Laden reviews...
1.569 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback laat een overwegend positieve ervaring zien met een eenvoudig boekingsproces en duidelijke prijzen. Veel klanten prijzen het ruime aanbod en de betrouwbare bevestigingen. Een aantal meldingen gaat over app-problemen en af en toe extra kosten, maar de algehele tevredenheid blijft hoog.
Alles is snel op te zoeken. Ook makkelijk dat de bekeken hotels weer terug zijn te zien. Binnen 3 dagen kun je nog annuleren of wijzigen. Alleen jammer dat na een aantal dagen er een mail kwam dat onze terugreis van landen op Schiphol eerst 21.00 uur was en is veranderd in de volgende dag 1.25 uur.
A.
Wervershoof
Na de keuze gemaaktcte hebben ging het boeken vanzelf.
Jos
Houten
Duidelijke website, makkelijk te boeken. Wel jammer dat de eenpersoonskamertoeslag zo hoog is altijd.
Desirée
Reusel
Voor iemand die nog niet vaak gevlogen heeft was alles.duidelijk
Marjolijn Worm
Boxtel
Het boeken ging zo simpel en makkelijk en het aanbod was groot, maar ik hoefde niet lang te zoeken omdat de website zo duidelijk navigeert. Ik had ook geluk dat ik een mooie aanbieding te pakken had waardoor ik meteen geboekt heb. Het fijne is dat de aanbetaling ook niet direct hoefde. Dat kwam op dat moment heel goed uit. Als dat geen optie was geweest, dan had ik ook niet geboekt en daarmee misschien later geboekt, maar dan de aanbieding gemist zou hebben.
C.
Amsterdam
vakantie ergens anders gezien en bij tui was het zo geboekt.
Toine
breda
Om een vakantie uit te zoeken en te boeken gaat heel eenvoudig. Zeker als je de filters gebruikt, wat voor je zelf van toepassing.
Rini van Gessel
Goes
Ben een trouwe klant van TUI en ook dit jaar werd dus de vakantie via TUI geboekt. Maar met het zelf moeten boeken van de transfer en de bagage en stoelreserveringen via de vliegmaatschappij ben ik tot de conclusie gekomen dat er en teveel handelingen naar mijn zin zijn (voor de transfer heb ik uiteindelijk moeten bellen naar TUI) en de bijkomende kosten te veel oplopen.
Beveelt niet aan
Marja
Rhoon
Ik heb een prettige ervaring met Tui, snel gemakkelijk en duidelijk.
Wim Bosman
Rijen
Op een overzichtelijke manier zoeken naar je behoefte waar je op je vakantie op zoek naar bent
Peter
Doesburg
Helaas moesten wij op zoek naar een vervangende vakantie en TUI had de passende. De juiste zoekterm ingevuld en toen was de keuze snel gemaakt. Als deze groepsreis net zo gaat als onze Vietnam reis via TUI, ook afhankelijk van de reisleider, dan is succes verzekerd!
Willem
Groningen
Het boeken ging redelijk eenvoudig. Het zoeken naar de voor ons beste data zou wat eenvoudiger kunnen naar onze mening
Ron Laan
Grootebroek
Een keuze maken is nooit gemakkelijk. Maar de onduidelijkheid komt pas op het einde. Pas als je bevestigd kan je nagaan wat de extra kosten zijn voor je bagage en ook het reserveren van de zetels (niet verplicht maar altijd leuk om zeker te zijn als koppel naast elkaar te zitten). Deze extra kwam uiteindelijk op een 240€ uit. Toch wel een aanzienlijk bedrag voor bagage (reis van 12 dagen lijkt dit onontbeerlijk en zitplaatjes). Zelf zit ik ook in de sales en kan mij niet voorstellen dat mijn klanten happy zouden zijn, mocht ik na de bestelling nadien nog 240€ aanrekenen voor extra's die bij de verkoop behoren. ps. ivm de verplichte rubriek "aanbevelen", heb ik "Ja" geantwoord, maar zal zeker de persoon verwittigen dat er na het boeken nog extra kosten komen.
CLAUDE VAN DAMME
2840 Rumst
In een grote hoeveelheid vakantie zoeken met goede en voldoende filteropties, ook met een kaart waar de hotels of kamers zijn. Dit alles bij elkaar, en de reviews, maken dat het boeken zonder zorgen is. Alles bij elkaar begint de vakantie al thuis.
Henk
Amstelveen
De gepubliceerde informatie was voor mij zo duidelijk dat het niet moeilijk was om een keuze te maken.
Wim
Zoetermeer
Aardig wat keren bij TUI geboekt en elke keer naar tevredenheid.
Richard
Nijverdal
Reeds eerder geboekt bij Tui en alles was prima geregeld daarom weer gekozen voor Tui.
Jan
Nunspeet
Om een vlucht te vinden met een deluxe stoel moet je alle vluchten invoeren om te zien of er plaats is. Dat is erg omslachtig. Verder mis ik de mogelijkheid om paspoort nummers in te voeren?
Gerdine
Terborg
We hadden een reis gevonden en alles ingevuld tot het moment van bevestiging. Toen gaf hij aan dat deze reis niet mogelijk was. 3 keer opnieuw geprobeerd maar als we wilde bevestigen werden we weer naar de begin pagina gestuurd. Uiteindelijk voor de zelfde periode in dezelfde plaats voor een andere accommodatie gekozen. Wij vinden het fijn om een Time To Smile accommodatie te boeken. Nu loop ik er tegen aan dat ik niet meer met de app kan inloggen wat best lastig is. Eerder nooit geen problemen gehad.
Jacqueline
Tilburg
Bij mijn boeking naar het Lifthotel in Kirchberg, waar ik al vele malen ben geweest, gaf ik voorkeur op betreffende de kamer. Deze zag ik niet terug op de bevestiging. Ik weet dat een voorkeur een optie is en dan niet zeker weet of of dit beloond wordt. Heb er over gebeld met TUI en toen werd bevestigd dat dit eer bij stond, maar nog steeds niet zichtbaar voor mij. Jammer.
Peter
Hoogvliet Rt.
We vliegen meermaals per jaar met Tui en zijn tevreden over de service ,bediening enz... Enkel de laatste keer toen we terug kwamen van Gran Canaria zaten mijn vrouw en ik ver van elkaar. Ik had geen bericht gekregen om plaatsen te boeken. Voor de rest geen klachten
Alfred
Oostende
Makkelijk kiezen en daarna telefonisch een verandering aangevraagd. Zonder problemen. Zou nog makkelijker zijn als je kan omboeken via de site
Stella
Rijswijk
Vind het boeken niet echt makkelijk, niet intuïtief. De reizen en accomodaties zijn perfect.
Wim Schuur
Vlijmen
Overzichtelijk en duidelijk
Fetske Schudde
Urk
After booking assistance is so Poor!!! I am not ablo to enter to "My TUI" I am not able to fi d my Booking! I asked for help, and No Help.. HELP ME TO FIND MY BOOKING!!!
Beveelt niet aan
Maria