In algemeen goed advies en prima afhandeling van het boekingstrakject.
Zoals u uit bovenstaand kunt lezen, het was wederom een prima weekeinde, uitstekend hotel en goede golfbanen. Onder de goede leiding van Jolanda is het weer een zeer prettige tijdsbesteding geweest.
We hebben op 2 golfbanen gespeeld en bij beiden was niets bekend van onze komst. Zowel de starttijden als de buggies waren niet gereserveerd. Als je zelf het hotel en golfarrangement bespreekt krijg je meer waar voor je geld. Je betaalt het zelfde bedrag en krijgt dan 2 x 4-gangen menu (i.p.v. 3-gangen) en je krijgt 2 voor 2 personen een lunchpakket. De lunchpakketten moesten we nu betalen.
Na wat onduidelijkheden over de type kamer was alles snel en prima geregeld. Jammer dat Morgado unlimited golf alleen werkt als de baan beschikbaar is.
Voor het 3e jaar op rij prima verzorgde reis en naar tevredenheid van alle 8 de deelnemers.
Super service vanuit Golftime door Welmoed Muis!
Dank golftime.Schitterende golf en hotel
Keurige kamers, heerlijk eten, fijn zwembad en prachtige golfbaan
Geweldige dagen Mede door het zeer goede weer
Prima flexibiliteit en communicatie en medenken van Goltime mn Welmoed Muis: top
RESORT IS WAT GEDATEERD. GEDATEERDE KAMERS MET ZICHT OP MUUR EN PARKEERTERREIN IPV OP ZEE OF TUIN ZOALS BESPROKEN. GEEN GEZELLIGE BAR. LEUKE BAR OP 5 00 MTR VAN HOTEL MET TERRAS.ONTBIJT WEL GOED. MOOI GROOT ZWEMBAD. BUGGIES PESTANA BANEN 45,-!!!! GRAMACHO EN VILLA SOL GESPEELD. BEIDE MOOIE BANEN OP CA 30MIN VAN HOTEL.
Erg moeilijke baan, onoverzichtelijk.
Zeer goed geholpen met name toen het even fout dreigde te gaan ivm annuleren. Hiermee meer dan goed geholpen!!!
Super weekend gehad in Belgie en op prachtige golfbanen. Belgie is zeker een aanrader.
Ontbijt uitstekend. Restaurant voor diner geen aanbeveling. Personeel heel vriendelijk. Heen-en weerreis vlot verlopen. Autoverhuur even zoeken:Bleken bij Hertz te moeten zijn. Kregen een FIAT 500 (grote versie) met de nieuwste snufjes. Wel even wennen, waar zit de handrem?: Een klein klepje. Wel nederlands gesproken TomTom.Perfect.
Tijdens onze golfweek was Fuertaventura golfcourse in onderhoud en hetzelfde geval op naast gelegen Salinas Golf. Dit is niet kenbaar aangepast op de website. Golftime heeft wel geholpen met oplossingen, maar voor ons als fanatieke golfers hebben we met te slechte baancondities gespeeld.
Mooi accommodatie. Nette kamers. Goed ontbijt. Prachtige golfbaan. Aardige mensen.
Fantastisch hotel op de baan met zeer vriendelijk personeel en goede service. De klant staat hier hoog in het vaandel. De golfbaan is ook prachtig ( 27 holes) met uitdagende holes en veel glooiingen. Een elektrische kar huren is wel aan te raden!
heerlijke dagen gehad; super hotel; zeer mooie golfaccommodatie . Aanrader !!!
Prachtige banen en heerlijk resort met bovenstaande opmerking als aandachtspunt!
Geslaagde golfreis.
avis blijft een probleem zoals meer auto verhuurders. tweede chauffeur zat in arrangement maar werd ontkent aan de balie, moest voor betaald worden. Hetzelfde gold voor het tolweg systeem.
Prima bestemming! Golfbanen gut arenshorst matig, Artland golfclub prachtig! Gut Arenshorst zonder problemen starttijd te verplaatsen naar een dag later i.v.m. regen. We hadden een 2 night break Culinair gereserveerd! Het eten was prima maar voor bijna elk gerecht moest behoorlijk bijbetaald worden. Wel keuze van de kaart.
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.