Alles is netjes aangekomen

Bestellen ging makkelijk en de levering was ook netjes

Helemaal tevreden

Keurig op tijd gekregen!

Geweldige service en snelle levering

Snel contact en heel behulpzaam. Vriendelijke chauffeur en praktisch dus alles een fijne ervaring en een aanrader voor iedereen.

Top en snelle levering

Chauffeur maakte totaal geen probleem om het even onderin te rijden met de sneeuw!

Goed materiaal, geen afstemming over levering

Goed spul, tegen leuke prijs inderdaad. Bij de bestelling kun je een gewenste leveringsdatum kiezen. En opmerking voor de vervoerder. Dus netjes gemeld dat we niet steeds op het betreffende adres zijn en levering afgestemd moet worden. In een mail kregen we de avond vóór levering bericht dat de volgende dag geleverd zou worden. 4 dagen eerder dan bij de bestelling aangegeven. Geen enkele vorm van afstemming en ook geen mogelijkheid tot overleg. Onbereikbaar… Dus agenda vrijgemaakt en zeer vroeg naar het adres vertrokken (70km verderop). Bij aankomst stond de leverancier al voor de deur. Vroeger dan het aangegeven tijdvak… Dus van afstemming van levering is geen sprake…

Tevreden.

Zal in de toekomst nog bijbestellen, goed matriaal.

Goede snelle service

Na een bestelling geplaatst te hebben deze helaas toch nog aangepast willen hebben na telefonisch contact is dit perfect afgehandeld en aangepast. Fijne en snelle service!

Makkelijk besteld en de levering op de juiste datum ! Perfect

Makkelijk besteld en op de juiste datum geleverd perfect

Prima prijs, snelle levering

Materiaal binnen 1 dag geleverd!

Prima, flexibel qua afhaal mogelijkheden, gemakkelijk in communicatie

Niet tevreden

Enorm asociale chauffeur die mijn klant uitscheld omdat mevrouw de deurbel niet had gehoord en aan hem vroeg om rustig te doen omdat die hard op de voorruit van de woning stond de bonken contact opgenomen met de klantenservice en die doen er vervolgens helemaal niks

Geen regendruppel geluiden meer

Ook mijn nieuwe dakkapel (PIR geïsoleerd) werd meteen stukken stiller na aanbrengen van Acoustifit! Zo blij mee!!! Doodstil lukt niet maar een enorme verbetering. Superfijne en snelle levering

service is goed

De service van het nedrijf is goed, de isolatie zelf was helaas nat, dus niet direct bruikbaar.

Super goed product en geweldige service

Het is netjes geleverd, gemakkelijk te monteren en mooi resultaat. Zeer tevreden!

Gewoon top geregeld

Gewoon top geregeld

Snel geleverd en goed materiaal. Er was een isolatiemes beloofd, maar helaas niet meegeleverd.

Snelle levering

Ik wilde mijn bestelling nog wijzigen, dit was super snel geregeld, zonder dat de levertijd aangepast werd!

Vriendelijk

Gemakkelijk in contact

geleverd volgens afspraak

geleverd volgens afspraak

Topservice!

Had een foutje gemaakt met het factuur adres en verzendadres en wilde het aantal veranderen....binnen een dag mail terug dat het geregeld was.

Na 5 werkdagen nog niets ontvangen

Had dit binnen de week dit product nodig en bestelde op zondagavond. Nu een week later nog steeds niets ontvangen :-(

snelle levering

Product voldoet aan verwachtingen en werd snel geleverd.

Makkelijk te verwerken

Ziet er goed uit. Makkelijk te verwerken.

Binnen 24 uur keurig bezorgd

Drentse Poort 3

9521 JA Nieuw-Buinen

+31 88 696 4191

Over GoedkoopIsolatieMateriaal.nl

Goedkoopisolatiemateriaal.nl is opgericht in 2015 nadat we contact kregen met fabrikanten van isolatiematerialen. Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen lukte het om de isolatiematerialen goedkoper op de markt te brengen dan andere aanbieders. Eerst via Marktplaats, en vanaf 2016 ook via onze eigen webshop. Door onze inkoopvoordelen door te vertalen naar onze klanten groeiden we snel waardoor ook ons team zich langzaam uitbreidde. Wij zijn trots op de weg die we hebben afgelegd; van een bescheiden begin tot de bloeiende onderneming die we vandaag de dag zijn. Door onze unieke aanpak kunnen we topkwaliteit isolatiematerialen rechtstreeks in bulk bij fabrikanten inkopen. Dit stelt ons in staat om deze hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden, zonder in te leveren op de persoonlijke en toegewijde service die ons kenmerkt. Ons verhaal is een reis van constante service en groei. Vanaf onze bescheiden start tot aan onze huidige status als een gevestigde naam in de isolatiebranche, hebben we altijd gestreefd naar vooruitgang zonder onze waarden te vergeten. Wij zijn vastberaden om onze missie voort te zetten: het aanbieden van de beste isolatiematerialen tegen de scherpste prijzen, voor iedereen.