Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prijs kwaliteit en service op 1 lijn. Prima bedrijf om zaken mee te doen!
31 May 2016
Fam
Haaksbergen
Maarten en zijn mannen weten waar ze over praten wij hebben ze op de 50 plus beurs leren kennen 2014 en daar een MN-140 gekocht .
23 November 2015
Bernard
Lienden
geen klachten
13 November 2015
mike
geerdijk
Een keurig net bedrijf waar klant en kwaliteit voorop staat. Zeer vakkundige uitleg gekregen, waardoor je inzicht krijgt in de werkelijke verschillen die op internet niet zichtbaar zijn. Ook op de nazorg was gewoonweg niets op aan te merken, top. We genieten nog elke dag van de sauna en onze geweldige spa.
2 October 2015
N.
Enschede
24 September 2015
Susan
Groenlo
Al 7 jaar een infrarood sauna zonder problemen.
24 September 2015
peter
haaksbergen
Wij hebben het model San Francisco bij sauna 4you gekocht. Mooi product qua vormgeving, makkelijk in gebruik. Echt een aanwinst voor ons gezin. Geluid van de pompen valt 100% mee. Ook de cover met beugel werkt perfect je hoeft totaal geen kracht te zettten met het openen en sluiten van de jaccuzi. De doorslag dat we voor dit model hebben gekozen is dat er 2 echte ligplaatsen in zitten. Dit is echt een aanrader.
22 September 2015
Geert
Waspik
Het stekkertje wordt na gestuurd Gr jan
21 September 2015
Jan
Heesch
Aflevering, installatie, advies en nazorg ook zelfs maanden later perfect. We zijn zeer tevreden gebruikers van een Sauna4you zwem spa. Een infrarood sauna cabine, ook gekocht bij Sauna4you, die we al wel 6 jaar in gebruik hebben werkt nog altijd perfect en hieraan beleven we tot op de dag van heden nog steeds veel plezier. Top producten van een correcte leverancier.
Fam.
Haaksbergen
wij hebben een beurs model gekocht dat direct geleverd werd. wij zijn tevreden en hebben al vrienden doorverwezen die ook al gekocht hebben.
piet
hagestein
Mooie showroom en producten. Perfecte kwaliteit en afspraken worden keurig nagekomen.
Brenda
Ruud
Munstergeleen
goede service en zeer tevreden.
12 September 2015
henk