Het is gewoon goed .....
Ik kan niks anders dan alles een 10 geven . Artan is erg vriendelijk weet waar hij het over heeft en denkt na en mee met de klant zonder meer te verkopen dan nodig is. We zijn super content met onze bus via autoleasecentrale/ Artan. Zou dit zeker aanbevelen. Groetjes
Zeer tevreden👍
snel en vakundig
Super service. Denken mee voor een passende oplossing.
Prettig geregeld net een contract op maat
Autoleasecentrale heeft mij enorm geholpen bij het realiseren van een goede bedrijfswagen. Snelle feedback en reactie. goed bereikbaarheid en het het juiste advies en of antwoord op professionele wijze. het contract en het leveren van de nieuwe auto vanuit de fabriek is binnen 3 weken gerealiseerd zonder stagnaties! autoleasecentrale is zeer aan te raden
Duidelijke uitleg en advies gemaakte afspraken Worden nagekomen 👍
Alles prima geregeld
Super vriendelijk , goede service ook na het ondertekenen van het contract.
Een betrouwbaar en professioneel bedrijf om mee samen te werken. komen alle afspraken keurig netjes na. Ga zo door autolease centrale !!
Wij genieten van de keurig afgeleverde vivari
Van het uitzoeken tot de levering: alles snel, in goed overleg en zonder problemen. Thanks!
Goed en Snel en vakkundige mensen!
Verrassend goed! Mijn eerste ervaring met autolease centrale. Hopelijk blijft dit top, ook bij de volgende deals.
perfecte service
Ik heb de afgelopen tijd regelmatig contact gehad met Sunny. Ik adviseer bedrijven m.b.t strategie en financieringen en dus ook lease. Mijn ervaringen tot op heden zijn uitstekend. Ik adviseer mijn klanten dan ook om hun wagenpark bij jullie onder te brengen. Korte lijnen en afspraken nakomen, daar houd ik van. Complimenten aan Sunny !
Super fijne en prettige mensen die je tewoord staan en weten waar ze het over hebben als ze iets niet weten gewoon eerlijk zeggen en het dan ook daadwerkelijk na vragen en als nog je bellen en het je zeggen hoe het is super super super als mijn bedrijf groeit kom ik zeker terug voor meer bussen
Nadat ik zelf al een paar maanden aan het surfen was op het internet en enkele offertes had opgevraagd kwam ik er niet echt uit. Met de hulp van Auto Lease Centrale had ik binnen een week een hele scherpe deal met goede voorwaarden van de auto die ik graag wilde hebben. Dank je wel Artan en collega's voor de prettige en professionele manier van werken!
Blijdorp oost 5
2992LA Barendrecht