Gestresseerde instructor is niet aangenaam

Mijn eerste instructor was ernom gestresseerd over mijn trage vooruitgang. Ik vind het niet erg om extra les te volgen maar het is demotiverend en nutteloze om extra stress te geven aan leerlingen. Maar mijn tweede instructor was rustig en professioneel.

Goede aanpak en duidelijke uitleg.

Zeer tevreden over de aanpak van mijn rijinstructeur! Gaf altijd uitgebreid en duidelijk uitleg. Nam ook altijd de tijd tot je het begreep. Hij liet u ook alles herhalen. Stond altijd open voor vragen. Overloopte altijd de vorige les. Gaf je ook heel veel tips die ook gemakkelijk te onthouden zijn. Ik raad Mercator zeker en vast aan!

Uitermate professioneel en doeltreffend.

Zeer positieve ervaring. Zeer ervaren en professionele instructeurs gehad (Dirk en Luc). Massa bruikbare tips en praktijkvoorbeelden gekregen en verschillende gevarieerde ritten gereden met aandacht voor de "valkuilen" en moeilijke stukken. Deze mannen hebben ervoor gezorgd dat ik slaagde voor het examen Rijbewijs D. Nogmaals bedankt mannen!

Vriendelijk, eerlijk en behulpzaam

Vriendelijke instructeurs, ze doen (extra) moeite om je te helpen. Geen cash and go mentaliteit. Zeer behulpzaam en flexibel, ik ben zeer tevreden.

Instructeur kon mij erg op mijn gemak stellen.

Ik voelde dat ik mocht geloven in mijn kunnen.

Zeer goede rijschool

Dankzij mercator durf ik terug te rijden na een slechte ervaringen bij vab rijschool Dikke pluim voor Bart en Renaat van mercator euven

Zeer goede instructeurs

Niet alleen veel bijgeleerd, maar mij ook geamuseerd. De aanpak wordt ook aangepast naar jouw noden. Ze zijn ook altijd eerlijk, je kan erop vertrouwen dat je weet ofdat je voorbereid naar je examen gaat of niet.

Prima instructeurs, prima lesmateriaal

Er wordt les gegeven tot op het niveau dat er goede kans is het rijbewijs te behalen. Zodoende kon ik met vertrouwen op succes het examen afleggen.

Een hobbelig parcours maar een correcte behandeling

Op gebied van rijlessen ben ik zeer tevreden! Door omstandigheden heb ik met 3 verschillende instructeurs gereden. Elk met een wat andere aanpak en de ene wat vlotter dan de andere maar elke les was een goed leermoment. Op vlak van communicatie was ik minder tevreden : - Slechte inplanning van mijn eerste examen. Dit werd gepland vlak na men 20u rijles dus zonder tijd om zelfstandig te oefenen. Jammer dat ze me dat niet eerder konden gezegd hebben, nu heb ik mijn examenkans moeten laten vallen. - Zeer slechte communicatie met mijn eerste rijinstructeur wat de omruiling van mijn voorlopig rijbewijs naar mijn 18M rijbewijs betreft waardoor ik in het vervallen systeem terecht ben gekomen. Ik kan echter niet genoeg benadrukken hoe fijn en eerlijk ik het van de rijschool vond dat ze mijn verplichte 6u rijles (met een andere instructeur) en eerste examen vergoed hebben ter compensatie van deze fout. Na een eerste keer niet geslaagd te zijn geweest werd meteen gezocht naar een moment waarop een examen zou vrijkomen voor me. 3 weken later kon ik na een oefenles van 1u met een derde instructeur succesvol het examen afleggen. Achteraf ben ik dus nog vrij tevreden over hoe alles gelopen is. Al heeft het de nodige stress met zich meegebracht. Maar alleen al door het enthousiasme van mijn laatste 2 instructeurs en de fantastische hulp van Ruth (aan de balie) om mij te helpen met mijn probleem en alles uiteindelijk goed in te plannen, hou ik er toch een positieve ervaring aan over.

Leuke lesgevers en zeer vriendelijk en geduldig

Gezellig

Ik ben goed geholpen door zeer vriendelijke mensen

Leren rijden met goede instructeurs

De lessen bouwen mooi op en de instructeurs gegeven genoeg tijd om alles aan te leren. Ze blijven steeds rustig en leggen alles in detail uit.

super!

ik heb veel bijgeleerd. Zeker voor parkeren hebben de lessen me veel bijgebracht.

Zeer tevreden over de aanpak en manier van lesgeven van Luc Vaneputte! Persoonlijk vond ik Edward Van den Eynde nogal brusk in zijn manier van les geven.

Professionele, aangename en doelgerichte opleiding.

Van inschrijving tot afronden van de motor-rijlessen heb ik opleiding kunnen volgen tussen een sterk, vriendelijk en geëngageerd team. Het materiaal en infrastructuur bij Mercator zijn tip top in orde, en steeds klaar voor de les. Geen tijd verliezen met opzetten, klaar zetten, afbreken, enzovoort. De les-stijl zelf is direct en zet je aan tot nadenken over wat je doet en hoe je de dingen het best aanpakt. Ik kan de rijschool ten zeerste aanbevelen, prijs en kwaliteit zijn in balans.

Hij is geslaagd

Hij vond het leuk, voldoende info gekregen en professionele begeleiding!

Zeer goede instructeur, veel bijgeleerd!

Ik ben nu goed voorbereid voor mijn praktijkexamen. Instructeur kwam met handige tips en weetjes. Hopelijk slaag ik! :-)

Goede lessen goede instructeur top

Agnes en Yves doe zo voort.

Agnes en Yves waren fantastische rijinstructeurs met elk hun eigen insteek om op het praktisch examen te slagen. Bedankt aan deze twee vrolijke mensen. Hopelijk zijn de even vrolijk op het examen.

Heel tevreden!

Eindelijk erdoor bij de 5e keer rij examen. Dit was de eerste keer dat ik via Mercator ging, dus ik kan alleen maar positief zijn. Goede tips ook gekregen van de rij instructeur.

Duidelijk, veilig en productief.

Heel leuke ervaring. Goede lessen met goede lesgevers waardoor ik geen enkel probleem had om te slagen voor mijn examen.

Very good school and instructor.

I had no experience in driving. My Instructor Peter did very well and understood my weak points as I got trained and made me practise it more better. I got from no confident to very well confident.

top!

zeer professioneel van A tot Z

Individuele begeleiding en een zeer gemotiveerd team.

Mercator biedt een op maat gesneden traject voor ieder individu dat rekening houdt met zijn/ haar ervaring en behoeften. Zo bereiden ze je uitstekend voor het rijexamen voor.

Perfect rijopleiding

Goede opleiding door de verantwoordelijkheid op veiligheid etc bij de student te leggen niet te betuttelend les te geven.