Zalig om in het Dorsoo bed te slapen, je slaapt dieper en wordt 's morgens monter wakker. De beste investering voor jezelf.
Mijn rugpijn is zo goed als verdwenen. Ook na een zware rugbelastende dag brengt mijn dorsoo bed mijn lichaam terug in balans. Ik wordt uitgerust wakker zonder rugpijn (tussen de schouderbladen) en kan er weer problermloos verder met een nieuwe dag. Beste aankoop sinds jaren.
betere slaapkwaliteit, geen last in de rug
Uitstekend, zelf onze hond spring veel meer op het bed.
Top advies en blij weerzien. Super vriendelijk en geholpen perfect aan onze noden. Dikke 10 op 10
Perfecte uitleg voor de keuze van het juiste bed en vooral van de juiste matras. Verrassend snel geleverd en eigenlijk eerder dan initieel voorzien. Vanaf de eerste nacht goed geslapen. Goede opvolging en tevredenheidsbevraging zoals beloofd. Dit bedrijf is correct en wij willen dit graag aanbevelen voor zij die zouden twijfelen = niet doen. Ze zijn beter dan ze zeggen !
Heel vriendelijk en warm onthaal, niet opdringerig. Zeer goede uitleg en nemen hun tijd. Loont de moeite om uw aankoop te overwegen. Wij merken na 1 maand al het verschil. Zeer tevreden!! Wij raden het zeker aan, is niet goedkoop maar loont zeker de moeite. Heel tevreden klanten.
Ik ken Dorsoo al 15 jaar. Matras was aan vervanging toe. Heb geen enkel ogenblik getwijfeld om opnieuw een Dorsoo matras aan te schaffen. De bestaande hydraulische lattenbodem hebben we behouden, was niet aan vernieuwing/vervanging toe.
Heel goed geholpen geweest in de dorsoo winkel ook de uitleg was heel duidelijk.
Beste Stefanie, Bedankt voor de mooie beoordeling met de toepasselijke titel :-). Groetjes van het Dorsoo-team.
Fijne samenwerking en service
Beste Diana, Meer hoeft dat niet te zijn :-). Dankjewel voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Vriendelijke en professionele bijstand tijdens onze vraag naar een dorso bed. Afspraak en plaatsing foutloos. Wij slapen nu zalig en staan op zonder rugklachten. Bedankt!!!
Beste Victor, Superfijn dat u het zo heeft verwoord! :-). Hartelijk bedankt, het Dorsoo-team.
zeer goede matras en bijkomende aangepaste hoofdkussens
Beste Machteld, Zo lezen we het graag. Dankjewel voor de mooie beoordeling! Altijd welkom, en groetjes, het Dorsoo-team.
Mijn matras was aan vernieuwing toe, ik merkte het nog meer op nadat ik op de nieuwe geslapen had, veel meer ondersteuning aan mijn rug, terug een diepere slaap. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en kan het iedereen aanraden.
Beste Brigitte, Uitstekend nieuws! Dank voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Is ok voor mij!!!!!
Beste Lieven, Kort en krachtig! Dankjewel. Groetjes van het Dorsoo-team.
Tevreden over onze aankoop alsook over de uitgebreide info die we mochten ontvangen in de winkel te Oostende !
Beste Anita, Heel fijn dat u ook onze adviseur vermeldt. Bedankt en groetjes, het Dorsoo-team.
na lang zoeken uiteindelijk bij dorsoo terechtgekomen , daar ook alle confortmatrassen uitgeprobeerd op eigen lattenbodem gedurende meerdere maanden , helaas nt met het verwachte resultaat Uiteindelijk geopteerd voor dorsoo matras(n en bodem (nogal prijzig )en voila reeds binnen de week een bevredigend resultaat!!! Het advies en service waren bovendien uitstekend ., met de glimlach , veel geduld en correct volgens afspraak . Dankjewel
Beste Veronica, Fijne ervaring van een ervaringsdeskundige. We kunnen van onze kant alleen maar dankbaar zijn dat u bij ons terechtgekomen bent. Alles met graagte gedaan :-). Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Wij hebben ons Dorsoo bed ruim 2 jaar geleden gekocht, en ik kan zeggen dat we hier elke dag van genieten. Ik had steeds last van mijn nek na een nekoperatie en mijn vrouw stond altijd op met pijn in haar heup. Sinds we ons Dorsoo bed hebben zijn deze pijnen volledig verdwenen. We slapen ook veel beter en rustiger, zijn veel meer uitgerust en worden ontspannen wakker. Dit is de beste aankoop die wij ooit gedaan hebben en ik dan dit aan iedereen aanraden!
