Prachtig inspirerend verhaal

mooie en inspirerende lezing van Esther Crombag. bij de intake was ik al meteen nieuwsgierig naar haar hele verhaal. zij staat zo positief in het leven, dat weet ze op alle deelnemers over te brengen. met de nodige humor neemt ze ons meer in haar levensverhaal. naast een inspirerend verhaal ook een heel prettig persoon in de omgang. een absolute aanrader.

Fantastisch

Sydney Brouwer viel erg goed in de smaak als spreker op ons event. Alle communicatie rondom verliep ook vlekkeloos.

• Communicatie

Prima, heldere en inspirerende lezing

Mijn collega's waren erg enthousiast over zijn verhaal. Het sloot ook goed aan op waar we nu als school staan; de overgang van een meer familiecultuur naar professionele cultuur. Zijn voorbeelden waren helder en verhalend; boeiend om naar te luisteren.

• Communicatie

Wetenschap, humor en handvatten gaan hand in hand

Ik kan wel namens de hele groep zeggen (ca. 60 personen) dat we een bijzonder plezierige inspiratiemiddag hebben gehad met Patrick van Hees. Bewonderenswaardig hoe hij speelt met zijn wetenschappelijke vakkennis op het gebied van werkgeluk en dat betrekt op de groep die hij voor zich heeft. De tijd vloog voorbij, het was plezierig interactief, iedereen werd betrokken op een veilige manier en we kregen ondertussen heldere boodschappen en praktische handreikingen mee, met als belangrijkste: Geluk = D.O.M. Na afloop werkt zijn verhaal nog flink door, te horen aan de gesprekken in de bus en de volgende ochtend op kantoor.

• Communicatie

Inspirerend en een groot succes!

Bert gaf een bijzonder boeiende en meeslepende presentatie, waarbij hij zijn expertise met passie en humor deelde. Het is altijd een beetje beangstigend om van een cyber security-expert te horen hoe kwetsbaar we eigenlijk zijn, maar juist dat maakte zijn verhaal zo waardevol en prikkelend. Met een recordaantal deelnemers (60+) en veel enthousiaste reacties achteraf, kunnen we met recht spreken van een geslaagde sessie!

• Communicatie

Laat je vooral verrassen door Wouter !

prettig mens die op geestige manier zaken bespreekbar durft te maken zonder daarbij te oordelen

Uitstekende samenwerking en service

Ondanks dat ik zelf niet aanwezig was bij het evenement waar de spreker, Ad Bastiaanse, een sessie heeft gegeven aan ongeveer 50 collega's van Laservision Instruments en zusterondernemingen, ben ik wel zeer positief te spreken over de samenwerking met DeSpreker.nl en de service die is geboden. Vanuit collega's die aanwezig waren bij het evenement heb ik gehoord dat alles soepel verliep, ook gaven zij aan dat de boodschap van de spreeksessie duidelijk is aangekomen en bijgebleven. Ik kan dus eigenlijk alleen maar goede dingen vertellen in deze recensie. Bedankt voor de fijne samenwerking, het snelle meedenken en de vlotte communicatie!

• Communicatie

Goed verhaal, leuke spreker en goed geregeld

Leuke ervaring met Bas Nijhuis als spreker. Inhoudelijk een goed verhaal met raakvlakken van wat er speelt binnen onze organisatie. We hebben ook een enquête uitgezet bij onze collega's. Gemiddelde beoordeling: 9.1. Het mail- en belcontact van te voren ook als positief ervaren. Snelle reacties van Erwin.

• Communicatie

Genoten van de inspirerende sprekers!

Alledrie de sprekers waren enthousiast en goed voorbereid. De bruisende energie in de verschillende zalen was voelbaar. Veel complimenten voor Kevin, Roelle en Ayca, ze deden echt de goede dingen!

• Communicatie

Perfect aanbod en fijne samenwerking

De sprekers aangeboden door Spreker.nl sloten perfect aan bij ons congres.

• Uitvoering N.v.t.
  • Communicatie

Klantvriendelijk en snel in communicatie.

Ik had voor mijn evenement meerdere websites benaderd met sprekers. Despreker.nl nam niet alleen snel contact op, ze vroegen ook regelmatig in het proces na hoe het ging en ze maakten snelle communicatie tussen ons en de spreker mogelijk.

• Communicatie

Milo had zich goed verdiept in ons Hospitality DNA en dit heeft hij op een goede manier terug laten komen in zijn presentatie. Complimenten voor het feit dat hij onze groep met parkbeheerders en supervisors 90 minuten heeft weten te boeien. Dit smaakt naar meer.

