Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij ervaren Huurbieding.nl als een betrouwbare partner voor het aanbod in de lopende portefeuille.
4 August 2026
Reinout Zwiers
Schaub&Partners
Binnen 2 weken had ik meer dan 10 leads binnen en heb ik de ruimtes verhuurd. Top!
15 May 2026
Merien Fortuijn
Fortuijn Verhuur
Via Huurbieding hebben we binnen korte tijd drie sterke leads ontvangen – alle drie zijn huurder geworden. Via Funda nog geen bruikbare leads gehad. Daarnaast is de begeleiding top: Kees Jan is betrokken en zorgt dat alles goed wordt opgevolgd. Echt een aanrader!
5 May 2026
Cees
Cero Invest
Huurbieding.nl zorgt voor beweging in de verhuur markt .
3 April 2026
Taco
Barendrecht
PROGAM bv
Fijne organisatie, flexibel. Uit de praktijk weet ik dat hun doel is om succesvol samen te werken met bedrijven. Hierdoor zijn ze een plezierige samenwerkingspartner. Zeker aanrader!
26 May 2025
Nanco
VAK Vastgoed
Diverse leads gekregen via Huurbieding en wederom een goede huurder kunnen plaatsen.
2 May 2025
Bas
Roosendaal
Metterwoon Vastgoed
Het is een dienst die in deze tijd heel goed van pas komt.
Beveelt niet aan
19 April 2025
Mustafa
Anker Makelaardij
Binnen 2 weken mijn eerste object verhuurd. Hele goede service, reageren erg snel op vragen etc. Ook de advertentie stond zeer snel online.
3 March 2025
Anke van Griensven-Muller
Baarle-Nassau
Huurbiedingen heeft snel en attent gehandeld. Goede leads met resultaat dat het pand een nieuwe huurder heeft.
30 January 2025
Mike
Strijen
Via Google SEO kwam ik op jullie website terecht. Wij hebben toen 6 panden geplaatst, en 2 weten te verhuren. De andere 3 staan nog online, hopelijk snel succes!
12 September 2024
Tarik
Lelystad
Almere Vastgoed
Wij hadden ons vrijgekomen bedrijfspand online gezet, en binnen een week kregen wij reacties van potentiële huurders. Ook ideaal dat het meteen op verschillende kanalen wordt geadverteerd. Top!
11 September 2023
Michael
Vlaardingen
MRK Vastgoed
Denken mee en leveren maatwerk!
5 September 2023
Company Real Estate
Overzichtelijke site voor huurders die kantoor- bedrijfsruimte zoeken!
1 September 2023
Marthijn Weijermars
Deventer
Curo Vastgoed B.V.
Werken al jaren samen met Huurbieding en naar grote tevredenheid. Heeft aantoonbaar resultaat opgeleverd, ze zijn heel servicegericht en reageren supersnel.
DHS
Pand te huur gezet bij huurbieding. Hier komen statisch gezien meer leads op binnen dan via de traditionele kanalen.
A. Roobol
Huurders gevonden
Sven
Mileway
Fijne manier om COG online aan te bieden.
Wouter
Rotterdam
Huurbieding ondersteunt bij het genereren van leads van onze panden. De persoonlijke benadering en professionele samenwerking wordt zeer gewaardeerd.
Amsterdam
Vanaf het begin een fijne ervaring. Eenvoudig, duidelijk en een echte meerwaarde binnen no-time kwamen er aanvragen binnen van mensen die mijn pand online voorbij hadden zien komen. Een echte aanrader!
Bas
Rotterdam
Wij hebben in totaal 15 locaties aangemeld op Huurbieding.nl. Al snel kregen wij via het kanaal extra leads en betere vindbaarheid. Fijn dat het team alles uit handen neemt.
26 July 2023
Bennet
LiVe Vastgoed B.V.
Wij hebben diverse bedrijfsunits te huur gezet via huurbieding.nl. Inmiddels zijn deze allemaal verhuurd. Zij zijn goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen en de communicatie verloopt erg snel en prettig. Een aanrader dus!
26 July 2023
Marijke
Enschede
Via deze website veel aanvragen binnen gekregen en alles is nu verhuurd.
25 July 2023
Harry
Eindhoven
Goed en overzichtelijk en snelle feedback bij vragen
24 May 2023
Annemarie
Etten-Leur
Leuk gesprek met Kees Jan gehad en de aanmelding was snel verwerkt en online. Hebben ook al een nieuwe huurder via Huurbieding.nl blij kunnen maken met een kantoorruimte. Meerdere locaties aangemeld en hopen dat hier nog veel leads uit zullen komen.
24 November 2022
Krein