/10

Alles volgens afspraak geregeld

Materialen netjes voor de deur afgeleverd door de chauffeur die een half uurtje voor levering belde dat hij onderweg was.

Topbedrijf met goede service!

Adres op internet gevonden. Voordelig, goed advies en bereidwillig om de transporteur te vragen of de order nog mee kon op dezelfde dag. Zodoende de volgende dag alle materialen keurig ingepakt op thuisadres ontvangen!

Bezorging

Geachte medewerker, De geleverde pallet met isolatiemateriaal werd geleverd en op straat achtergelaten voor het gemailde track en trace blok (07:34-09:34). Ik was om 07:30 aanwezig. Mvg Ed Westerhof

Producten zijn goed, maar levering is dramatisch afgelopen.

Leverancier heeft zonder aan te bellen de levering gewoon op straat gezet met het mes er boven op. De verzending was binnen een 1 uur aangetast en de helft van mijn materiaal was gestolen. Ik werkte gewoon thuis die dag om het aan te nemen. Erg vervelend. Als ze dit van te voren konden aan geven dat het zonder communicatie voor de deur was gezet, was ik steeds gaan kijken. Tip voor de toekomst.

Netjes conform belofte geleverd!

Netjes conform belofte geleverd!

Super goed bedrijf en goedkoop materiaal

Super vriendelijk personeel en kwalitatief goed en goedkoop materiaal. Ben blij dat ik altijd zo even langs kan komen en het isolatie materiaal kan halen. Zou het iedereen aanraden. Mvg dennis

Goed spul

Wat geweldig was, was dat na betaling de pallets 6 weken later op de exacte dag en tijd geleverd konden worden.

Het bestellen van de producten via de site verloopt vlekkeloos. Producten zijn geleverd op de dag van levering. Via een track link kan je zien hoe laat de levering wordt gebracht. Al meerdere keren besteld. In de toekomst zal ik zeker hier iets bestellen.

Perfect geholpen

Geen bijzonderheden. Duidelijke site en snelle levering.

Alles is netjes aangekomen

Bestellen ging makkelijk en de levering was ook netjes

Helemaal tevreden

Keurig op tijd gekregen!

Drentse Poort 3

9521 JA Nieuw-Buinen

+31 88 696 4191

Over GoedkoopIsolatieMateriaal.nl

Goedkoopisolatiemateriaal.nl is opgericht in 2015 nadat we contact kregen met fabrikanten van isolatiematerialen. Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen lukte het om de isolatiematerialen goedkoper op de markt te brengen dan andere aanbieders. Eerst via Marktplaats, en vanaf 2016 ook via onze eigen webshop. Door onze inkoopvoordelen door te vertalen naar onze klanten groeiden we snel waardoor ook ons team zich langzaam uitbreidde. Wij zijn trots op de weg die we hebben afgelegd; van een bescheiden begin tot de bloeiende onderneming die we vandaag de dag zijn. Door onze unieke aanpak kunnen we topkwaliteit isolatiematerialen rechtstreeks in bulk bij fabrikanten inkopen. Dit stelt ons in staat om deze hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden, zonder in te leveren op de persoonlijke en toegewijde service die ons kenmerkt. Ons verhaal is een reis van constante service en groei. Vanaf onze bescheiden start tot aan onze huidige status als een gevestigde naam in de isolatiebranche, hebben we altijd gestreefd naar vooruitgang zonder onze waarden te vergeten. Wij zijn vastberaden om onze missie voort te zetten: het aanbieden van de beste isolatiematerialen tegen de scherpste prijzen, voor iedereen.