Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de degelijke productkwaliteit en de service. De beoordelingen benadrukken duidelijke uitleg en proactieve begeleiding. Leveringen verlopen doorgaans betrouwbaar en het team wordt als responsief beschreven. Al met al is de ervaring zeer positief en wordt aanbevolen.
product is helemaal naar wens en de service die we kregen ook.
8 September 2026
E.
Bavel
Overzichtelijke site, snelle reactie. Zowel via de mail als telefonisch. Goede kwaliteit.
17 July 2026
Cees
Ulvenhout
Word goed begeleid na het bestellen over je keuzes en of er juist gemeten is.
28 June 2026
Jeff
Galder
Keurig geregeld
27 June 2026
W.
Beerzerveld
Prettige samenwerking en mooi product
18 May 2026
Remco
Almere
mijn ervaring is heel goed duidelijke uitleg meedenken en als je vraagt kan je eerder leveren is nee niet het antwoord maar proberen zij het wel en mijn ervaring is dat het lukt super geregeld
17 April 2026
Elbert
Diemen
Goede kwaliteit en snelle service De serre hebben we zelf geplaatst, de beschrijvingen die erbij zaten waren goed en duidelijk Contact is snel en duidelijk
3 March 2026
Barry
Wilnis
Wij hebben hier een 3-delige schuifpui aangeschaft Goede service Goede kwaliteit
22 January 2026
werner
Venray
Helaas moest de levering van mijn kant worden uitgesteld wat voor kozijnmaatwerk geen probleem was. Later het kozijn volgens afspraak geleverd en vriendelijk geholpen door de chauffeur. Alles bij elkaar een hele fijne ervaring.
Kw Creation
Nieuw-Lekkerland
Mooi product en netjes geleverd
Anders
Ronald
Veldhoven
Vanaf het moment dat ik via internet contact heb gelegd heb ik telkens snel en vakkundig advies ontvangen, tekening met uitleg oven het inmeten zijn te downloaden en is erg duidelijk. Op het moment van bestellen nog enkele kleine aanvullingen op de tekening doorgevoerd zodat voor beide partijen alles vastlag om de pui in productie te nemen. Op de dag van levering arriveerde de chauffeur op de afgesproken tij 07.30, de pui met een assistent gelost, en financieel via de app afgehandeld. De montage verliep zonder problemen omdat de montagetekeningen en uitleg voorbeeldig waren, en alle artikelen voor montage werden meegeleverd. Top ervaring
Frank
Vessem
Derde keer dat ik kozijnen van kozijn maatwerk heb geleverd en gemonteerd. het zijn super mooie kozijnen
Anders
2 December 2025
leroy
Velserbroek
Kwalitatief goed product volgens afspraak geleverd voor een scherpe prijs met div extra's . Met behulp van kozijnmaatwerk heb ik zelf een kozijn vervangen zoals het moet. Na twee slechte ervaringen met een gerenommeerde kozijnenleverancier is kozijnmaatwerk voor mij de oplossing.
23 November 2025
Jan
Rhoon
In 2021 hebben wij kozijnen van Kozijnmaatwerk. Vanaf het eerste contact moment via telefoon, gevolgd door een bezoek aan de showroom en het eindresultaat geweldig. De expertise bij het adviesgesprek en de service, zelfs na jaren is uitstekend. Bij vragen wordt je snel en goed geholpen. Uiteraard is de kwaliteit zeer degelijk en zijn wij nog steeds dolgelukkig met onze kozijnen en schuifpui. Wat ons betreft een echte aanrader.
24 September 2025
A.
Ede
In het hele traject wordt je goed bijgestaan, ook het lossen van de producten wordt de tijd voor genomen. Verder een goede kwaliteit puien. Overall een aanrader.
12 September 2025
Martijn
Velden
verkeerde kleur handel was enige probleempje maar werd snel nagestuurd. prachtig product, hoge kwaliteit
11 September 2025
B.
Amsterdam
Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen, gelijk een bezoek gebracht in Best om de kwaliteit te bekijken. Dit bedrijf weet wat service is, we kregen goede uitleg, na onze bestelling een uitgewerkte tekening van de bestelde deuren en niet te vergeten tegen een betaalbare prijs. Eindelijk een bedrijf wat in de huidige markt niet zomaar lukraak een bedrag noemt zodat de klant de hoofdprijs betaald.
Via social media kanalen
25 August 2025
Joke
Lienden
Wij hebben een erg prettige ervaring gehad met Kozijnmaatwerk.nl. We hadden een schuifpui besteld uit de voorraad. Deze werd op de afgesproken datum geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur.
Gevonden via zoekopdracht op Google, Marktplaats
25 August 2025
Derek
Oud-Beijerland
Heel fijne online tool en afhandeling. Levering was op tijd en resultaat helemaal naar wens.
17 July 2025
Bram
Breda
Verschillende kozijnen besteld met veel niet-standaard wensen. Alles besproken in de showroom in Best waar zeer deskundig en constructief werk meegedacht en voor alle wensen een oplossing werd gevonden. Communicatie is bijzonder snel en erg duidelijk, afspraken worden goed vastgelegd en nagekomen. Snelle levering en scherpe prijs, alles tot in detail verzorgd. Had me geen betere leverancier kunnen wensen!
4 June 2025
Coen
Voorburg
Afspraak is prima en precies optijd geleverd
Mond-tot-mond reclame
15 May 2025
Ronald
Veldhoven
Contact verliep prettig, zowel aan de telefoon als in de showroom. Werd met ons meegedacht. Ook levering verliep keurig volgens de afspraak en nadien konden we terecht met onze vragen.
5 May 2025
Wim
Ede
Kozijn netjes volgens afspraak geleverd. Alle montagebenodigdheden meegeleverd. Glasmaten worden gewoon doorgegeven. En goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen.
5 May 2025
Marcel
Goudswaard
Dit was mijn 4e bestelling in de afgelopen jaren en wederom naar volle tevredenheid. Prima service!
29 April 2025
Peter
Nieuwerkerk a/d IJssel
Was even een puzel omdat glas later geleverd moest worden. Maar prima geregeld.
16 March 2025
Tycho
Tilburg
Kozijnmaatwerk.nl is dé online aluminium specialist op het gebied van kozijnen, deuren en schuifpuien.
Monteert u regelmatig voor derden kozijnen, schuifpuien en/of deuren, dan is Kozijnmaatwerk.nl de ideale partner voor u! Bereken online op eenvoudige wijze de prijs van de te monteren producten en verwerk deze in uw eigen prijsopgave.
Voor de timmerman, klusjesman, ZZP'er maar ook voor de doe-het-zelver. Bestel online uw aluminium kozijn, deur of schuifpui en verzorg zelf de montage. Alles wordt op maat gemaakt door het vaktechnisch opgeleide personeel in onze eigen productieruimte in Best.
Kapelweg 18
5684NT Best