Filters

10

Goed contact en snel geleverd

Goed geïnformeerd door Sebastiaan Westerhof, daarna snel een offerte. Bij akkoord offerte snelle levering en plaatsing van de zonnepanelen door goede, vriendelijke monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed service

Vriendelijke monteurs en in 1 dag alles geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk bedrijf

De ervaring met Sinne Techniek is goed. Vriendelijk personeel, met een luisterend oor. Men komt de afspraken na. Servicegericht! Sinne Techniek levert zonnepanelen van hoge kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Installatie van zonnepanelen op dak en nieuwe meterkast. De stroomkabel in de meterkast was een uitdaging. Goed overleg met de medewerkers en het resultaat is perfect. Uitbreiding van panelen komt eraan en Sinnetechniek kies ik vanzelfsprekend als leverancier.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk en degelijk

Gekozen voor Sinne Technyk vanwege het lokale aspect. Zeer duidelijke offerte ontvangen. De plaatsing verliep professioneel en snel. Installateurs ter zake deskundig en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima en betrouwbaar bedrijf

Het contact met de medewerkers van het bedrijf was meer dan prettig. Er werd goede uitleg gegeven over alles wat ik maar wilde weten. Ze houden zich goed aan de afspraken en leveren prima materiaal. Ook de monteurs zijn heel fijn in de omgang en hun kennis van zaken gaf een goed gevoel. Zeer betrouwbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden

De monteurs werken in goed overleg,ze kiezen niet voor de gemakkelijkste weg maar willen netjes werk afleveren. Dat is bij ons zeer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vloeiend en duidelijk alles goed geregeld

Duidelijke afspraken en klantvriendelijk ook Het plaatsen ging super de mannen waren heel beleefd, goede uitleg, alles netjes achtergelaten en zeer klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

snel, goed werk geleverd

Mooi op tijd, snel begonnen, goed en netjes opgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer accuraat bedrijf

15-02-2022 Groningen. Ruud Brands. Na offerte aanvragen bij verschillende bedrijven, voor zonnepanelen, bij Sinne Techniek te Drachten uit gekomen. Door dat zij direct reageerden, en bij huisbezoek goede door Eddy Ferbeek uitleg betreffende de zonnepanelen gaven. Ik had specifieke vragen met het plaatsen op een half rond zinken dak, hier kon Niels de ervaren installateur niet voor de 100% achterstaan, maar kwam met een ander goed alternatief. Niels en zijn team werken accuraat, ben dan ook blij dat ik met Sinne techniek in zee ben gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en eerlijk bedrijf om mee te werken!

Vanaf de eerste offerte is het duidelijk dat je met vakmensen te maken hebt. Duidelijk in de communicatie en keurige monteurs. Ook met het terugvragen van de BTW wordt je goed geholpen, dus een dikke pluim voor Sinne Techniek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Klantvriendelijk, prima werk, goede prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlotte aflevering en plaatsen van de zonnepanelen

Snel en correctte afhandeling. Goede werklui díe jongens

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijke uitleg, netjes gewerkt en goed afgehandeld.

We kregen iemand thuis die uitleg en adviezen gaf en een complete offerte. Hij kon ook alles ter plekke bekijken en het advies daarop aanpassen. Al snel hadden we een plaatsing van de zonnepanelen. Er werd netjes gewerkt en alles ziet er keurig uit. Wij zijn heel tevreden over Sinnesysteem.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Antonia, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat onze werkwijze je is bevallen. :) We wensen je dan ook vele zonuren toe! Met vriendelijke groet, Team Sinne Techniek

10

Keurige offerte en zeer snel geleverd

Na positieve ervaring van mijn kant onlangs voor mijn broer en vader contact opgenomen met Tjerk Leijstra van Sinne Techniek. De situatie van beide woningen telefonisch besproken en door Tjerk op afstand een voorstel qua installatie gemaakt op basis van de persoonlijke wensen. Vervolgens een zeer complete offerte ontvangen met foto qua voorgestelde plaatsing, een scherpe prijs en een uitgebreide toelichting qua verwacht rendement. Daarnaast een duidelijke (uitgebreide) beschrijving van de in de offerte voorgestelde panelen, omvormer en optimizers. Offerte inclusief plaatsing en BTW teruggave service. 2 dagen later een persoonlijke schouw ter plaatse van beide panden. Vervolgens nu 2 weken later alles keurig geïnstalleerd. Laat nu die zon maar schijnen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Bernard, Bedankt voor je mooie woorden, met in het bijzonder mijn collega Tjerk! Gelukkig is het gehele traject je goed bevallen nadat je familie al positieve verhalen heeft verteld. Ik wens je vele zonnige dagen toe! Met vriendelijke groet, David van Sinne Techniek

9

goed en betrouwbaar bedrijf

Door de firma ENPRON zijn wij in contact gekomen met Sinnetechniek, er zijn zoveel leveranciers op het gebied van zonnepanelen, waardoor ons het van weerhield om er aan te beginnen, maar door in gesprek te gaan met Sinnetechniek is ons veel duidelijk geworden. Snelle levering en korte lijnen voor eventuele vragen, zoals het invullen van het formulier van de netbeheerder. Fam. Schepers Sleen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt voor de mooie woorden over zowel Enpron als Sinne Techniek. We zijn blij om te lezen dat alles naar wens is geweest en wensen u vele zonuren toe! Met vriendelijke groet, David van Sinne Techniek

10

Harstikke mooi!

Onlangs heeft Sinne Techniek panelen bij ons in Groningen geplaatst. Het hele traject is soepel en vlot verlopen en we zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf. Sinne Techniek is een bedrijf dat met je meedenkt en flexibel is. Zo hebben wij de plaatsing van de panelen een tijdje moeten uitstellen, omdat we nog in afwachting waren van de uitkomst van onze subsidieaanvraag. Dit was geen enkel probleem. Zodra we duidelijkheid hadden, werd er een moment geprikt. Ook de communicatie met Sinne Techniek is goed bevallen, je krijgt snel en helder antwoord op je vragen. Het plaatsen van de panelen bij ons (en de onderbuurvrouw) kostte een dag, en hierna werkte alles zoals het hoort. Daarbij mag gezegd worden dat Sinne Techniek snel levert, heel fijn! Al met al zouden we Sinne Techniek absoluut aanraden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Yorick, Bedankt voor je mooie woorden! Goed om te lezen dat onze manier van werken je zo goed is bevallen. Het is een mooie installatie geworden en is strak opgeleverd. Bedankt voor je vertrouwen in Sinne Techniek en vele zonuren toegewenst! Met vriendelijke groet, David van Sinne Techniek

8

Goede service

Snel en prettig contact, vragen na plaatsing van de zonnepanelen werden snel beantwoord. Plaatsing was snel gerealiseerd, er werd zorgvuldig onderzocht wat mogelijk was qua installatie omvormer etc. Kleine opmerking: fijn als er iets van uitleg over de werking van systeem en app zou zijn en afhandeling papierwerk (registratie energieleverancier en BTW teruggave)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Saar, Dankjewel voor je beoordeling! We gaan aan de slag met je opmerkingen en voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, dan helpen we je graag. Met vriendelijke groet, David van Sinne Techniek

10

Fijn, degelijk bedrijf

In mijn vorige huis heb ik in 2015 na veel rondzoeken Sinnetechnyk uitgekozen om 27 panelen te laten aanleggen. Goed uitgevoerd, perfecte service en vriendelijk. Dus toen ik verhuisde ging ik in 2019 uiteraard weer naar Sinnetechnyk. Opnieuw zeer tevreden. Ik weet ze te vinden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen in Sinne Techniek! Mooi om te lezen dat u al meerdere keren goed bent geholpen door ons. Mocht het zover komen, dan tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, David van Sinne Techniek

10

Prettige,vakkundige, meedenkende mensen

Ik heb dit bedrijf als zeer plezierig en ontspannend ervaren. Alles in de puntjes geregeld. Geen omkijken na. Gewoon doen bij hun! Geen spijt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Raymon, Bedankt voor uw beoordeling, zo te lezen is alles naar wens geweest. U kunt nu gaan beginnen met besparen! Met vriendelijke groet, David van Sinne Techniek.

8

Na aanloop probleempjes top opgelost

Fijn bedrijf. Denken met je mee. Snelle oplossing voor aanloop probleempjes. Komen afspraken na. En nu maar hopen dat de zon veel gaat schijnen :-) Kleine kanttekening: Enige uitleg over het systeem bij oplevering zou fijn zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken organisatie met veel kennis van zaken.

Erg tevreden met de werkzaamheden die afgeleverd zijn. De vakmannen zijn erg betrokken en denken goed mee. De kabel naar de meterkast is totaal niet zichtbaar bijvoorbeeld. Andere bedrijven die ook een offerte hebben uitgebracht kwamen niet met dit voorstel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakbekwaam

Zeer tevreden over de (snelle) levering, montage en vakbekwaamheid van het personeel. Houden je verder goed op de hoogte van de status van de levering. En mocht je op voorhand al vragen hebben zijn ze zeer goed bereikbaar. Ook tijdens en na de montage wordt er zeer netjes gewerkt en alles weer opgeruimd. Zijn al met al zeer tevreden met onze 10 Panasonic panelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima personeel en zeker vakbekwaam. We hebben 10 prachtige zonnepanel. Na 2 uur al 3 kilowatt opgeleverd. Ja.....Bakhuizen aan zee.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Advies
 • Kennis adviseur
 • Vakmanschap installateurs
 • Nakomen afspraken
 • Communicatie
 • Prijs/kwaliteit
 • Nazorg en garantie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dik tevreden over de wijze waarop Sinne Technyk de zonnepanelen geplaatst heeft, hun kennis van zaken, de gemakkelijke omgang. Kortom, weer of geen weer, bij Sinne Technyk schijnt de zon altijd.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Advies
 • Kennis adviseur
 • Vakmanschap installateurs
 • Nakomen afspraken
 • Communicatie
 • Prijs/kwaliteit
 • Nazorg en garantie

Over Sinne Techniek

Sinds 2012 levert, monteert en installeert Sinne Techniek in heel Noord-Nederland. Door jarenlange ervaring weten wij welke merken het hoogste rendement geven in combinatie met de beste omvormer. Wij zien een belangrijke toekomst voor zonne-energie en willen iedereen hiervan laten profiteren door een persoonlijk en eerlijk advies te geven.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd