Steven was weer inspirerend!

Steven deed het weer prima! Inspirerend en praktische handvaten. Een fijne spreker om naar te luisteren

Super!

Aart heeft echt een super leuke presentatie gegeven. De lezing / mini workshop had alle elementen die we naar voren wilden laten komen. De groep was enthousiast en heeft gelachen. De samenwerking met de spreker was ook erg goed. Werd heel snel gereageerd op mails / aanvragen en ook inkoopproces ging heel soepel. Dank!

Prettige, heldere samenwerking

Rudy heeft de mensen aan het denken gezet, visueel sterke presentatie. Inspirerend verteller. Ook goed afgestemd op de info over doel studiedag vanuit voorbereidingsgesprek.

Inspirerend, duidend en duidelijk

Erg inspirerende key-note van Christian Kromme over de impact van AI en de implicaties voor ons en ons onderwijs. Ook een fijne afstemming in de voorbereiding met zowel deSpreker.nl als Christian zelf.

• Communicatie

Inspirerende en leerzame avond!

Zowel het contact met deSpreker als het contact met Thijs verliep soepel. Na een hele leuke voorbespreking met Thijs, wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Thijs had zijn lezing op onze organisatie afgestemd wat voor een persoonlijke twist zorgde. Daarbij zijn zijn verhalen en ervaringen zéér waardevol voor wie dan ook! Wat ons betreft een hele geslaagde avond.

• Communicatie

Correct bedrijf en doet wat het beloofd

Als positief ervaren om zaken te doen, flexibel en meedenkend.

• Communicatie

Prima verhaal en op een prima manier gebracht

Het was leerzaam, goed afgestemd op het niveau van de doelgroep. We kunnen het gebruiken voor ons dagelijkse werk (Onderwijsondersteuning Zieke leerlingen) en voor onszelf als reguliere werknemers in loondienst.

buitengewoon inspirerende spreker!

Wij hebben genoten van de interactieve lezing van Mark. Bevlogen en enthousiast betrok hij de zaal bij zijn verhaal en deelde hij zijn kennis over het ouder wordende brein. Kennis vanuit de wetenschap weet hij op een zeer toegankelijke wijze en gericht op de praktijk te brengen. Zeer afwisselend programma, een lezing wat voelt als een avondje uit en waarbij je met veel nieuwe kennis en inspiratie de zaal verlaat. De samenwerking met het bureau is goed, snel, persoonlijk en goede informatie zowel met het bureau als met Mark Mieras zelf.

Ben van der Burg

Goede spreker, betrekt ook de zaal erbij (interactief)

• Communicatie

Fijn om mee samen te werken

Prettige partner om mee samen te werken. Reageren snel en adequaat. En denken mee.

Inspirerend

De lezing van Remy Gieling is door de deelnemers aan digitalboost2023 als een waardevolle afsluiting van het congres beoordeeld.Remy Gieling heeft ons met zijn presentatie van begin tot eind in een sneltreinvaart weten te boeien over de wereld van AI.

• Communicatie

Heel fijne afstemming gehad m.b.t. dagvoorzitterschap

• Communicatie

Goed verhaal, zet aan tot nadenken: goede sfeer

Prettig contact, fijn voorgesprek. Qua inhoud van de spreker: Heel treffend! Soms op het randje, soms er overheen. Maar door de luchtigheid kan iedereen zich er wel in vinden. Het paste perfect bij het onderwerp van onze inspiratiemiddag over technologische ontwikkelingen en de toepasbaarheid in het onderwijs. PS Grapjes over God/Jezus vind ik hier in de regio wat lastig, aantal bezoekers komen wel uit religieuze omgeving, maar zelf hier geen feedback over gekregen. Rens was op tijd (we waren zelfs nog niet helemaal klaar voor 'ontvangst', maar volgens mij vond hij dat geen enkel probleem) moest helaas wel snel weg, anders had hij nog een korte rondleiding gekregen door ons gebouw.

• Communicatie

Goede heldere lezing met bruikbare tips.

Op donderdag 26 oktober hadden wij als NPB onze algemene ledenvergadering waar Leontine van Hooft ons heeft meegenomen in de Ubuntu filosofie. Leontine heeft ons meer verteld over wat de Ubuntu filosofie inhoudt en hoe de Afrikaanse besluitvormingsmethode kan leiden tot een groter draagvlak. Het was een hele heldere lezing die ons goede tips heeft opgeleverd hoe om te gaan met grote transitieprocessen. Patty Boermeester strategisch adviseur NPB

• Communicatie

Interactieve lezing met veel humor

Een betere opening van de start van ons bedrijfsevent hadden we niet kunnen bedenken. Vol humor en de interactie met het publiek zorgden ervoor dat iedereen aandachtig zat te luisteren. Het uur vloog voorbij!

• Communicatie

Een positieve ervaring, verrassende opening van ons event.

De ervaring was goed, snelle reacties en fijn contact. Allard nam ruim de tijd op de ochtend zelf, hij was op tijd aanwezig en de voorbereiding verliep ook prima. De reacties van de deelnemers op de lezing van Allard waren goed, het paste bij de doelgroep en het was erg verrassend. Ongeveer 90% van de doelgroep had niets met voetbal, maar was zeer betrokken door de bevlogen manier van presenteren en herkenbare situaties uit de praktijk.

• Communicatie

Fantastisch had de hele dag mogen duren

George weet waar hij over spreekt en kan het onderwerp erg luchtig en ludiek maar toch serieus brengen. De combinatie waarin je de theorie omzet in een praktijkoefening is geweldig zowel geweldig voor de groepsgeest als om er onmiddellijk wat van op te steken.

• Communicatie

Boeken via despreker.nl verliep ontzettend makkelijk

Dankzij de website van despreker.nl was het makkelijk een heel tal sprekers te vinden over onderwerpen die ons aanspraken. Het boeken van de uiteindelijke spreker verliep snel en moeiteloos.

• Communicatie

Farid neemt zijn publiek mee in zijn inspirerende toekomstverkenning

Farid geeft aanknopingspunten om vraagstukken van deze tijd in een nieuwe context te plaatsen en vanuit een ander dan het gebruikelijke perspectief te beschouwen. Dat geeft inzicht en inspiratie, en zet aan tot nieuwe oplossingsrichtingen.

Inspirerend en helder!

Het aanbod is enorm. We zijn ook zeer tevreden over de gekozen spreker en de wijze waarop de website voorziet in informatie over hem. Kevin liet de theaterzaal vol medewerkers met een nieuwe verfrissende blik kijken. Na afloop waren de toehoorders vol lof en inspiratie. De volgende dag hoorde ik een aantal keer op de werkvloer 'maar laten we gewoon beginnen', 'het begint met 1 steentje'.

• Communicatie

Kansen als frontrunner van de future of finance

Tony heeft op onze najaarsbijeenkomst nabij Breda met ca 60 financials ons een wervelende en interactieve keynote gegeven over de thema’s waar onze financials in de nabije toekomst een antwoord op moeten hebben om onze strategie en ambities daadwerkelijk waar te maken. Tony weet te boeien, uit te dagen, te confronteren en krijgt daardoor een goede waardering en dat doet hij op een energieke wijze gedurende ruim 1,5 uur. Hij weet als geen ander een spiegel voor te houden op de relevante uitdagingen voor onze toekomst, waarbij we onze kansen nu zeker gaan pakken.

• Communicatie

Het was een zeer interessante en pakkende lezing

Erg goed op weg geholpen door jullie bureau. Goede communicatie! Vlot en duidelijk. En de spreker heeft er een indrukwekkende middag van gemaakt. Veel goede reacties.

Verassende spreker

Blij met oplossingsgerichte samenwerking met deSpreker. Roderick Pijls was voor de lokale talkshow de kers op de taart.

• Communicatie

Humoristisch bijdrage van Milo met een treffende boodschap

De ervaring met Linda zijn goed. Na een wat hobbelige aanloop nara het event heeft Milo op 10 oktober een mooie bijdrage aan ons event geleverd. Milo heeft humor, kan ad rem goed inspelen op situaties, en wist de noodzakelijke luchtigheid met zijn inleiding te brengen. Daarnaast pakte hij zijn rol als dagvoorzitter prima op. Daarmee verdwenen de aanvankelijke twijfels op 10 oktober als sneeuw voor de zin.

Noorderstraat 1 Y

1823 CS Alkmaar

Over deSpreker.nl

Welkom op de reviewpagina van deSpreker.nl, een eigentijds sprekersplatform waar sprekers zichzelf presenteren en bezoekers een spreker kunnen zoeken en boeken. deSpreker.nl voorziet u graag van toegewijd advies bij het kiezen van sprekers voor uw congres, masterclass of andere bijeenkomst.