Prettig om naar te luisteren, prettig om mee te werken. Voorbeelden spraken tot de verbeelding, soms wel voor de hand liggend...
Het was snel en goed schakelen met De Spreker. Er werd goed doorgevraagd naar wat precies de bedoeling was. We zaten zeer kort voor een meeting en via De Spreker werd de door ons gewenste spreker binnen een paar uur vastgelegd en bevestigd.
We zijn erg te spreken over de samenwerking, flexibiliteit en het meedenken van zowel despreker als Erwin Steijlen. De bijdrage van Erwin is ook zeer goed ontvangen. Hij verdiept zich in de opdrachtgever en zijn enthousiasme straat over de groep uit. Hij heeft echt een mooi product opgeleverd! Zeker een aanrader voor organisaties die eens wat anders willen dan de standard (ex) topsporter met een motivatie verhaal.
o goede spreker, goed verhaal met een duidelijke structuur. o Prettige interactie met de groep o Vertelt helder, houdt het ook lichtvoetig.
Thijs Launspach gaf een super boeiende en inspirerende presentatie! Hij sprak helder, bracht zijn boodschap op een leuke manier en wist de aandacht goed vast te houden. De interactie met het publiek maakte het extra interessant en toegankelijk. Kortom, een waardevolle en fijne sessie met praktische inzichten. Zeker iemand om nog eens uit te nodigen! De samenwerking met Spreker.nl verliep soepel en professioneel. De communicatie was duidelijk, de boeking goed geregeld en alles werd netjes afgestemd. Vooral de prettige communicatie met Erwin van Koutrik werd gewaardeerd. Alles bij elkaar een fijne ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!
Wouter heeft een fantastische show. Inspirerend en op maat gemaakt voor maximaal resultaat! Wouter sloot de beide dagdelen af en zo ging het publiek (collega's) geïnspireerd naar huis dagen nadien heeft men het nog over de inhoud van zijn boodschap en het interactieve gedeelte van de show. Ook het contact vooraf, het gemak van het offerte traject en de meer dan volledige voorbereidings-call gaven constant een sterk gevoel van professionaliteit en een zeer geode samenwerking.
Was zoals verwacht erg geslaagd. Ik weet zeker dat we Reinier nog wel vaker zullen vragen als spreker. Ben benieuwd of hij ook voor VMBO leerlingen een passende presentatie kan aanbieden.
Heel mooi hoe je complexe materie 'eenvoudig' maakt. Je raakte iedereen in de zaal. Door de opbouw van je verhaal en de manier van presenteren, bleef de spanningsboog goed, ook na 50 minuten.
De samenwerking met deSpreker is prettig en professioneel verlopen. Het contact helder, snel en passend. Kevin Weijers bleek een fantastische keuze. Hij paste goed bij onze medewerkers. Zijn verhaal was gericht op de groep met voorbeelden uit zijn eigen ervaringen. Het bood voor onze medewerkers de nodige handvatten en herkenbare dilemma's. Iedereen was erg enthousiast en heel positief.
Wij hebben op een fijne manier samengewerkt met deSpreker.nl. Er werkt een kundig team, ze hebben een goed aanbod en de geboekte dagvoorzitter Suzan Vink was een topper! Ze is alles wat je van een dagvoorzitter verwacht: betrokken, kundig, creatief, enthousiast en verbindend.
De presentatie van Mick was interessant en leerzaam. Deze sessie was zowel informatief als prikkelend en uitnodigend om out of the box te denken. Mick gaf zijn persoonlijke zienswijze op ondermijning, waarbij hij de complexiteit van het werkveld duidelijk naar voren bracht. Hij schetste hoe ondermijning zich uit in verschillende vormen en hoe de impact ervan in de samenleving groot is. Wat waardevol was, was de nadruk die hij legde op de rol van onze organisatie en de essentiële bijdrage die we kunnen leveren in het aanpakken van deze problematiek. De presentatie bracht ons ertoe om na te denken over andere manieren om onze aanpak van ondermijning te verbeteren. Aan het einde van de presentatie was er ruimte voor interactie, wat een leuk en waardevol onderdeel van de sessie was. Het was een goeie manier om de sessie af te ronden en als organisatie hierin verder te verdiepen met elkaar. Wij nemen mooie inzichten mee die ons zullen helpen bij het verder ontwikkelen van onze aanpak.
Steven heeft een aansprekend, herkenbaar en interessant verhaal.
We hebben Ewald gevraagd om een lezing te voorzien aan ouders van onze school. Zij wilden meer weten over de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen 4-12 jaar oud. Dhr. Vervaet is goed in staat om zijn wetenschappelijke bevindingen te delen en brengt het op een fijne manier over. Hartelijk dank!
