Inspirerend en Jeroen heeft ons echt aan het denken gezet

We zijn een internationaal PR team en we zochten een (Engels sprekende) spreker die ons zou inspireren en ook aan het denken zou zetten. Dat is zeker gelukt! Jeroen zocht meerdere keren contact voorafgaand van de presentatie om zeker te zijn dat het aansloot bij onze wensen. De presentatie zat goed in elkaar (inclusief interactie) en hij maakte gebruik van goede voorbeelden en sloot top aan op onze vraag. Veel lovende woorden van iedereen en iets om verder mee aan de slag te gaan en verder in te duiken. Jeroen heel erg bedankt van ons allemaal!

vlotte communicatie

De samenwerking verliep heel prettig, telkens een vlot antwoord.

• Communicatie

Een indrukwekkende spreker met een meeslepend verhaal!

Met zijn meeslepende verhaal heeft Mick een hele bijzondere bijdrage geleverd aan het symposium dat wij in Groningen hebben georganiseerd met stichting Waar Trek Jij de Lijn? en andere studentenorganisaties. Veel dank!

Goede sessie!

De sessie is zeer goed ontvangen. Onze gasten waren erg enthousiast, dankjewel hiervoor!

• Communicatie

Inhoudelijk een goede en zeer pakkende presentatie.

Gedurende een strategische bijeenkomst van het hogere kader was het doel om allen de laatte tech ontwikkelingen intrinsiek te laten "embracen". De door Margot van Brakel gegeven presentatie voldeed aan alle verwachtingen dienaangaande. Een boeiend betoog waarbij de menselijke kant als start (belang van leren, acceptatie) diende en vervolgens de relatie werd gelegd met technologische ontwikkelingen (AI) en hoe deze te omhelzen zonder je eigenheid te verliezen. Voor onze organisatie was dit een zeer motiverende presentatie die eventuele barrieres heeft weggenomen bezien vanuit acceptatie.

Enorm inspirerend

Steven gaf aan het eind van onze thematische dag een zeer inspirerend verhaal.

• Communicatie N.v.t.

Hele warme, open en inhoudelijke spreker

Muriel stelt mensen direct op hun gemak. En dat is belangrijk wanneer het om een onderwerp met veel lading gaat, zoals diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. We hebben samen de bijeenkomst goed kunnen voorbereiden en Muriel wist al vrij snel de spanning uit de lucht te halen, waardoor er een open gesprek ontstond tussen de deelnemers.

• Communicatie

Fantastische dagvoorzitter die het publiek en de vorm feilloos aanvoelde!

Zeer goede en fijne ervaring met Mark als dagvoorzitter. Hij voelde feilloos aan waar wij behoefde aan hadden of schakelde als wij aangaven dat bijvoorbeeld het publiek iets anders in elkaar zat als hij dacht. Zowel in de communicatie en afstemming vooraf als op de dag zelf. Op de dag zelf door het gehele publiek als een hele goede en aanvoelende dagvoorzitter ervaren. Ook vanuit alle lagen van de organisatie die op die dag aanwezig waren complimenten ontvangen over Mark!

Inspirerend

De training was bijna gelijk aan de Lowan dag dit was jammer voor de helft van het team die daar geweest waren. Ik had gedacht dat het nog praktischer zou zijn. Jeanette is een prettige vrouw en zeker inspirerend. Jammer was dat er wat technische problemen waren. Gelukkig zijn deze uiteindelijk opgelost. Contact met spreker.nu was vlot en prettig.

Prettige samenwerking

Goed samenwerken met het bureau. Duidelijke communicatie en snelle reactie.

Alles naar wens.

Alles verliep zoals verwacht.

• Communicatie

Snelle en goede communicatie, inspirerende spreker

Ik liet Richard het volgende weten: We hebben ontzettend veel positieve reacties ontvangen op de dag gisteren en op jouw verhaal en inspiratie. Goeie spiegel, juiste toon en indrukwekkend verhaal.

Prettig, snel en correct

Fijn contact en snelle terugkoppeling. Website is helder en heel overzichtelijk, zodat je snel vindt wat je zoekt.

• Communicatie

Janne Vereijken is een topspreker en weet de kracht van innovatie & samenwerken goed te onderstrepen

Een zeer positieve ervaring.

• Communicatie

Een luchtige manier om communicatie binnen de afdeling onder de aandacht te brenen.

Makkelijk overleg met Jan, staat open voor feedback. Er is veel rechtstreeks met Jan afgestemd, ik zie dan niet de meerwaarde van De Spreker, met name doordat de kosten voor ons hoger worden hierdoor.

• Communicatie

Goede ervaring met deSpreker.nl en Chantal is een inspirerende spreker!

Chantal is een leuke en open spreker, die haar publiek direct aanspreekt en in beweging weet te krijgen. Ze weet haar persoonlijke verhaal goed af te stemmen op het thema van de bijeenkomst en is daarin ook niet bang om te confronteren en aan te spreken. Het werken met deSpreker.nl was gemakkelijk en toegankelijk. We hadden vlug een spreker gevonden die aansloot bij wat we zochten voor onze bijeenkomst.

• Communicatie

Een goed verhaal met een sterke boodschap!

Rolf is een prettige en duidelijke spreker. Hij vertelt zijn verhaal/boodschap op een manier dat zowel een leek als een specialist het begrijpt. Een verhaal met een duidelijke boodschap die we allen niet mogen en kunnen missen! Met Rolf hebben we gezamenlijk stil gestaan waar we nu mee bezig zijn in de wereld, de beslissingen die we nemen of de dingen die we al decennia lang op een automatische piloot uitvoeren. Verandering moet er gaan komen, richten op duurzame oplossingen en vooral onze wereld koesteren. Dank Rolf voor deze leerzame presentatie!

• Communicatie

Een persoonlijk verhaal dat indruk heeft gemaakt.

Hij nam de aanwezigen mee in de fysieke elementen van zijn uitdagingen, de vele ontmoetingen, maar ook de mentale pijnen. Een imponerend verhaal waarbij er ruimte was voor conversatie en vragen. De deelnemers van het event zijn geïnspireerd en hebben het als zeer waardevol ervaren.

• Communicatie

Het was een leerzame en leuke spreker!

Wij hebben Michael als een hele leerzame en enthousiaste spreker ervaren. Het contact verliep heel goed, wij hebben van tevoren goed besproken wat onze verwachtingen waren. Het was uiteindelijk een zeer geslaagde avond!

• Communicatie

Prima om het eerste contact te leggen

We hebben met Angelique prima samengewerkt! Onze vraag was geen alledaags dagvoorzitterschap, maar een (korte) presentatie (script) voor een speciaal bezoek. Angelique paste perfect bij de gewenste mix van serieus met ook een knipoog. De combinatie met kinderen op het podium, maakte dat we zochten naar iemand die daar goed mee kan om gaan. Via De Spreker is het eerste contcat gelegd, en hebben we daarna met Angellique rechtsreeks bovenstaande opzet afgestemd.

Energiek verhaal, leuke uitvoering

Florian was een super toevoeging voor onze dag. Hij wist erg goed de toon te zetten. Ook was het erg fijn dat hij in overleg het verhaal aanpaste op ons publiek. 100% een aanrader

• Communicatie

Ymkje kon tijdens een korte bijeenkomst goed tot de kern komen

De samenwerking met de spreker was prettig, er werd actief meegedacht over mogelijke sprekers voor ons thema. Het contact met Ymkje was zeer prettig, zij dacht goed mee in de voorbereiding en wist in haar anderhalf uur durende presentatie goed tot de kern te komen waar wij als organisatie mee verder kunnen.

Inspirerende sessie!

Reinier heeft ons geholpen bij het vormgeven van onze All Staff. Ook tijdens de voorbereiding dacht Reinier mee en deelde zijn ervaringen. Zijn presentatie was aansprekend, had een goed tempo en zette onze collega's aan het denken over de impact van klimaatverandering. In de dagen die volgden wordt door collega's veel gesproken over aspecten van de presentatie die hen aanspraken. Kortom, een succes! Ik zou het anderen zeker aanraden om Reinier in te huren voor een evenement.

Inspirerende spreker

We hebben een prima voorbespreking gehad met Chris. Hij was ruim op tijd en goed voorbereid. De interactieve presentatie viel zeer goed in de smaak en voldeed aan alle verwachtingen.

Fijne communicatie

Fijne communicatie

Noorderstraat 1 Y

1823 CS Alkmaar

Over deSpreker.nl

Welkom op de reviewpagina van deSpreker.nl, een eigentijds sprekersplatform waar sprekers zichzelf presenteren en bezoekers een spreker kunnen zoeken en boeken. deSpreker.nl voorziet u graag van toegewijd advies bij het kiezen van sprekers voor uw congres, masterclass of andere bijeenkomst.