Filters

9

Prachtige berging met veranda en carport van de specialisten.

We hebben er even op moeten wachten. Het was de moeite waard. We hebben een prachtige berging met veranda en een carport gekregen. Ziet er fantastisch uit. Mooie materialen. Keurig afgewerkt. Fijne, vakkundige mensen gehad die het project hebben uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Serre, pergola en veranda fantastisch en vakkundig verzorgd!

De vaklui van Uw Verandaspecialist zijn professioneel, vakkundig en klantvriendelijk. De klus is geklaard en we zijn reuze tevreden. Ook was het fijn dat de medewerkers alle vakdisciplines zelf konden uitvoeren (water, electra, dakbedekking, schilder- en timmerwerk). Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Een prachtige veranda laten plaatsen door Uw Veranda Specialist. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en degelijk neergezet door vriendelijke, nette en kundige vakmannen! e

Het begon al met goede adviezen en communicatie rondom de offerte! De wachttijd tussen de offerte en de daadwerkelijke plaatsing vond ik wel vrij lang duren, maar aan de andere kant is dat ook wel weer een goed teken en was het wachten het wel waard! Achteraf gezien ging het vrij snel. De veranda is door vriendelijke vakmannen neergezet! Goede kwaliteit is er neergezet! We zijn blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn zeer tevreden over het werk dat de verandaspecialist heeft afgeleverd.

Er is mooi werk geleverd. Goed volgens afspraak gewerkt. Aanpassingen zijn gemakkelijk te bespreken en door te voeren. Prettige sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtige veranda in enkele dagen tijd!

Uwverandaspecialist heeft bij ons al eerder een prachtige serre gemaakt enkele jaren geleden. Dus we hadden al goede ervaringen met dit bedrijf. Nu hebben ze onlangs nog een hele mooie veranda gemaakt en dat binnen enkele dagen tijd. Vooraf onze wensen kenbaar gemaakt over de afmetingen en aan de hand hiervan is een duidelijke offerte en tekening uit voortgekomen. Ook waren er nog heel veel extra opties mogelijk en er word goed meegedacht. Betaling achteraf wat ook heel prettig is. Kortom een prima bedrijf om aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige veranda

De mensen van UwVerandaspecialist hebben een prachtige veranda opgeleverd. Communicatie vanaf het begin tot het eind is altijd snel verlopen. Duidelijke 3D tekening gekregen. Ook de mannen die de veranda bij ons gebouwd hebben zijn vakmannen. Ze hebben hard gewerkt om alles in 5 dagen gereed te krijgen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes uitgevoerd door vriendelijk en vakbekwaam personeel personeel

Vakwerk geleverd door personeel die weten waar ze mee bezig zijn . Je hebt er geen omkijken naar . Ze hebben oog voor details . Helaas misten ze soms wat onderdelen of gereedschap waar ze zelf niets aan konden doen maar iedere keer wisten ze dit op te lossen door te improviseren of het werk anders in te delen . Helemaal top !

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen

Alles boven verwachting!!! Eerst de showroom bekeken zag de houten balken waar de veranda mee gebouwt word en was verkocht. Geen verkoop praatjes maar gewoon de wens van de klant realiseren. 01-03-21 veranda opgeleverd alles boven verwachting top bedrijf met vakmensen die weten waar ze over praten met recht de veranda specialist !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP ERVARING

Na een teleurstellende ervaring elders kwam ik bij Veranda specialist. En gelukkig maar want zij wisten zoveel meer te adviseren en duidelijk te laten zien! Zonder gevoel van een verkooppraatje naar meer is beter, gaven zij mij diverse opties. Voor mijn tuinhuisje met veranda dachten zij mee in mijn gebruiksdoel. Op maat werd er dus meegedacht. (isoleren; wat wel, wat niet, (deels) zelf doen of niet) Geen vraag was hen teveel en zij kwamen ook met snelle reacties en opties. Uiteindelijk kon ik mijn ruimte ook veel meer benutten door hun advies en staat het prachtig! Het neerzetten werd gedaan door 2 betrokken medewerkers die duidelijk niet "even de opdracht kwamen uitvoeren". Ze deden hun werk, naar hoe ik het beleefde, met plezier en proffesioneel. Gezellig en respectvol in huis als ze aan de koffie of lunch zaten. Het gaf een vertrouwd gevoel om zonder problemen enkele keren naar mijn werk te gaan. Wie nog twijfeld aan hun kwaliteit mag met eigen ogen dit komen bekijken. Uiteraard via Veranda specialist aanvragen, mijn nummer is prive.

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven iedere twijfel verheven!!

Recent is onze nieuwe veranda gebouwd door Stefan en Thomas van " uw verandaspecialist" uit Obdam. We kunnen niet anders zeggen dat we uitermate tevreden zijn. Vanaf het eerste bezoek tot de oplevering is alles perfect verlopen. Kwaliteit met een hoofdletter! Er werd door Stefan en Thomas netjes en uitermate vakkundig gewerkt en ook het contact verliep zoals het hoort. Kortom: Top bedrijf!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap ten top!

Onze schuur plus overkapping werd door het team van Verandaspecialist in een dag of 8 zeer vakkundig en in perfectie neergezet. We zijn er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Tijdens onze oriëntatie naar een kapschuur voor in onze achtertuin wezen vrienden van ons op UwVerandaSpecialist. We zijn even bij ze gaan kijken en inderdaad het zag er geweldig uit. Alles was precies op maat gemaakt. We hebben UwVerandaSpecialist daarop uitgenodigd een offerte te maken. Ferry is bij ons langs geweest om de situatie te bekijken en heeft ons advies gegeven. De offerte ging gepaard met een minutieuze omschrijving van de werkzaamheden, de gebruikte materialen en groot aantal een zeer mooie tekeningen zelfs in 3D. We zijn gevallen voor de constructie van de kapschuur. Er is uitgegaan van vakmanschap en vooral de kapconstructie ziet er geweldig uit. De bouw van onze kapschuur is werkelijk perfect verlopen. De levering van de materialen verliep precies op tijd. Ook de bouwers Martijn, Jip en Jordy waren geweldig. We hebben ze 8 dagen over de vloer gehad en dat is zeer prettig verlopen. Je kon zien dat het echte vakmensen zijn en dat ze genoten van hun werk en het fijn vonden kwaliteit te leveren. Er is werkelijk geen schroefje te zien. Alles is perfect afgewerkt met doken. Ook de elektriciteitskabels zijn in de balken weggewerkt en dus niet zichtbaar. Van de mensen die tijdens de bouw even langsliepen kregen we niets dan complimenten. Als laatste stel ik het zeer op prijs dat we tussentijds en aan het eind van de bouw werden gebeld om te vragen of alles naar wens verliep. De betaling was achteraf. Dus geen aanbetalingen maar gewoon bouwen op basis van wederzijds vertrouwen. Ik begrijp nu wel waarom ze dat doen. Als je zulk mooi werk aflevert, dan ben je als klant ook graag bereid direct de nota die precies overeenkwam met de offerte te betalen. Mannen van UwVerandaSpecialist bedankt en we gaan van jullie kapschuur genieten!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze verwachtingen overtroffen

Vorige week heeft een Veranda-specialist team bij ons in Odijk (provincie Utrecht) een prachtige tuinkamer met glazen dak gebouwd. Wij zijn er ontzettend blij mee. Timmermannen Thomas en Stefan hebben heel hard en precies gewerkt, zelfs een hele dag in de stromende regen zonder te klagen. Ze waren bovendien prettig in de omgang, met aandacht voor onze wensen en vragen. Kortom: grote complimenten voor het proces en eindresultaat! Het ontwerp van de tuinkamer was op papier al mooi uitgewerkt, maar bij de oplevering zijn onze verwachtingen zelfs nog overtroffen. Het is een geweldige toevoeging aan ons nieuwe huis, als overgang naar de tuin. We moesten wel even geduld hebben, want na ons bezoek aan de showroom en het ontvangen van de offerte bleek dat we ruim een half jaar zouden moeten wachten tot de uitvoering. Dat was even slikken. Maar dat lange wachten was uiteindelijk de moeite meer dan waard. Achteraf snappen we het wel: jullie zijn uitstekende en daarom ook veelgevraagde verandabouwers. Dan ontkom je helaas niet aan een behoorlijke wachtlijst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf en medewerkers!

Wij wilden graag een overkapping in de achtertuin en op basis van recensies bij Uw Veranda Specialist terecht gekomen. Ondanks de drukte, kwam er een medewerker langs om ons uitgebreid te informeren over mogelijkheden. Hierna een vrijblijvende offerte ontvangen, welke ons helemaal enthousiast maakte en waarmee we akkoord zijn gegaan. Vervolgens is er wederom iemand langsgekomen om alles definitief te meten en door te spreken. Door de drukte wel bijna een half jaar moeten wachten, maar vorige week was het zover en medewerkers Hans en Thijs stonden op de stoep. Deze mannen hebben echt top werk geleverd. Zij hebben precies de werkzaamheden uitgevoerd zoals van te voren was afgesproken, maar met een verschil, de overkapping is in werkelijkheid nog mooier dan we van te voren gedacht hebben. Wij zijn echt blij en zo enthousiast geraakt over het bedrijf, dat we nu druk aan het sparen zijn voor een carpoort. Die gaat er zeker weten komen, mits de gemeente roet in het eten gaat gooien.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig werk geleverd!

Prachtig tuinhuis, gebouwd door vakmensen. Ze weten waar ze mee bezig zijn! Goede communicatie; van eerste contact tot aan oplevering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitermate tevreden

Ferry en z'n mannen hebben echt prachtig werk afgeleverd! Denken niet alleen mee in het voortraject maar ook tijdens de bouw. Op het laatste moment kan je nog steeds bepaalde zaken wijzigen. Dit ervaar ik als zeer prettig. De veranda zelf is vakkundig in elkaar gezet. Echt schitterend hoe alle stroomkabels zijn weggewerkt. Kortom een prachtig bedrijf met een prachtig product!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top prestatie, goede kennis en hoog afwerking nivo

De offerte en het plaatsen ging in goed overleg. de juiste expertise is aanwezig. aanpassingen kunnen in goed overleg altijd plaatsvinden Top werk geleverd

 • Aanbevelen? Ja
9

De opdracht is met veel gevoel voor service uitgevoerd zoals overeengekomen.

De opdracht werd (na van tevoren door de Veranda specialist zeer goed geïnformeerd te zijn) zeer servicegericht uitgevoerd door vriendelijke, nette, en vakbekwame medewerkers met kennis van zaken. De geleverde materialen waren perfect qua maatvoering en zijn op de plek van bestemming zeer nauwkeurig ingemeten en vervolgens zeer zorgvuldig gemonteerd. Na afloop van de klus werd er door de monteurs schoon en keurig netjes opgeleverd. Als totaalcijfer had ik de uitvoering van de opdracht eigenlijk heel graag het cijfer 10 gegeven. Echter: Helaas gaat de flexibiliteit van EPDM dakbedekking en koude bij het verlijmen jammer genoeg niet helemaal goed samen. Daarom geef ik nu een welverdiende 9. Verder nog leuk om te vermelden is het feit dat ik na oplevering door de Veranda specialist nog even belangstellend werd gebeld met de vraag of alles goed en naar wens verlopen was. Kortom een bedrijf met aandacht voor de klant. Mijn complimenten

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig eindresultaat door vakkundige medewerkers

Prettige samenwerking in voortraject, meedenken voor het beste/mooiste opties en uiteindelijk een prachtig eindresultaat. Medewerkers waren vakkundig en vriendelijk, al met al een prettige samenwerking!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig eindresultaat

Ze werkten zeer nauwkeurig, het eindresultaat mag er zijn. Er werd goed meegedacht. Er werd goed overlegd waardoor er een prima eindresultaat is ontstaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit vanaf het eerste gesprek tot realisatie!

Wat een goed bedrijf om mee samen te werken! Ferry en zijn team hebben klantgerichtheid echt hoog in het vaandel en ze denken in het gehele traject met je mee. Alles is mogelijk. Onze veranda met schuur staat er nu een aantal weken en we hebben er uitsluitend complimenten over gekregen. Zelfs ervaren timmermannen binnen de familie loven de kwaliteit van bouwen! Mocht je een mooie, kwalitatief goede en speciaal voor jou ontworpen veranda willen hebben, dan is UwVerandaSpecialist een perfecte keuze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig werk geleverd.

Mijn veranda is op maat gemaakt en geplaatst door Uwverandaspecialist. Niet de standaard veranda en niet het standaard kwaliteit werk. Zeer mooie kwaliteit veranda die heel mooi geplaatst is met oog voor kwaliteit en detail. Super tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een pracht produkt uit een goed team

Onze schuur is naar alle tevreden heid geplaatst. Comunicatie is door het hele proces als erg prettig ervaren. Duidelijke afspraken kunnen maken en er werdt telkens goed mee gedacht. zowel tijdens ontwerp en opbouwen van de schuur. We hopen er lang plezier van te hebben.

 • Aanbevelen? Ja
8

klantvriendelijk, professioneel.

Het duurde even maar nu staat iets naar onze wens

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd