Steven kan met al zijn kennis en ervaringen moeiteloos een zaal bijna anderhalf uur geboeid laten luisteren. Door de voorbespreking was de lezing voldoende toegespitst op onze organisatie. Het contact vooraf met Steven was erg prettig en ook op de dag zelf verliep dat prima. De organisatie vanuit deSpreker.nl was duidelijk en prettig.
We hadden een inspirazionele spreker nodig die binnen ons gelimiteerde budget paste en die onze doelgroep paste. Ik kreeg meteen een naam die ook beschikbaar was, alles is goed verlopen.
Lieke heeft een heldere en duidelijke presentatie gegeven vol enthousiasme en humor!
In twee uur tijd heeft het team kunnen ervaren welke verschillende profielen er zijn in het team, voor de kartrekkers was het goed om te zien dat er bijvoorbeeld veel aanpakkers in het team zijn terwijl ze zelf veel analytischer aangelegd zijn. (Dit geldt ook voor Maral Nouri)
We hebben Joeri van den Bergh als spreker op een Landelijke bijeenkomst van een uitvoeringsorganisatie uitgenodigd met het thema: "Toekomst". We hebben Joeri ervaren als een toegankelijke spreker met veel kennis en expertise over generatie Z en diens kwaliteiten en uitdagingen. Hij deelde ook kennis over de kwaliteiten van de andere generaties. Dat was een waardevolle toevoeging omdat in de onderlinge samenwerking tussen de generaties in onze organisatie grote uitdagingen liggen. Hij gaf voorbeelden van best practices. Voor de toepassing daarvan was het mooi geweest als die nog iets concreter vertaald waren naar de context van onze organisatie.
Steven was prima in staat om de bezoekers (55) mee te nemen in zijn verhaal. Waardering van het publiek was groot.
Een soepele afstemming in het voortraject zorgde ervoor dat ik met vertrouwen richting het evenement kon gaan. Het werken met deSpreker.nl was een fijne ervaring.
We hebben een leuk en inspirerend verhaal gehad. Het bedrag wat we betaalde ging naar de hersenstichting, hier konden wij ons ook goed in vinden. Het contact met de spreker.nl was helder, we werden goed geadviseerd naar de wensen die we hadden.
Vooraf wel wat wisselingen van contactpersoon bij de Spreker.nl. Uiteindelijk verliep alles prima en kregen we ook rechtstreeks contact met Jim Stolze. De spreker is heel goed bevallen.
Victor heeft op een boeiende manier vertelt hoe (maatschappelijke) onrust ontstaat en welke invloed stress heeft op je lichaam. Door de wetenschappelijke benadering gaf dit nieuwe inzichten aan de aanwezigen. Ook kregen de deelnemers concrete handvatten hoe ze hier mee om kunnen gaan. Dat laatste onderdeel had nog wel uitgebreider gemogen en meer toegespitst op de werkomgeving van het publiek. Wellicht is dat iets voor een volgende bijeenkomst!
Rocky is een heel fijn mens om mee samen te werken. Ze had haar keynote helemaal aangepast op onze wensen. Dat sloot zeer goed aan. Ondanks dat er behoorlijk wat "no show" was (studenten die zich wel hadden aangemeld maar niet kwamen opdagen) en de studenten best lastig "aan de gang te krijgen waren" wist Rocky alles heel goed te vertalen. Rocky is heel toegankelijk, zeer gepassioneerd en kan haar verhaal heel goed vertellen. Helemaal top! Daarnaast was de communicatie met Erwin ook helemaal prima. Heel duidelijk en snel in reactie.
Fijn om hulp te krijgen om binnen ons budget een aantal sprekers te vinden. Ik denk dat sprekers via jullie veelal toch moeilijk liggen qua budget. Verder prima service. Jimmy deed het heel goed. Helaas niet een hele grote groep en financieel daarmee niet zo goed voor ons. Maar absoluut goede inhoud en aanpak! Dank!
Wouter wist het publiek moeiteloos te bereiken met zijn interactieve stijl, scherpe humor en inhoud die perfect aansloot bij onze organisatie. Zijn verhaal was niet alleen boeiend, maar ook energiek en op maat gemaakt. Velen verlieten de zaal zichtbaar geïnspireerd en vol nieuwe energie. Een spreker die écht impact maakt en zeker een aanrader. Ook het contact met Rico van de spreker rondom de voorbereiding en afstemming verliep erg prettig!
