Alles top

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Mond-tot-mond reclame

Vertrouwenwekkend!

Wat doe je als je voor het buitenverblijf 2 zwarte schuifpuien nodig hebt? Je gaat uitvoerig online zoeken en vergelijken. - site geeft de informatie die je nodig hebt - site is duidelijk opgebouwd - staaltjes worden opgestuurd - keuze mogelijkheden zijn helder weergegeven - Bij telefonisch contact denkt Erik snel, deskundig en begripvol met mij mee! - Bij het inmeten en besteltraject merk je dat dit bedrijf het proces goed heeft ingeregeld. Controle, bevestigen, online ondertekenen, betaling, etc. - levering door twee aardige gepensioneerde chauffeurs. Rustig en gemoedelijk dachten ze bij het lossen met ons mee. Top! Mijn insteek was... ik heb nog niet eerder kozijnen geplaatst, dus ik denk dat het wel lukt. Eerlijk, ik vond het een spannende stap...maar het heeft goed uitgepakt met een degelijk en mooi resultaat! Mijn advies neem de tijd om de handleiding rustig door te lezen en bij montage ook rustig aan te doen. Op zaterdag was ik bezig om de kozijnen te plaatsen maar ik kreeg de schuivende delen er niet goed in. Gebeld en krijg Erik aan de lijn. 'Moet kunnen, probeer het nog even op deze manier...' Na deze bevestiging, is het alsnog gelukt. Vond dat heel positief dat op zaterdagmiddag de telefoon wordt opgepakt! En dan...kleine beschadiging door mijn eigen toe doen. Balen natuurlijk. Gevraagd of er een lakstifje op gestuurd kan worden? Reactie: sturen we op! Geweldig, top service! Bedankt Erik en bedank ook de andere collega's van Kozijnmaatwerk!

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Mooie schuifpui, goede kwaliteit en klantvriendelijk.

Prettig geholpen met het vinden van onze schuifpui en lichtstraat. Duidelijke handleiding en makkelijk zelf te monteren. Een mooi product.

Keurig bedrijf

Bedrijven waar de zaken zo goed geregeld zijn als bij kozijnmaatwerk moet ik nog tegenkomen. Van de eerste communicatie tot levering foutloos. Nu drie keer besteld, bij de tweede keer aangegeven dat de glas blokjes eigenlijk te smal waren voor de ruiten. Bij de derde levering bredere blokjes ontvangen. Dat soort dingen geeft je gewoon een goed gevoel bij een bedrijf. Ik kan kozijnmaatwerk van harte aanbevelen!

Zeer klantvriendelijk en meedenkend

Na bestelling werd ik gebeld om alles nog eens netjes door te nemen en werden er kleur stalen opgestuurd. Levering was heel netjes en op tijd, maatvoering perfect en dat geld ook zeker voor de kwaliteit.

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Kozijnmaatwerk.nl is voor een betrouwbare partner. De werkwijze is efficiënt, producten zijn goed en leveringen zijn altijd volgens afspraak.

Prima service, goed product

Mooie schuifpui van goede kwaliteit, maten kloppen exact. Levering binnen de vastgestelde periode, op het afgesproken moment. Communicatie vooraf is ook prima. We zijn er blij mee.

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Goede communicatie, mooi product!

Alles volgens afspraak gemaakt en geleverd. Vooraf is alles duidelijk gecommuniceerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Heel blij met onze driedelige schuifpui!

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Mooie schuifpui en goede communicatie

Prima bedrijf om een schuifpui te bestellen. Goede communicatie Vlotte levering. Prima afspraken mee te maken.

Strak en goede kwaliteit

Goede uitleg Optijd geleverd Strak geheel

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Precies wat ik verwacht had

Prima levering

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Mond-tot-mond reclame

Erg goed!!

Top service, goeie communicatie, leuk!

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Geleverd wat er gevraagd is

De kozijnen zijn van goede kwaliteit, bemating klopt exact. Geleverd binnen de gestelde periode en geleverd op het afgesproken moment. Als ik al een minpuntje moet noemen doen is dat de summiere installatiehandleiding. Sommige punten zouden wat beter uitgelegd mogen worden (zoals het controleren of de schuifdeuren goed sluiten en evt opvullen vd vaste vleugels).

Zeer nette schuifpui.

- goed service - mogelijkheid om een kozijn staal te krijgen. - duidelijk handleidingen - netjes afgeleverd - mooi degelijk schuifpui

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Goed geholpen en keurige producten

We zijn in de showroom goed geholpen en geadviseerd ook de detail tekeningen via de mail waren duidelijk en snel verzonden de levering was goed de producten waren prima verpakt en voor de plaatsing was alles keurig meegeleverd incl alle bevestiging de glaslatten passen perfect waardoor het glasplaatsen een stuk makkelijker was

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Anders

Super communicatie!

Zeer grote kozijnen besteld. Vanaf het begin was de communicatie erg prettig. De showroom is perfect. Netjes geleverd op tijd. Ga hier in de toekomst zeker nog een keer bestellen als nodig!

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Duidelijke website. Goede duidelijke afspraken mee te maken, die ze ook nakomen. Bedrijf dat ook meedenkt. Prima kwaliteit. Ben er heel tevreden over.

Snel, correct en goed

De site is makkelijk en overzichtelijk. Vragen worden snel beantwoord. Fijn mee samen gewerkt. En wij zijn voornemens nog meer kozijnen te vervangen. Dan gaan we dat zeker weer met kozijnmaatwerk.nl doen.

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Via social media kanalen

Good quality and fast delivery

We purchased a pre-made sliding door in stock. The delivery is to the door and fast. The door has good quality and has been smoothly installed.

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Snelle/goede service en een goede kwaliteit

Snel geholpen. Helpen je bij keuzes maken. Snelle levering. Mooi product

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

top product en afspraken worden na gekomen !

netjes geleverd en top product !

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Duidelijke website, goed prijs en ruim op tijd geleverd.

Kozijnmaatwerk levert prima kwaliteit. De maatvoeringen en instructies zijn helder en de levering was keurig op tijd.

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Gevonden via zoekopdracht op Google

Goed geregeld en goede prijs en kwaliteit

Duidelijke website om te bestellen met alle opties omschreven. Goed op de hoogte gehouden. Klein punt vind ik wel dat in de handleiding als buitenprofiel korte stukjes staan terwijl dit de lange geheel rondom moeten zijn.

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Marktplaats

Fijn contact en goede service, ook in de nazorg!

In een van de ruiten van een schuifpui kwam een barst, het bleek een constructiefout van de fabrikant van het glas. Dat konden we gelukkig goed aantonen. Erik van Kozijnmaatwerk heeft dat snel opgepakt en voor een nieuwe ruit gezorgd. Super service, bedankt!

• Waar kent u Kozijnmaatwerk van? Anders

Uitstekende service

Wij zijn zeer goed geholpen door kozijnmaatwerk.nl. Prachtige kozijnen, maar ook professioneel, vriendelijk personeel en snelle levering. Top!

Kapelweg 18

5684NT Best

Over Kozijnmaatwerk.nl

Kozijnmaatwerk.nl is dé online aluminium specialist op het gebied van kozijnen, deuren en schuifpuien. Monteert u regelmatig voor derden kozijnen, schuifpuien en/of deuren, dan is Kozijnmaatwerk.nl de ideale partner voor u! Bereken online op eenvoudige wijze de prijs van de te monteren producten en verwerk deze in uw eigen prijsopgave. Voor de timmerman, klusjesman, ZZP'er maar ook voor de doe-het-zelver. Bestel online uw aluminium kozijn, deur of schuifpui en verzorg zelf de montage. Alles wordt op maat gemaakt door het vaktechnisch opgeleide personeel in onze eigen productieruimte in Best.