aardige mensen, keurig geholpen

Goed en snel geholpen, snel geleverd, alleen vergeten oude hordeur mee te geven, waarvoor we wel betaald hebben, eigen foutje.

• Assortiment N.v.t.
  • Ervaring met: Buitenzonwering

Geweldige klantvriendelijkheid

Je voelt je welkom in de winkel en men denk met je mee en geeft advies. Ook het plaatsen van de gordijnen is prima gedaan door vriendelijke en vakbekwame medewerkers! Ik ben er gewoon heel blij mee.

goed product;perfect gemaakt

de hor-deur was precies wat we wilden. en de realisatie was goed door een vriendelijke collega!

• Ervaring met: Specials

Top ervaring

Fijn, behulpzaam, meedenkend en keurig werk

• Vestiging: Hoogeveen, Aanhuis.nl

Geweldig!

Mijn woning is helemaal ingericht en geïnstalleerd door spullen van ByJanssen in Hoorn. In één woord: GEWELDIG.

• Vestiging: Hoorn, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Van begin tot eind prima geregeld Denken mee met de klant.

• Vestiging: Wormerveer, Aanhuis.nl

Meedenkend.

De behanger heeft prachtig werk geleverd, complimenten!

• Ervaring met: Verf en behang

Prima advies en follow-up

Ik heb goed advies gekregen. Korte levertijd, adequate communicatie omtrent levering en installatie. Prima levering en installatie door vriendelijke medewerker.

Heel blij met interieuravies

Prima geholpen door Conny met een geweldig advies. Heel erg bedankt wij zijn heel blij met de werkwijze door de vakmannen en complimenten hoe ons huis is opgeleverd.

• Ervaring met: Vloeren

Heel goed geholpen en goede adviezen gekregen!

Relaxte sfeer en voldoende keus.

• Vestiging: Hoorn, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

marmoleumvloer vakkundig ingemeten en gelegd

Bij Aanhuis terecht gekomen omdat ze een officiele Forbo dealer zijn. Vanaf de eerste kennismaking prettig contact en vakkundig advies. Nog een extra check voordat de vloer gelegd zou gaan worden, om eventuele problemen voor te zijn. Vervolgens top werk van de vloerenlegger. We zijn uitermate tevreden.

• Vestiging: Den Bosch, Aanhuis.nl

Professoneel en kwaliteit

Wij hadden een afspraak Met Marwa van Aan Huis Gouda voor de Luxaflex Actiedagen. Bij het binnenkomen zagen we gelijk de bronskleurige InBetweens en wisten direct dat we goed zaten! Marwa heeft (met veel geduld :)) creatieve ideeën gegeven voor niet alleen de Duettes maar ook voor de Inbetweens, gordijnen, vitrage en behang! Alles werd ook netjes opgehangen door proffesionals. Goede service! Bedankt!

• Vestiging: Gouda, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Goed advies en duidelijke communicatie

Onlangs hebben wij een knikarmscherm aangeschaft en laten plaatsen door Aanhuis.nl Lelystad. Advies voorafgaand aan de bestelling zijn wij zeer tevreden over geweest. Richard heeft ons aan de hand van onze wensen goed geadviseerd over de mogelijkheden voor een zonnescherm in de achtertuin. De installatie van het zonnescherm was ook netjes verlopen. Ook hierbij sprake van heldere communicatie rondom de installatie en een keurig advies en uitleg voor de ingebruikname van het scherm. Zoek je eerlijk advies van iemand die graag met je meedenkt en een professionele installatie van je zonnescherm, dan ben je hier aan het juiste adres.

• Ervaring met: Buitenzonwering

Meedenkend en gen omkijken meer

Via WAH Zoetermeer (Woonhart) hebben wij de complete inrichting van ons nieuwe appartement besteld. Buiten een plezierige ontvangst ook goed meedenkend nemen zij daarna de regie ook in handen en wordt alles keurig op elkaar afgestemd bij de daadwerkelijke inrichting. Kortom zeer tevreden.