Positief

Erg leuke en goede speech, is door ons personeel zeer goed ontvangen

• Communicatie

Boeiende en leerzame interactieve middag over generaties binnen de organisatie.

De spreker is voorafgaand aan het event persoonlijk kennis komen maken op ons bedrijf. Hij zou een onderdeel verzorgen binnen een opleidingstraject dat we voor onze jongste groep medewerkers (potentials) hebben opgezet samen met Hortiheroes. We hebben onze ideeën kunnen uitwisselen waarop de spreker zijn programma kon toespitsen. Het resultaat was een amusante en leerzame sessie over Generatiemanagement met 2 generaties in het bedrijf; oudere directie en jong potentieel. Nadien hebben we onder het genot van een hapje en een drankje nog informeel nagepraat met de spreker die zich ook prima leek te vermaken in de groep.

• Communicatie

De bassist is de stille manager op de achtergrond.

Op onze school hebben we de studiedag afgesloten met Peter van Kempen. In een heerlijk enthousiaste en betrokken sfeer neemt Peter je mee in de verschillende taken die samenkomen om een band te vormen. Luisteren wordt afgewisseld met leuke public participation. Iedereen zal zich in één van de rollen in een band herkennen! Aanrader!

Goed geregeld

Goede communicatie, betrokken medewerkers, verliezen je niet uit het oog.

geweldig

HIj was top, goed voorbereid, verhaal vol humor. Leuke filmpjes erbij

• Communicatie

Prachtig betoog en zeer aansprekend

Roek Lips kan als geen ander de zaal toespreken en zijn beschouwingen en inzichten delen op een menselijke manier. Zijn betoog geeft verstilling en stof tot nadenken. Je krijgt een ander perspectief wat organisaties helpt om ook op een ander niveau dan de inhoud en social talk het goede gesprek aan te gaan waardoor een waardevolle verbinding ontstaat. Het helpt ook om inzicht te geven dat transities bij het leven horen en we er allemaal mee te maken hebben. Dat maakt het minder spannend.

Uitstekende en stimulerende presentatie

We hebben geboeid geluisterd en het verhaal sloot aan bij én collega's die nog relatief onbekend waren met AI én collega's die er al op diverse manieren mee werken.

Verhelderend en prikkelend

Het bedrijf spreker.nl is eenvoudig te bereiken, reageren snel bij vragen en denken mee waar wenselijk. In een online omgeving kan de komst van een spreker voorbereid worden. Er wordt standaard een kennismakingsgesprek ingepland voorafgaand aan een inhuur. Wij hebben een presentatie van Laura Bas ingehuurd over generatie Z. Laura weet ik haar presentatie goed aan te sluiten bij de doelgroep luisteraars en laat zien dat ze haar kennis van generaties (voornamelik generatie Z) goed op orde heeft. Laura is in het voortraject benaderbaar, duidelijk in haar communicatie en meedenkend als het gaat om accentverschuivingen in de inhoud.

Snel geregeld!

Wij hadden redelijk last minute nog een spreker nodig voor een evenement, en dit werd snel en goed gefaciliteerd!

Erg prettig en profecioneel

We zijn ontzettend goed geholpen door deSperker.nl. Het contact verliep soepel en we zijn erg blij met de bijdrage welke Joey Litjens aan ons heeft geleverd. Zijn presentatie zat erg goed in elkaar, hij heeft het publiek aan zich te binden en voelt goed aan hoe met het publiek om te gaan. Ook Joey is erg profecioneel.

• Communicatie

Prima spreker met een aanstekelijk verhaal

• Communicatie

Wát een boeiend en inspirerend verhaal!

Esther van Fenema leverde een uitmuntende bijdrage aan ons congres. Haar deskundigheid, passie voor het vaak, manier van presenteren en haar vermogen om complexe onderwerpen begrijpelijk te maken, maakten deze sessie tot een van de hoogtepunten van de dag. Absoluut een aanrader voor toekomstige congressen!

Super presentatie!

Het was een erg waardevolle, inspirerende en boeiende presentatie van Eva! We waren erg blij dat ze tijdens ons evenement heeft gepresenteerd!

Noorderstraat 1 Y

1823 CS Alkmaar

Over deSpreker.nl

Welkom op de reviewpagina van deSpreker.nl, een eigentijds sprekersplatform waar sprekers zichzelf presenteren en bezoekers een spreker kunnen zoeken en boeken. deSpreker.nl voorziet u graag van toegewijd advies bij het kiezen van sprekers voor uw congres, masterclass of andere bijeenkomst.