De deelnemers aan de conferentie gaven hoge cijfers aan de hoofdlezing van Steven Pont. Af en toe zat er een iets lager cijfer tussen voor zijn workshops (geen onvoldoende). Een paar opmerkingen van deelnemers: - Waardevolle lezing! De belang van teamhygiëne voor een positief pedagogisch klimaat. - De centrale gedachte van de lezing meenemen in onze dagelijkse praktijk: wat doet de omgeving met het gedrag van leerlingen? Zijn wij als team voldoende een eenheid? - Bewuster van de verschillende factoren die impact hebben op gedrag.
Bemiddeling liep soepel. De inzet van Angelique Kruger bij de communicatiecampagne was prettig. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Angelique is pro actief, meedenkend en flexibel.
Zie boven
Wij hebben een goede respons ontvangen van de toehoorders. Ze stond er vanaf de eerste seconde. Iedereen is ook wel wat anders bijgebleven, dus men heeft eruit gehaald wat ze zelf nodig hadden. Zo hoorden we terug dat het gaat om welke ambitie iemand heeft, dat werkgevers buiten hokjes moeten denken en bv denken in leerbaarheid. Even was ik bezorgd dat ze teveel afboog naar de 50+ doelgroep, maar ze pakte de verhaallijn van instroom, doorstroom en uitstroom weer op.
Erik wist wie hij als doelgroep voor zich had. Zij activistische houding gaf een boost aan het vervolg van de middag. Mooi onderbouwd met steekhoudende argumenten. We hadden als doel om 10 kartrekkers op te roepen zich na afloop te melden om hier een follow-up aan te geven en we zijn al bij 7 personen. Dat is mede te danken aan de aftrap van Erik. De contacten via de Spreker.nl (Erwin) zijn heel fijn gegaan. Altijd snelle en heldere reactie. Hartelijk dank!
Hoi, De safety day was een succes en we zijn erg blij met de presentatie van de Spreker! Er waren vrijwel geen verbeterpunten. Wel werd aangegeven dat meer interactie wenselijk is voor een volgende keer. Tevens zou ik voorstellen om eerder te plannen, aangezien ik nu pas een week voor de safety day de gegevens moest doornemen.
De samenwerking voor de lezing verliep erg soepel en laagdrempelig. Vragen werden vrijwel meteen beantwoord!
Roelle leverde de best scorende presentatie in de top 3 die de deelnemers moesten aangeven. Veel interactie; veel genoemde herkenbare situaties met veel humor en verve gebracht. Prettig voorgesprek.!
Reinier van den Berg heeft bij ons een inspirerende presentatie gehouden. Ook al was de boodschap natuurlijk niet positief (gevolgen klimaatverandering), was het absoluut boeiend en heeft Reinier veel dingen duidelijk kunnen maken. Kortom, het was absoluut ook leerzaam. Daarnaast is Reinier een zeer prettige persoonlijkheid. De lezing is erg goed bevallen bij het publiek, we hebben veel positieve reacties ontvangen.
Vooraf contact gehad met stand-up comedian Tom Sligting en wat gegevens over de organisatie verstrekt. Voor het optreden nog een half uurtje besproken en wat hier uit bleek was dat Tom zich heel goed had ingelezen en voorbereid. Daarna het optreden als stand-up comedian, we hebben er van genoten en lekker gelachen. De sfeer was prima en de interactie met de zaal was ook goed voelbaar. Kortom een prima bijeenkomst.
De lezing was interessant en toepasselijk op het gebied van het IB werk. Afwisselend en boeiend. Daarnaast was de voorbereiding al prettig en persoonlijk. We hopen in de toekomst meer van Marald te kunnen leren.
Kim heeft een goed gestructureerd verhaal, het is persoonlijk maar ook goed te linken aan business. Daarnaast brengt ze het op een prettige en energieke manier.
Noorderstraat 1 Y
1823 CS Alkmaar
Welkom op de reviewpagina van deSpreker.nl, een eigentijds sprekersplatform waar sprekers zichzelf presenteren en bezoekers een spreker kunnen zoeken en boeken. deSpreker.nl voorziet u graag van toegewijd advies bij het kiezen van sprekers voor uw congres, masterclass of andere bijeenkomst.