Een mooi cijfer maar toch nog niet helemaal tevreden. Vervelend dat de opleveringen niet liepen zoals verwacht. Dank voor het uitspreken hiervan. Daar gaan wij mee aan de slag en kunnen wij alleen maar weer beter van worden.
Beste Peter, Hartelijk dank voor de review. We zijn super blij met uw reactie want bepaalde zaken gaan goed. Maar bepaalde zaken ook nog niet. Daar zijn wij direct mee aan de slag gegaan. Hiermee kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Hartelijk dank!
Hartelijk dank voor de mooie review!
Wat fijn dat je het zo ervaren hebt Gerrit. Daar worden wij weer blij van!
Hartelijk dank voor de mooie woorden Dirk. We hebben met plezier aan jullie woning gewerkt. Fijn dat het ook voor jullie een fijne ervaring is geweest.
Wat fijn Dik! Hartelijk dank voor de beoordeling. Leuk om te lezen dat alles net en goed is verlopen.
Hartelijk dank voor de mooie review Ivo! We hebben met plezier aan de kerk gewerkt. De kerk staat er weer in mooie glorie bij! :)
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling Stephan. We hadden inderdaad het weer niet helemaal mee in de afgelopen weken. Gelukkig heeft dit de kwaliteit uiteindelijk niet kunnen beïnvloeden. We hebben er met plezier aan gewerkt!
Hartelijk dank voor de mooie review. Wat fijn om te horen dat alles naar behoren is gegaan.
Hartelijk dank voor de mooie review Marjolein. We hebben ook met veel plezier aan je woning gewerkt. Veel woonplezier in je nieuwe woning!
Hartelijk dank Marten. Fijn om weer aan jullie woning gewerkt te hebben.
Hartelijk dank voor de mooie review. We hebben met veel plezier aan uw woning gewerkt.
Wauw! Hartelijk dank voor de mooie review Henk. Daar worden we best blij van. Vakman Jeffrey heeft het werk met plezier uitgevoerd. Hartelijk dank voor het fijne contact.
Beste Jan, Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en het glas vakkundig geplaatst is. Daar worden we vrolijk van. :)
Beste heer Engel, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat het uiteindelijke resultaat naar wens is. En inderdaad, u heeft langer moeten wachten op de offerte dan dat bij ons gebruikelijk is. Onze excuses hiervoor. Wij vinden dit ontzettend vervelend voor u omdat u hierdoor langer tegen de lekkage heeft aan moeten kijken. Door uw feedback gaan wij opnieuw kijken naar ons proces om dit te versnellen.
Hartelijk dank voor de mooie review meneer Verbeek.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Het glas liet even op zich wachten inderdaad. Fijn om te horen dat het resultaat perfect is.
Wat leuk om te horen! Hartelijk dank.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Hartelijk dank voor de mooie review heer Penning. Arie en Jeroen hebben met veel plezier het onderhoud bij uw VvE uitgevoerd.
Hartelijk dank voor de mooie review meneer Smit!
Hartelijk dank voor de mooie review!
Pruis Schilderwerken staat garant voor ambachtelijk vakwerk. Met veel liefde voor het vak werken onze gecertificeerde vakmensen dagelijks aan het opknappen van woningen, gebouwen, bedrijfspanden of monumenten. Bij ons kunt u terecht voor schilderwerk, glasservice, schadeservice, timmerwerk en restauratiewerkzaamheden.