Via Rob hebben Etienne ALvares geboekt en alles was tot in de nopjes geregeld! dikke pluim..
Wij hadden Keizer als artiest voor ons schoolfeest. Communicatie met Robert was prima en absoluut warm te noemen. Keizer was wat aan de late kant, maar is zijn geplande optreden tijdig begonnen. Als persoon met onze leerlingen kan ik Keizer als een warm en open persoon omschrijven. Wij hebben als school een mooi feest gehad, waar Keizer voor onze leerlingen en super aandeel had.
Geweldig, perfect met de afspraken en ook altijd telefonisch te bereiken als artiesten hadden wij John West en Pap en Pudding. Zeker aan te raden om bij jou te boeken, artiesten waren precies op tijd complimenten voor jou! Groetjes Fred Trudy Manon van der Linden
We zochten een drumband en kwamen uit bij meneer Fanfare! Maakt in zijn eentje evenveel geluid als een hele fanfare en tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Echt supersnelle en fijne service van bekendeartiestenboeken.nl. Wij bedachten namelijk pas op dinsdag dat het wel leuk zou zijn om meneer Fanfare voor die zaterdag er na te boeken. Contact was steeds erg prettig en alles was gewoon goed geregeld!
We hebben het optreden van Ruby Prophet als zeer goed ervaren. Echter hebben we duidelijk laten weten dat we graag wilden dat ze zich niet te ‘bloot’ zou kleden, dit had volgens ons beter nagekomen kunnen worden. Voor de rest vonden we het fijn dat er zo goed contact op te nemen was met bekendeartiestboeken.nl.
Via allerlei omwegen op het Internet bij bekendeartiestboeken.nl terecht gekomen. De band waarvoor interesse bestond werd ook via een ander bureau aangeboden. Door de snelle, volledige en vriendelijke (meedenkende) reactie op de aanvraag door bab.nl bij jullie de boeking geplaatst. Andere bureau not amused. Waarschijnlijk ook omdat bleek dat zij een veel hogere gage -maar waarschijnlijk marge- rekenden. Volgende keer zoek ik jullie site direct op.
Robert regelt je feest zoek niet verder !
DJ ötzi zette de tent op stelten en vele dachten dat het de echte was wat natuurlijk een voordeel is. Verder zeer vriendelijk en correct met een perfect optreden.
Wij hebben een fantastische avond gehad met Dries. Dries is een echte topper. Zijn trouwe vriend Gunther was de slagroom op de taart.
Dit weekend voor het eerst artiesten geboekt op bekende artiesten.nl alles liep op rolletjes. En de act was ook helemaal top! Kortom super!
Sinds een aantal jaren boeken wij onze artiesten voor onze feesten en partijen bij Bekendeartiestenboeken.nl. Deze samenwerking verloopt al jaren perfect! Robert denkt altijd mee vanuit mogelijkheden, niet vanuit onmogelijkheden. Dit ervaren wij als zeer prettig en begripvol naar de klant. Ook is gebleken dat Robert over een ruim netwerk beschikt, zodat hij voor ieder wat wils kan leveren. Ga zo door!
Jubileum editie van Truckersdag. Op korte termijn Monique Smit kunnen boeken. Het was fantastisch iedereen heeft genoten!! Zeker voor herhaling vatbaar. Ontzettend bedankt!!
Wij hadden op ons feest, Wild Pianoz geboekt. Top artiesten en een geweldig feest gehad.
goede ervaring met boeking van een artiest
Alles was goed geregeld!
Communicatie was super! Alles perfect geregeld! Henk dissel heeft onze bruiloft compleet gemaakt!
Prima contact goede voorlichting wat je kan verwachten
1e ervaring. Dikke 10
Super tevreden was een top optreden van jahy raad het iedereen aan aardige jongens die mee helpen denken en echt super tevreden ken het niet vaak genoeg zeggen was een top optreden Zeker je geld waard.
Top service ! Bedrijf dat voor 100%zijn afspraken na komt echt top service
Allereerst een groot compliment voor Danny Froger tijdens onze bruiloft; goed optreden, wist er echt een feestje van te maken! Bekende artiestboeken.nl was op zich prima, maar wel redelijk eenrichtingsverkeer. Keuze moest snel gemaakt worden en betaling al vrij ver voor het optreden gedaan worden. Playlist moesten we doorgeven voorafgaand aan de dag, maar Danny wist hier helaas niks van.
Jammer dat je niet geheel tevreden bent over onze diensten, temeer omdat wij ons niet herkennen in de genoemde klachten: jullie hebben ruim 2 weken de tijd gehad om te beslissen, betaling is altijd 21 dagen vooraf. Een playlist is door ons aan jullie verstuurd, wij hebben daarop echter niets terug ontvangen. Gelukkig was het optreden van de artiest in orde en heeft dit positief bijgedragen aan jullie huwelijksfeest!
Verlengde Noordkade 14
5462 EH Veghel
Een bekende artiest boeken voor de laagste prijs? Bij ons kun je werkelijk alle artiesten boeken! Wij zijn het grootste online boekingsbureau voor artiesten, maar ook voor overig entertainment.