• Ervaring met: Vloeren

Tot het uitzoeken, inmeten en plaatsen is dit naar volle tevredenheid gegaan.

• Vestiging: Wormerveer, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Nieuwe pvc vloer uitgezocht. Samen met Jeanne bijpassende kleuren voor op de wanden en voor gordijnen bepaald. Zeer fijne mensen om mee te werken, zowel in de winkel voor advies, als thuis voor leggen van vloer en schilderen muren. Strakke planning. Zeer tevreden over eind resultaat.

• Ervaring met: Vloeren

Een woninginrichting zaak waar je terug komt.

Bij het uitzoeken van een vloer werden de voor- en nadelen van diverse vloeren besproken. ook het meenemen van stalen naar huis heeft bijgedragen aan onze keus. Ook werd er goed meegedacht bij het kiezen van de juiste vitrage (uit de grote keus die er is) en kleur. Deze werkzaamheden zijn door vakbekwame en vriendelijke mensen uitgevoerd. Het wachten is nu op onze kast die op maat gemaakt is. Gezien de werkzaamheden die tot nu toe uitgevoerd zijn hebben wij daar het volste vertrouwen in dat het goed komt.

• Vestiging: Purmerend, Aanhuis.nl

Professioneel en vakkundig

Vloer en gordijnen naar tevredenheid gelegd. Communicatie had iets beter gekund maar misschien hadden we ook meer moeten doorvragen, m.b.t. de vloer en de afwerking. Al met al tevreden.

• Ervaring met: Vloeren

Een aanrader: AanHuis scoort op advies, keuze, communicatie en vakmanschap een zeer hoge score!

Onze pvc vloer had waterschade opgelopen en moest geheel (ruim 100m2) vervangen worden. AanHuis heeft geholpen de juiste keuze te maken voor een nieuwe pvc vloer en heeft zich zeer flexibel opgesteld in de planning voor herstel. Herstel is gedurende een hele week uitgevoerd door 3 vakmensen, waarbij rekening gehouden moest worden dat er ook nog in gewoond werd. Het uiteindelijke resultaat is prachtig en wij kunnen niet anders dan AanHuis als woninginrichter adviseren.

• Ervaring met: Vloeren

Mooie winkel goed advies, kast op maat besteld ging niet in één keer goed maar prima opgelost. Wij zijn zeer tevreden.

• Advies N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.
  • Ervaring met: Kasten

Vriendelijke behandeling.

Breed en goed advies en prima prijs kwaliteit!

• Ervaring met: Vloeren

Zeer deskundig en klantgericht personeel, zeer goed assortiment.

Personeel denkt mee vanuit een dienstbare houding en zorgt ervoor dat eventuele risico's goed in beeld zijn en passende oplossingen worden bereikt. Door het ruime assortiment is er altijd een mooie uitkomst mogelijk. Dat alles heeft natuurlijk een hogere prijs dan andere winkels. We hebben ervaring met meerdere onderdelen: verf, specialiteiten, vloeren.

• Ervaring met: Specials

Zeer correct en netjes

Zeer correct en netjes in advies en uitvoering. Prijs van de vloer is best pittig maar dan heb je ook wel wat. Wij zijn er enorm blij mee echt een aanrader

• Ervaring met: Vloeren

professioneel met kennis, kwaliteit en vakmanschap

Wederom goede ervaring, wordt goed meegedacht van begin tot eind. Goede communicatie, service, kwaliteit en vakmanschap. Kortom: zeer professioneel.

Kwaliteit, klantvriendelijk, vertrouwen

Toen ik aangaf dat mijn ouders krap bij kas waren, ging Jeroen kijken wat hij op voorraad had. Dat mocht tegen een zacht prijsje weg. Toen ik zelf ging verbouwen, had ik ruim budget en toch bleef hij er ruim onder. Geweldig, dit kom je niet vaak meer tegen.

• Vestiging: Wateringen, Aanhuis.nl