Beste Serge, Dat is gewoonweg super!! Bedankt om jullie verhaal hier te doen. Het is inspiratie voor velen die met gelijkaardige klachten te maken hebben. Hartelijke groeten, het Dorsoo-team.
De rugpijn is duidelijk minder, ik ben ook beter uitgeslapen.
Beste Danick, Dat is een fijne vaststelling :-). Hartelijk bedankt voor de puike beoordeling! Altijd welkom en groetjes, het Dorsoo-team.
Kwalitatief materiaal, degelijke service en goede dienst na verkoop
Beste Lieve, Bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen u een deugddoende nachtrust toe. Altijd welkom en groetjes, het Dorsoo-team.
Is moeilijk omdat ik recent geopereerd ben in mijn rug
Beste Martine, Dat gaat inderdaad tijd nodig hebben. Als u toekomstig vragen of opmerkingen heeft staan we klaar om u te helpen. Groetjes, het Dorsoo-team.
alle afspraken perfect nagekomen niets op aan te merken
Beste Guido, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Doet plezier dat u het zo ervaren heeft. Groetjes, het Dorsoo-team.
Vriendelijk, mee nagedacht
Beste Marijn, Dankjewel voor de mooie beoordeling. We blijven steeds bereikbaar om mee te denken in dichte of verdere toekomst :-). Groetjes, het Dorsoo-team.
Na een lange periode te sukkelen met mijn rugpijn en slaapprobleem, besloot ik Dorsoo aan te kopen , mede door de positieve commentaar van vrienden, die mij Dorsoo aanbevolen hadden .. Al bij het eerste moment, toen ik me neerlegde, voelde ik al verschil en dacht, dit komt goed ..Wat Dorsoo belooft, gebeurt echt ..nu pas 14 dagen het nieuwe systeem, en ik kom niet meer wakker van de pijn ´s nachts, en bij het opstaan ´s morgens voelt mijn rug niet meer gebroken aan ...mijn rugpijn zit daar nog, wat normaal is, na pas 14 dagen, ik heb chronische lumbago, maar wel draaglijker nu ..ik ben ook meer uitgeslapen.. Heel blij met mijn aankoop !
Beste Chantal, het maakt ook ons blij te horen dat u op slechts 2 weken tijd al zo'n flinke vooruitgang hebt geboekt inzake slaapkwaliteit. U heeft volkomen gelijk : "er gebeurt echt iets op het Dorsoo-slaapsysteem. Heel fijn ook dat u zich beter uitgerust voelt. Bedankt om dit te delen. Groetjes van heel het team
Had dit veel eerder moeten doen. Lang getwijfeld uiteindelijk de stap gewaagd en nog geen seconde spijt van. Ik kon bijna niet uit bed van de pijn nu na een nachtje slaap word ik niet meer kreupel wakker en kan ik vlot uit bed stappen. . Mijn nachten kennen ook veel meer slaap als vroeger veel minder wakker doordat mijn pijn weg is bij het slapen. Alleen maar pluspunten.
Beste Cindy, jouw verwoording van al die pluspunten vinden wij ook "gewoon zalig". Wij zijn blij met deze oprechte positiviteit. Groetjes van het ganse Dorsoo-team
Alles is vlot verlopen , goede en professionele service , tevreden van de aankoop. Vraag me alleen af hoe de reactie zou zijn , indien iemand van matras zou willen veranderen (bv. hard is té hard en nr een zachtere matras switchen)
Beste Michel, blij dat u tevreden bent over onze service en ons product. Onze reactie indien iemand van matras zou willen veranderen is heel duidelijk. Wij geven iedere klant een omruilgarantie! De matraskern kan kosteloos geruild worden binnen de 2 maanden na levering. Tijd genoeg dus om thuis rustig te testen. Groetjes, het Dorsoo-team
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder