Het is een prachtige veranda geworden waar wij zeker veel plezier van zullen krijgen. Het is een aanwinst voor het huis en zeker een waardeverhoging.
Geeft uitstekend invulling aan de wensen van de klant. Komt afspraken netjes na. Het personeel is vriendelijk en werkt netjes en de kwaliteit en afwerking van de veranda is uitstekend.
Goedemorgen Daniel, Bedankt voor jullie mooie recensie. Weer een prachtige genoegdoening voor onze inzet en product. Veel plezier met jullie mooie kapschuur. Vriendelijke groet, Ferry
Wij hebben de samenwerking met Uwverandaspecialist als zeer positief ervaren. We werden goed geïnformeerd over de mogelijkheden en er werd ook proactief meegedacht met ons als klant. Wat ons ook opviel was dat er ook tijdens de bouw met ons werd overlegd/geadviseerd over oplossingen. De flexibiliteit van de medewerkers vonden wij erg prettig.
Wij zijn echt ontzettend tevreden over uw veranda specialist. Ze werken netjes, denken goed met je mee, en houden zich keurig aan de afspraken. Goede communicatie naar de klant. Kortom... een top bedrijf!!
Hallo Ferry, Ate, Hans, Mike en team, Nog bedankt voor jullie inzet en service. Erg prettig dat jullie de verschillende werkzaamheden (veranda, tuinbestrating en schutting) zo goed op elkaar afstemden! Daar waren we blij mee! Alles is uitstekend naar wens. Jullie hebben jullie naam als specialist waar gemaakt. We gaan de veranda nu inrichten, daarna kunnen we het hele jaar van de tuin genieten! Groetjes Danielle van Nes Groetjes en wellicht tot ziens. We zijn nog wel even bezig met de inrichting.
Goedemorgen Danielle, bedankt voor jullie prachtige recensie op de uitgevoerde werkzaamheden, hier doen wij het voor! Voor plezier met jullie nieuwe veranda. Groeten team Uw Veranda Specialist
Goede communicatie Nette werknemers die ook rekening houden met de omgeving
Wow, wat is onze veranda mooi geworden; helemaal zoals we hadden gehoopt! Heel erg blij met het eindresultaat, maar ook zeer tevreden over het gehele traject. Goede en prettige communicatie & afhandeling van begin tot eind. En een leuk & gezellig team om over de vloer te hebben :) Kortom: Ferry & team: super bedankt! Fam. Tromp - De Goorn
Goede vakmannen ,ziet er keurig uit, Prettig om met het bedrijf te communiceren . Een aanwinst voor de tuin, Ga er heel veel van genieten. Bedankt.
Ondanks het 'natte' (verre) Zuiden hebben Jeroen & Rene een mooi product neergezet. Bij vragen werd er volop tijd genomen om deze te beantwoorden. Wij hebben er al een paar avonden van mogen genieten :-).
Goedemorgen Barry, Ja een mooie klus in het 'natte zuiden' kun je wel zeggen. Goed om te horen dat de communicatie als zeer goed is ervaren. Hier hechten wij veel waarde aan. De veranda is prachtig geworden bij jullie woning. Wij wensen jullie er veel plezier mee. Vriendelijke groet, Ferry
Uw Veranda Specialist een fijn bedrijf om zaken me te doen. Goed advies en uitvoering van het werk. Goede materialen. Werkt op schema als het weer het toe laat. Beter een veranda van de specialist als 1 van de doehetzelf hobbyist.
Een aantal quote's hebben we reeds aan Ferry Dekker gegeven. We hebben tijdens de bouw van onze veranda nog een aantal aanpassingen kunnen doen. Dit was vooraf afgesproken en gaf geen enkel probleem. Gewoon een zeer goed bedrijf.
Hoi Jaap en Els, bedankt voor jullie leuke en positieve boordeling. Uiteraard gaan wij deze lijn voortzetten. Een goed weekend toegewenst. Groet Ferry
Plezierige en professionele aanpak. Actief meedenken in het ontwerp, nette en snelle uitwerking van ideeën en professionele plaatsing. Ook tijdens plaatsing veel communicatie naar klantwensen met betrekking tot afwerking.
Ik kan niet anders zeggen dat het een goede keus is geweest om voor de verandaspecialist te kiezen. In een week tijd is er een prachtige veranda gemaakt die ook in de buurt niet onopgemerkt is gebleven. Meerdere buren hebben zelf al naar jullie geïnformeerd dus misschien volgt er nog meer werk in Heiloo. Ferry, Ate, Mike, Martijn en Koos bedankt voor de prettige samenwerking.
Goedemorgen Olaf, Bedankt voor je lovende bericht. Wij houden ons uiteraard aanbevolen voor nog vele leuke werken bij jullie in de regio. Groet, Ferry
De ervaring met UwVerandaSpecialist is zeker positief. De communicatie vooraf, tijdens en na de bouw verliep prima, wat heel plezierig is zodat je als opdrachtgever weet waar je aan toe bent. Ook prettig is dat Ferry goed met ons meedacht gedurende het hele proces. En misschien nog wel het belangrijkste: er is op vakkundige, zorgvuldige wijze gebouwd! UwVerandaSpecialist kan ik zeker aanbevelen!
Ik had een nogal lastige voortuin waar ik een pergola wilde. In samenspraak met Ferry tot een heel mooi ontwerp gekomen met betongaas tussen de palen. De prijs/kwaliteitverhouding was prima. Vooral het vertrouwen wat Ferry heeft gewonnen heeft hij meer dan waargemaakt toen ik hem oaar weken geleden belde. Twee van de inmiddels flink begroeide betongaasschermen was losgelaten door de wind. Ferry heeft een mooie oplossing gemaakt hiervoor. En dat was na ruim een jaar kosteloos en gewoon service. Dat maakt voor mij dat dit bedrijf niet alleen vooraf een goeie indruk maakt, maar ook achteraf het gestelde vertrouwen waar maakt. Dat is voor mij de reden om dit bedrijf aan te bevelen. Belangrijk om een bedrijf te kunnen vertrouwen niet alleen bij het aannemen van de klus maar vooral ook in de periode erna, als je er plezier van hebt. Dat je kunt terugvallen op klantenservice. Mijn voortuin is een plaatje!
Goedemorgen Perry, bedankt voor je positieve terugkijk op ons bedrijf. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Als er onverhoopt een keer iets niet meer voldoet dan lossen wij dit uiteraard altijd op zoals afgesproken. Wij hopen dat jullie nog lange tijd zullen genieten van jullie Pergola. Groet, Ferry
Kwaliteit uitstekend, vriendelijk personeel die weten wat ze doen, laten iedere dag alles netjes achter. Wij Zijn meer Dan tevreden
De medewerkers die onze kapschuur hebben geplaatst, hebben een kleine droom in onze achtertuin gerealiseerd. In alle rust hebben ze een kapschuur geplaatst die erg mooi is afgewerkt. Op voorhand vonden we de prijs fors, maar als je dagelijks ziet hoe ze deze opbouwen, en wat daar voor nodig is, staat de prijs in de juiste verhouding tot wat er opgebouwd wordt.
leuk team jonge mensen die enthousiast en in korte tijd een prachtige veranda hebben neer gezet!
Prettig samengewerkt, en het werk werd door zeer vakkundig personeel uitgevoerd
Traject van A tot Z in goede communicatie is verlopen. Zijn erg blij met het resultaat.
Prima communicatie. Goed werk afgeleverd. Doen wat ze zeggen. Heel blij met onze veranda
Het eindresultaat is geworden wat we van te voren in gedachten hadden. Erg mooi, zeer tevreden! Het contact is erg goed, goed te bereiken en ze reageren snel (op vragen e.d.). De mannen die hier gewerkt hebben waren goede, nette vakmensen.
Prima hard werkende mannen, die alles keurig achterlieten.
Na lang zoeken kwamen we bij uw veranda specialist terecht. Een zeer prettige samenwerking. Alles is zoals wij het voor ogen hadden. Het bouwen en de afvoer van het hemelwater zijn correct uitgevoerd. Voor belangstellende een echte aanrader!