Erg blij met Tom! Ondanks een uitdagend publiek, had hij een goede interactie. Hij was goed voorbereid en betrokken in de weken ervoor, wat resulteerde in fijn contact en een prettige samenwerking. Enorm bedankt voor de leuke avond! Het ging veel te snel voorbij ;)
Wij hebben Mark van Beek uitgenodigd als spreker voor onze ledenraad. Na een lange dag vergaderen wist hij onze ledenraadsleden en partners te enthousiasmeren en te inspireren, Zijn verhaal sloot mooi aan op onze aangescherpte strategie die daarvoor was toegelicht aan de ledenraad.
Helaas was de voorstelling een slechte performance. Deze mening werd gedeeld door alle aanwezigen tijdens het diner na afloop. Het leek erop of Tom zich erg ongemakkelijk voelde en niet tot goede performance kwam. Mogelijk de setting, of te weinig materie over de sector/berijf om goede grappen te maken?? Onze conclusie was dat Tom zich onvoldoende heeft ingelezen in ons bedrijf, en sector, waardoor de grappen te oppervlakkig bleven. Echt wel jammer. En ook voor Tom geen leuke setting lijkt me. Het is natuurlijk altijd een gok of je iemand leuk vindt of niet, maar we hadden meer verwacht van iemand met zoveel ervaring. Helaas. hartelijke groet, Sander
Wij zochten naar een spreker die kon aansluiten op het door ons gekozen dagthema en die hebben we gevonden in Jef Staes.
Guido Thys wist op humoristische wijze via de techniek van de omkering onze dealers bewust te maken van hun eigen omgang met klanten. Zijn presentatie heeft onze mensen weer aan het denken gezet en is de basis waarmee wij verder aan de slag gaan!
De sessie met Jochen den Ouden was heel inspirerend! Hij gebruikte zeer interessante voorbeelden, aansluitend bij de doelgroep, en wist het vermakelijk over te brengen! De samenwerking met deSpreker.nl verliep ook heel soepel en het is fijn om in een online omgeving de briefing te kunnen uitwerken.
Service vanuit De Spreker was prima. De opkomst bij het voorbereidingsgesprek bij twee sprekers liep niet zoals het moest zijn maar dat heeft De Spreker goed opgepakt. Ze waren goed bereikbaar en ondanks dat mijn contactpersoon er niet was die dag heeft een collega het opgelost.
Voor een ALV van onze leden was ik op zoek naar een inspirerende lezing, bij voorkeur niet branche gerelateerd. reBella werd getipt en zo ben ik in contact gekomen met Simone van Neerven. Het contact verliep heel snel, makkelijk en prettig. De lezing van Simone was erg leuk, interessant en ze heeft onze leden met elkaar laten sparren tijdens de ALV. Het zorgde voor een fijne dynamiek en een interactieve setting.
We hebben op een bijzonder fijne wijze samengewerkt met Klaas Drupsteen.
Jaap Jongbloed heeft gesproken op een Vitaliteitsmarkt XXL te Alkmaar. Zijn presentatie rondom gezonde voeding, tot bewegen en alles hiertussen in, zorgde voor een inspirerende presentatie voor de inwoners als professionals.
Hoe kan je omgaan met werkdruk en zorgen voor het ervaren van meer werkgeluk. Op een zeer energieke, vlotte en aansprekende manier deelde Lennard zijn kennis en ervaringen en gaf hij ons concrete tips. Van de collega's alleen maar positieve feedback ontvangen op zijn verhaal.
Onlangs volgden we als afdeling Education Service Centre van de TU Delft een sessie over diversiteit en inclusie, geleid door Audry Bron. De sessie was zowel inspirerend als nuttig, en gaf ons waardevolle inzichten in hoe we als afdeling kunnen bijdragen aan een werkomgeving waar iedereen zich welkom, gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Audry betrok de grote groep van 85 mensen actief, wat zorgde voor goede interactie en een veilige sfeer om vragen te stellen. Ze gaf niet alleen achtergrondinformatie, maar deelde ook praktische tips over het bevorderen van inclusie en sociale veiligheid. Het was een motiverende en praktische sessie en het heeft ons handvaten gegeven voor verdere verbetering van onze werkcultuur.
Een hele goede bijeenkomst geweest met bedrijfsleven en het verhaal van Joey was heel toepasselijk en hebben na af loop ook veel positieve reactie gehad op zijn levensverhaal gekoppeld aan de bijeenkomst. Bedankt!
Vanaf het eerste moment is het contact met deSpreker.nl prettig en soepel verlopen. We werden snel geïnformeerd over de beschikbaarheid van de spreker (Brenno de Winter) en konden de voorbereidende zaken gemakkelijk regelen via het online platform van deSpreker.nl. Dankzij het enthousiasme en meedenken van Brenno, resulterend in een boeiende, toegankelijke en op maat gemaakte presentatie door Brenno, hebben we een bijeenkomst gehad waarop we met veel tevredenheid kunnen terugkijken.
De jongleer workshop was super leuk; het is weer eens wat anders dan de 'gebruikelijke' trainingen. Op een ludieke manier samen werken en leren van elkaar. Hartstikke leuk, aanrader!
samenwerking met de spreker.nl verliep goed, geen opmerkingen.
Alles was prima in orde, de communicatie vooraf verliep soepel. Paul was ruim op tijd aanwezig op de dag zelf en heeft een goed optreden verzorgd.
Patrick kwam op het juiste moment in het "verhaal" van ons team. Na een gebeurtenis met impact was het tijd voor een beetje geluk. En dat is door zijn presentatie goed gelukt.
Maarten heeft ons op een inspirerende wijze meegenomen in zijn bevindingen rondom stages en Gen Z, waarbij hij zijn verhaal mooi heeft afgestemd op de toehoorders.
Hele fijne communicatie en handige samenwerkingspagina waar alle informatie terug te vinden is. Daarnaast veel complimenten van onze gasten over het optreden van Lieke Lamb gehad.
Het verhaal van Thijs sloot precies aan op de thema's die wij binnen Yulius hebben. Door het verhaal over de individu en het team te voeren, de weg naar de Olympische Spelen maakte dat dit verhaal voor alle aanwezigen erg inspirerend was maar ook herkenbaar. Wij hebben een inspirerende en leuke middag gehad!
Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij despreker.nl. Goed meegedacht en en wensen en aanbod kwamen in een goed advies mooi bij elkaar. Erg tevreden.
Wij hebben een goede ervaring gehad met spreker.nl, het boeken, de communicatie gaat er eenvoudig via de portal en is allemaal erg duidelijk.
De samenwerking met René was prettig. Hij was goed bereikbaar en dacht mee. Hij wist het publiek mee te nemen in zijn verhaal, te betrekken en te enthousiasmeren. De wisselingen aan onze kant brachten hem ook niet van zijn stuk en met last-minute aanpassingen kon hij goed omgaan.
Met onze keuze voor een spreker via DeSpreker.nl zijn we snel en goed geholpen. Duidelijke afspraken en heldere communicatie
Noorderstraat 1 Y
1823 CS Alkmaar
Welkom op de reviewpagina van deSpreker.nl, een eigentijds sprekersplatform waar sprekers zichzelf presenteren en bezoekers een spreker kunnen zoeken en boeken. deSpreker.nl voorziet u graag van toegewijd advies bij het kiezen van sprekers voor uw congres, masterclass of andere bijeenkomst.