We waren maar met een klein groepje, maar dat maakte de sfeer juist persoonlijk en intiem, en kon er meer interactie ontstaan. Het verhaal was goed, herkenbaar en leuk gebracht.
Wij hadden een spreker nodig voor ons event. We zijn fijn en goed geholpen. Ook toen de eerste gekozen spreker opeens af liet weten. Erwin heeft fijn en snel geschakeld. Zeker aanbevelingswaardig!
de presentatie over communicatie met je puber verzorgd door Steven Pont was een voltreffer! Er was veel animo voor de ouderavond en we kregen veel positieve feedback terug.
Duidelijke en snelle communicatie. Het invulformat was prettig om tot duidelijke afspraken te komen.
Positieve ervaring. We hebben 4 contact momenten gehad vooraf, waarbij we samen toewerkte naar een goed programma. Het was fijn dat Hendrik veel van de zorg afwist en kon daarom goed meedenken over de opzet van het programma. Op de dag zelf heeft hij ook een positieve ervaring achtergelaten. Hij straalt rust en kennis uit en zet daarnaast ook humor in. Bovendien is hij goed in staat te moderaten wat wel duidelijk werd bij de panel.
Vanaf het eerste moment was er een zeer goede klik met Tim de Vries. Hij heeft onze leerlingen meegenomen in zijn levensverhaal en door zijn oprechtheid te weten inspireren. De leerlingen waren zeer geïnteresseerd en hebben er nog lang over nagepraat. Ook bij het docententeam heeft Tim met zijn lezing en betrokkenheid de verwachting helemaal waar gemaakt.
Steven Pont is een fantastisch goede spreker die alle mensen in de zaal weet te boeien met zijn lezing. Een duidelijk stuk theorie wordt gelardeerd met aansprekende voorbeelden waarin ieder zich en anderen herkent.
Caroline en Hans gaven bij ons samen 4 inspirerende sessies over grensoverschrijdend klantgedrag. Helaas nodig, maar daardoor goed om hier expliciet aandacht voor te hebben. Dat deden zij op een persoonlijke en inspirerende manier. Top!
Gwen van Poorten gaf een inspirerend verhaal over haar eigen leven die inhoudelijk sterk aansloot bij studenten. Ze wist haar verhaal op een boeiende manier te brengen en gebruikte mooie en praktische voorbeelden die direct toepasbaar waren voor de doelgroep. Haar enthousiasme en toegankelijkheid zorgden ervoor dat studenten echt betrokken raakten bij haar verhaal. Een minpunt was dat ze door een file te laat arriveerde, waardoor studenten langere tijd moesten wachten in de zaal. Dit was helaas overmacht. Al met al was het een waardevolle lezing die studenten inspireerde en praktische inzichten gaf! De samenwerking met deSpreker.nl en de persoonlijk assistent van Gwen verliep erg prettig. De communicatie was toegankelijk, snel en professioneel, wat het proces rondom de organisatie soepel liet verlopen
De organisatie is snel en goed verlopen. De voorbereiding met Ad Bastiaanse was fijn en ruim voldoende om een mooie sessie te hebben. Ad had goed geluisterd naar onze wensen. Prijs/kwaliteit verhouding was goed. We kijken met veel plezier terug op deze waardevolle sessie.
Wat een inspirerende en impactvolle sessie! Tijdens het webinar op Internationale Vrouwendag wist de Dounia Maakor ons niet alleen te boeien met inzichten over gelijke kansen en inclusie, maar ook écht aan te zetten tot actie. De manier waarop het onderwerp werd gebracht – toegankelijk, interactief en met een sterke boodschap – maakte dat iedereen zich betrokken voelde. Ik ben ontzettend tevreden en blij met de sessie en de impact die deze had op onze organisatie. Het was niet alleen een moment van bewustwording, maar ook een wake-up call om zelf het verschil te maken. Dounia wist dit op een manier te doen die zowel inspirerend als praktisch toepasbaar was. Daarnaast verliep de samenwerking met Despreker.nl ook uitstekend. Alles was goed geregeld, de communicatie was helder en het hele proces – van voorbereiding tot uitvoering – verliep soepel. Echt een aanrader! Dank voor deze waardevolle bijdrage. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw samen te werken!
Noorderstraat 1 Y
1823 CS Alkmaar
Welkom op de reviewpagina van deSpreker.nl, een eigentijds sprekersplatform waar sprekers zichzelf presenteren en bezoekers een spreker kunnen zoeken en boeken. deSpreker.nl voorziet u graag van toegewijd advies bij het kiezen van sprekers voor uw congres, masterclass of andere bijeenkomst.