Geweldig optreden en sfeer zat er vanaf het begin al in.

Geweldig optreden van Randy, de sfeer zat ervan het begin in. Leuk dat Randy ook de gasten erbij betrok. Bedankt voor de geweldige ervaring!

Alles netjes geregeld en meedenkend. Meer dan een aanrader om dingen geheel uit handen te nemen.

50 jaar en mega feest gehad, met meerdere zangers. Via bekende Artiesten Jannes. We hadden mooie groepje van 82 man allemaal fout gekleed, en 45 minuten lang gewoon meegedaan en nadien een foto's sessie en rustig door jaar een volgend optreden in de buurt. Geen stress geen gedoe gewoon is hier eigenlijk wel heel erg gezellig en liet Jannes merken ook. Dank normaals

DJ voelt de sfeer goed aan en haakt hier perfect op in

Mitchel voelde de sfeer op de avond perfect aan en wist de mensen oo de dansvloer te krijgen. . Daarmee heeft hij voor ons de avond compleet gemaakt. Zowel wij als onze gasten hebben een geweldig feest gehad.

Geweldig!

Het optreden was wat ik ervan had verwacht. Daniel weet de boel meteen aan de gang te krijgen, waardoor het gelijk feest is. Super!

Het was echt Top

Deze zanger krijg de zaal in een paar seconden aan de gang, echt een aanrader.

Het was top!

De communicatie verliep soepel. Dachten goed mee. En het optreden was top!

Leuke Act

Leuke damesgroep die de zaal erbij betrekken, bekende nummers die we heerlijk konden meezingen

Professioneel

Snelle reactie steeds en goed geregeld

Goede communicatie, alles was geregeld, leuk optreden

Goede communicatie en alle afspraken nakomen die we gemaakt hebben.

Wij hebben Ferry de Lits geboekt via bekendeartiestboeken.nl. Dit is allemaal perfect verlopen. Van boeken tot betalen en uiteindelijk het optreden. Het was grandioos.

Contact was heel goed, snelle reactie en duidelijke informatie!!

We hebben een fantastische avond gehad dankzij tribute artiest Barry Write. Hij was absoluut het hoogtepunt van onze avond en wist met zijn optreden een geweldige sfeer te creëren. Barry kreeg zelfs mensen op de dansvloer die normaal gesproken nooit dansen. Velen van ons dachten zelfs dat hij de echte Barry White was, totdat ze op internet opzochten en ontdekten dat de echte Barry White helaas niet meer onder ons is.

Sfeermakers ten top

Geweldig avond met leuke muziek en DJ's die aanvoelen wat het publiek wil.

Top zanger en fijn contact met artiestenbureau

Tip voor Ammar om de volgende keer het publiek in te lopen. We hadden een bedrijfsfestival met verschillende artiesten en activiteiten binnen en buiten de tent. Het was daarom wat harder werken denk ik om het publiek goed mee te krijgen. Maar we hebben genoten en een top zanger!

top

Hij maakte er een mooi feestje van.

Was gewoon top

Prima vent, alles was goed geregeld vanuit ons dus hij vond alles prima. Na het optreden nog even gezellig gezeten in de bestuurskamer, was ook gezellig

Fantastisch

In het geheim een artiest geboekt voor mijn bruiloft, als verrassing voor mijn vriendin. Afstemming verliep soepel, er werd goed meegedacht en dat alles met een zeer persoonlijke tint. In één woord: Fantastisch!

Top 9

Hij heeft een mooi op treden gedaan

Prima geregeld via bekendeartiestboeken.nl

Snel en prima op korte termijn een zanger geregeld!

top!

Met Robert den Brok was het vanaf het begin feest! Prettig om mee te werken en toegankelijk. Volgend jaar weer!

Toppie band

Dreamcast zette een heerlijke muzikale avond in elkaar op ons feest. Bekende Artiest Boeken was een prima aanspreekpunt in deze

Goede communicatie en eerlijke informatie

Supergaaf

We hebben een super feest gehad door de geweldige DJ die er ook nog eens bij zong. Top! Mochten we nog een feest geven dan weten we Robert te vinden.

Kunnen een feestje maken

Hele goede reacties van onze gasten. Zij vonden het feestje fantastisch.

Verlengde Noordkade 14

5462 EH Veghel

Over Bekendeartiestboeken.nl

Een bekende artiest boeken voor de laagste prijs? Bij ons kun je werkelijk alle artiesten boeken! Wij zijn het grootste online boekingsbureau voor artiesten, maar ook voor overig entertainment.